Nečekaně u vody

Dec 13, 2023 · 5,434 views vix22

Není to ani tak povídka, ale popis skutečné události, která byla sice nečekaná, ale hodně moc příjemná. Jsem heterák, nebo teda do svých asi 45 let jsem si to myslel. Nevím kde byl zlom, začínal jsem při sledování porna zjišťovat, že pokukuju víc a víc spíš po chlapech než po holkách a představovat jaké by bylo si společně s někým vyhonit nebo vykouřit péro.
Tady to zkrátím, po nějaké době nerozhodnosti jsem přes inzerát našel spřízněnou duši a asi dva roky jsme si občas dělali hezky. Společné honění a kouření. Nic víc. Pak to náhle skončilo a několik let zůstalo jen u představ a honění u gay porna.
Až letos v létě mě potkal nečekaný zážitek. Ležel jsem u rybníka na své oblíbené nudapláži sám (žena v práci), skoro nikdo tam nebyl takže jsem ležel docela o samotě. Pak přišel chlapík (mladší) lehl si kousek dál za křoví. Po chvíli koukám že stojí za křovím, kouká na mě a honí si ho. No a jak jsem se na něj díval tak mě to vzrušilo a začal se mi trochu stavět0. To mu asi dodalo odvahu, vylezl z křoví a ptal se jestli mi to nevadí. Když se mi podíval mezi nohy tak ani nepotřeboval odpověď. Protože okolo nikdo nebyl, řekl jsem že nevadí. Pomalu přistoupil za stálého honění k mé dece, já seděl, takže jsem jeho penis měl úplně blízko před obličejem. Měl ho moc krásnýho, trochu většího než já a pěkně oholenýho. Moc se mi líbil. Proto se mi taky ten můj úplně postavil, začal jsem si ho taky honit a zeptal se jestli si ke mě nechce sednout. Udělal to a hned jsme si je vzájemně vzali do ruky. Bylo to hrozně vzrušující, přesto že jsme pořád měli obavu že se někdo objeví. Po chvíli se mě zeptal jestli mi ho může vzít do pusy. Místo odpovědi jsem si lehl a vystrčil moje tvrdý péro směrem k němu. Vzal ho do pusy a božsky mě sál žalud. Myslel jsem že budu stříkat hned, tak jsem mu řekl ať zvolní nebo se udělám moc brzo. Pro jistotu jsme se vyměnili, kouřil jsem ho zase já ale byl na tom stejně, semeno na krajíčku. Takže si mi sedl na nohy, vzal obě péra do ruky a dohonil nás. Oba nás vystříkal na moje břicho. Bylo to tak super! Poděkovali jsme si za nevšední zážitek, mrknu na mě a řekl ahoj a třeba zas někdy :-) A byl pryč. Mě se na břiše rozlévala kaluž semene jako jediný důkaz že to nebyl sen. Nevěřil bych, že mě někdy potká tak příjemná náhoda.