Tři večery - soutěžní

Dec 17, 2023 · 1,120 views Aizetr

V dnešní době již není mnoho netknuté přírody. V okolí jeho bydliště byl jen jeden takový les, který skýtal různá tajemství i v době, kdy už mnohé bylo objeveno. Rád přespával v přírodě a tak vyrazil do tohoto lesa. Zkusil jít do skalnatého místa v lese, kde dle legend řádila čertova žena.

Celé odpoledne se potuloval přírodou. Toulal se tak dlouho, až našel jeskyni, která byla dostatečně prostorná a suchá, aby v ní přespal. Bylo teplé léto, ale v jeskyni byl příjemný chlad. Brzy tedy usnul a zdálo se mu to, co dnes prožil a viděl. Ucítil něčí blízkost. Zdálo se, že neleží sám. Slyšel nějaké hospodské řeči o ženštině, která obchází jeskyně, ale měl to za historky. Probudil se a opravdu se k němu tulila mladá dívka.

Otevřel oči a uslyšel. „Vítám tě, mládenče. Jsem moc ráda, že nocuješ v mé jeskyni. Jsem zde zakletá, protože jsem byla velice lačná. Ty víš, po čem. Vidím ti to na očích. Musím zde všem, kdo v mé jeskyni přespí, zpříjemnit noc. Dnes i tobě. “ Cítil, jak mu její ruka sjíždí na boxerky, ve kterých spal.

Jak měl zažito, vyhrkl ze sebe. „Bude mne to stát duši a to tě vysvobodí, že?“ Usmála se na něj. Ruku mu již opatrně vsunula pod boxerky. „Nebude tě to nic stát, ale tu něco stojí.“ Zmáčkla jeho penis v erekci a dodala. „Musel by ses třikrát vrátit a nechat mě zažít, co jsem nepoznala. Pak by byla má kletba zlomena.“ Sundala z něj spacák, který používal jako přikrývku. Druhou rukou mu shrnula boxerky. Pohlédla na něj. „Nyní si tento moment užij.“ Předklonila se, protože byla celá nahá, dotkla se svými prsy jeho oblečeného těla. Byl to krásný pohled. Ať to byl pohled, či její dotyk. Měl ještě silnější erekci.

Ústy mu na jeho úd nanesla sliny. Mírně ho honila. Po chvíli se v předklonu přisála na jeho penis. Pojmula ho do svých úst celého. Sála a kmitala jazykem. Cítil se velice blaženě. Lehl si a vychutnával si tento opojný pocit, kdy si leží jako paša. Jednou rukou mu mačkala varlata a druhou si přidržovala tvrdý penis. Vždy ho nasála do úst celého, nikdy jen jeho část. Byla velice hbitá a šikovná. V jeskyni se začalo ozývat hluboké dýchání. Velice příjemná situace se pro něj blížila svému finále. Měla jeho penis celý v ústech, když jí začal plnit pusu svým bílým ejakulátem. Trochu jeho penis povytáhla, pak mu ho očistila. Vše musela polknout, protože nic neodkáplo z jejích úst. Poté, co jeho úd očistila a pohladila ho po tváři a zmizela.

Ráno chvíli přemýšlel, zda to byl sen. Srolované boxerky mu ale vrtaly hlavou. Řekl si, že to večer zkusí. Během dne nedokázal na tento zážitek myslet. Tentokrát si bude hrát on! Zašel si domů pro nějaké hračky a večer usínal opět ve stejné jeskyni. Usnul a zdálo se mu to jako okamžik. Opět u něj byla slečna, která mu rukou sjížděla na jeho černé boxerky. „Dnes to bude jinak.“ Chytil ji za ruku a přetočil pod sebe. Erekci měl již jasně viditelnou na svých boxerkách. Kousek od hlavy měl připravena kožená pouta. Trochu se s ní pral, ale nasadil jí pouta na její hbité ruce.

Tím bylo postaráno o její ruce. Pouta byla spojena řetízkem a na ten byl uvázán provaz. „Nyní se natáhnu pro svůj batoh. Ruce nech za hlavou!“ Spolu s poslední větou se na ni přísně podíval. Ruce jí nyní držely jen pouta, on musel povolit svůj stisk. V ruce si nechal provaz, ten byl přivázán k poutům, jakýkoliv pohyb by tedy zaznamenal. „Dnes ti ukáži nějaké hračky, se kterými si hraj.…“ Poslední část zamumlal, že nebylo nic slyšet. Začal z batohu vyndávat různé baňky, nějakou plastovou věc, na zbytek neviděla. Světlo, které se s ní objevilo, tam nedosvítilo. „Hodná že jsi nechala ruce za hlavou a nesnažila si hýbat.“ Vyhoupl se zpět na ní a nasál jednu z jejích bradavek. Chvíli ji cucal, nezabralo to dlouhou dobu a bradavka byla v pozoru. Zopakoval to i pro druhou bradavku. Pak se na ni podíval a pronesl. „Nyní si trochu pohraji.“ Na prsa ji dal baňky. Neseděly hned, tak je chvíli rovnal. Vsunul takový píst a několikrát za něj zatáhl. Po tom, co se baňky přisály, se začaly ozývat vibrace. Vibrační patrony díky podtlaku přímo dosedaly na její bradavky. Neodolal pohledu na její nahé tělo a osvobodil se z boxerek. Jeho penis už byl pěkně tvrdý. Přesunul se jí nad hlavu. Opatrně, aby z ní nestrhl baňky. Jedním pohybem jí pronikl tvrdým penisem do úst. Jezdil sem a tam a užíval si to. Po chvíli ho to přestalo bavit, přeci si rád hrál. „Nyní si vyzkouším takovou podtlakovou hračku. Zda na tebe bude mít stejný efekt jako na většinu žen.“ Přesunul se opatrně zpět k jejím spodním partiím. Uchopil onu plastovou fialovou věc. Prsty jedné ruky ji přidržel pysky od sebe a druhou rukou držel provaz a zároveň plastovou věc. Stiskl tlačítko a věc začala pulzovat a dělat takové divné zvuky. Přiložil ji tuto hračku na její klitoris. Dle linoucího se zvuku jeskyní tato hračka měla značný efekt. Začala se kroutit a vzdychat. On ale držel pevně. Jak hračku, tak i provaz. Pak se prohnula a její dech se změnil ve velice hluboký. Poznal, co to znamená a uhnul s hračkou, která vibrovala a dělala podtlak.

Dal ji chvíli na vzpamatování. Po tom co se její dech ustálil, jí prstem projel mezi pysky. „Ještě jsem neskončil.“ Naslinil si prst a zasunul jí ho do pochvy. Celý čas měla nasazené baňky, jejichž vibrace ovladačem po jejím vzpamatování zase zapnul. Několikrát jí takto zajel prsty mezi pysky, ale během toho si všiml, že baňky trochu ztratily podtlak. Připnul píst a obnovil podtlak. Jen to udělal, uslyšel jemné slastné povzdechnutí. Díky obnovenému podtlaku vibrace opět dráždily bradavky. Znovu ji prsty projel pysky a jeden z prstů nechal zajet i do pochvy. Moc slinit nemusel, byla hezky vlhká. Trochu se přesunul. Tím ji měl lépe dostupnou a nemusel se tolik kroutit. V okamžiku do ní zajel svým pyjem. Podle povzdechu toto nečekala, ale dle slastného úsměvu se jí to líