Cestou z vánočního večírku (soutěžní)

Dec 14, 2023 · 4,735 views 1nemrava

Blížící se firemní vánoční večírek předznamenával konec předvánočního shonu. Nejen v práci, ale i doma. Středa 20. 12. Už jsem se nemohl dočkat, až to hektické období skončí, zvolním tempo, hodím se do pohody a užiju si neformální večer s kolegy a kolegyněmi. Mimochodem, těch je u nás ve firmě docela dost a věkový průměr okolo pětatřiceti slibuje i nám ženatým skoro čtyřicátníkům solidní vyhlídky na příjemnou podívanou a možná i nějaký ten flirt. Moji nevýhodou je vedoucí pozice. V práci jsem sice přátelský, ale taky korektní a seriózní, takže si lidi drží odstup. Až na pár výjimek si se všemi vykám.

Den D byl tady. Po práci jsem zajel domů, dal si sprchu a převlékl se. Džíny, triko, sako a hurá na párty. Zaparkoval jsem před restaurací. Uvnitř už seděla většina kolegů a na mě čekalo čestné místo v čele stolu. Sice sám, ale za to s dobrým výhledem do dekoltů několika kolegyň. Nejblíže seděla Lenka, moje sekretářka. Sice starší dáma, ale svoje pětky dává vždycky ráda na odiv a dnes večer tomu nebylo jinak. Už jsem si to párkrát udělal při představě, jak na ně stříkám. Klára vedle ní naopak v košili zapnuté až na poslední knoflík. Když jsem ale zahlédl její smyslné rty, jak popíjí drink, okamžitě jsem si místo slámky představil svůj věčně nadržený klacek. A pak tu byla Lucka, projektová manažerka jednoho z týmů. Štíhlá, sportovní postava, menší pevná prsa, vyzývavý obličej… Prostě přesně můj typ. Přiléhavé šaty navíc dokonale podtrhovaly její útlý pas a sexy boky.

Lucka pro mě ale byla vždycky jedna velká hádanka. Když jsme byli spolužáci na výšce, působila na mě jako dračice a na jednom večírku jsem ji málem ojel, když mi opilá šmátrala rukou v rozkroku. Už ani nevím, proč to tenkrát nevyšlo. Po škole jsme se léta neviděli. Mezitím se vdala, stala se z ní matka tří dětí a na krku začala nosit křížek. V očích pořád měla jiskru a občas jsem nevěděl, jak si její pohledy vyložit. V práci jsme ale byli oba korektní a nikdy k ničemu ani náznakem nedošlo.

Zahájil jsem večeři přípitkem. Po jídle jsem si dal dvě deci, abych se konečně trochu uvolnil. DJ hrál fajn pecky, zábava se rozjížděla a nejodvážnější kolegové dokonce zamířili na parket. Zrovna jsem absolvoval už několikátý poměrně fádní rozhovor, když mě oslovila Lucka: “Pojď tančit, šéfíku.” Sice jsem na to ještě nebyl dost v ráži, ale Lucku se nedalo odmítnout. Naskočil jsem na parket a začali jsme trsat. Těch pár rychlých songů mi dalo docela zabrat. Taneční průprava z mládí a pravidelný sportovní trénink naštěstí ještě zvládali vyvažovat tři skleničky bílého. I tak jsem ale ocenil, když burácející basy konečně přerušil ploužák.

“Bavíš se dobře?” zeptala se Lucka. “Jo, fajn,” odpověděl jsem. “No u stolu jsi tak nevypadal,” pokračovala. “U stolu ne, ale teď se bavím moc příjemně.” “Vážně?” pronesla Lucka překvapivě koketujícím tónem, který mě vracel do našich studentských let. “Nevypadá to tak?” řekl jsem polohlasně, mé rty jen kousek od těch jejích a pohled umocňující sílu okamžiku. Dovolil jsem si rukou sjet lehce na ten její sexy zadek. Rád balancuju na tenkém ledě a tohle byla přesně ta situace. Naznačit, lehce flirtovat, ale tak, aby si ostatní nevšimli. Cítil jsem, že začínám být vzrušený. Džíny a boxerky naštěstí erekci docela vstřícně maskují. Písnička najednou skončila. Poděkoval jsem za tanec a odvedl Lucku zpět ke stolu.

“Dáte si s námi panáka?” oslovil mě jeden z hloučku kolegů, kteří zrovna mířili k baru. “Jo, jasně,” přijal jsem nabídku a v pánské společnosti obrátil pár rund whisky a rumu. Na všech bylo vidět, že si užívají zasloužený relax a dobře se baví.

Večer plynul a kolegové se začali pomalu vytrácet domů. “Budeš chtít hodit domů? Přijede pro mě Jirka,” přerušila mě v myšlenkách Lucka. Má to s manželem vždycky domluvené a ne jednou jsem jeho ochoty využil. Jsou vlastně takový zvláštní pár. On dvoumetrový chlap jak hora, usměvavý, ona působí submisivně. Přesto mě už několikrát napadlo, že by mohli být takový prototyp páru cuckold a hotwife, kdy on je napříč svému zjevu v podřízené roli.

Lucka klasicky v opojené náladě nabídla odvoz více lidem, než byla kapacita jejich Fabie. Jirka chtěl ale jako vždy všem vyhovět, a tak jsem gentlemantsky vzal Lucku na klín, protože byla jediná, se kterou jsem si tykal. Přestože jsem měl v sobě už notnou dávku alkoholu a únava už byla taky trochu znát, chtíč tradičně všechno přebil. Jen co mi Lucka dosedla na klín, cítil jsem, jak začínám být opět vzrušený. Když jsme vysadili kolegyně sedící vedle mě, Lucka mi sklouzla s klínu. V autě jsme byli už jen my tři. Najednou Lucka v opojné náladě pronesla: “Měla jsem pocit, že mě tu něco tlačí.” Byl jsem totálně v rozpacích a čekal reakci Jirky. Ten se jen usmál: “Že by měl David v kapse mobil?” Ufff, oddechl jsem si a měl za to, že z nejhoršího jsem venku. “Myslím, že to není mobil,” smála se Lucka a začala mi šmátrat rukou do rozkroku. “Nepovídej Luci, co tam má?” povzbuzoval ji Jirka. “Chceš to vidět?” pronesla ve chvíli, kdy jsem na svém tvrdém klacku ucítil její ruku. “To záleží na něm.”

V tu chvíli jsem pochopil, že moje tušení bylo správné, i když jsem ho pokládal za velmi nepravděpodobné. Zkrátka intuice. Podíval jsem se Lucce do očí a ten její pohled ve mě probudil zvíře, které se tolik snažím skrývat. Začal jsem ji líbat. Nebránila se a divoce mi to opětovala. Mezitím mi šikovně rozepla opasek i poklopec. Neváhal jsem, lehce si stáhl kalhoty a můj tvrdý klacek se jí pěkně nabídl. “Teda vy to tam nějak rozjíždíte,” zaznělo zepředu. Když mi ho Lucka začala honit, už jsem se nekontroloval. Vyhrnul jsem ji šaty, roztrhl silonky, kalhotky dal na stranu a zajel jí prstem do kundičky až na doraz. Byla úplně mokrá. Nádherně vzdychala, když jsem přirážel rukou a střídavě dráždil poštěvák. Najednou se mi vysmekla a já měl její hlavu v klíně. Sténal jsem vzrušením, když mi ho začala divoce sát. Silný podtlak a občas lehké kousnutí. Úžasné. Cestu ani Jirku jsem nevnímal, dokud Jirka nezastavil. “Nenechte se rušit,” pronesl, když posouval sedačku spolujezdce, abychom měli víc místa.

“Chci tě,” vypadlo z Lucky najednou. V jejím toužebném pohledu jsem viděl, že to myslí vážně. Pohledem jsem zkontroloval Jirkovu reakci, ale ten už měl ptáka z kalhot a při pohledu na nás si ho lehce mnul. Strhnul jsem z Lucky kabát, když na mě obkročmo nasedala a šaty i s podprsenkou jí přes výstřih stáhl pod prsa. Začal jsem olizovat ty její malé kozičky a tuhé bradavky, když jsem na ptákovi ucítil to nádherné teplo. Lucka na mě zrovna dosedla až po kořen. Wow. Úžasný pocit. Když se začala pomalu vlnit, říkal jsem si, že to asi dlouho nevydržím. Postupně zvyšovala tempo a její sténání nabíralo na intenzitě. “Jo, vymrdej mě, prosím!” Bylo rajcovní vnímat, jak to na ní jde. Při prvním orgasmu s sebou celá cukala jako v křeči a řvala na celé auto. Překvapivě jsem se udržel.

Když napětí opadlo a ona se trochu uvolnila, probudila se vě mě dominantní chutě. Povalil jsem ji na zadní sedačku, roztáhl jí nohy a vrazil ji hlavu do klína. Měl jsem chuť pořádně ochutnat tu její nadrženou mokrou kundu. Krásně voněla směsicí její šťávy a mého ptáka. Lízal jsem ji jak nadržený čokl. Krásně se u toho udělala a zepředu bylo slyšet Jirkovo sténání. Nedalo se to déle vydržet. Vrazil jsem ho do ní a začal jí krásně šukat. Celé auto se kymácelo v rytmu mých přírazů. Chytla mě za zadek a začala mě rukama pobízet. “Pojď, vystříkej mě. Dělej!” Tyhle slova mě tak nabudily, že jsem okamžitě cítil, jak to na mě jde. Začal jsem stupňovat tempo. Bože to byla nádhera. Díval jsem se do těch jejích provokativních očí a cítil, že už to neudržím. Hlasitý je slabé slovo. Řval jsem jako lev, když mi škubalo péro a já cítil, jak do ní na několikrát stříkám. Ještě asi minutu jsem to vydýchaval, péro pořád zasunuté v ní.

Konečně jsem byl schopný vysunout. Když jsme se začali pomalu oblékat, Jirka si ještě utíral ptáka od semene. Asi se mu to líbilo, manžílkovi. Kdo by to byl řekl. “Nechceš se někdy stavit po práci k nám?” pronesl, když jsme se loučili. “Díky za svezení a těším se na pokračování”, odpověděl jsem spiklenecky.

Když jsem se ráno probudil s kocovinou, připadalo mi to jako sen. Potřísněné trenýrky ale dávaly tušit, že ta parádní jízda možná opravdu bude mít pokračování.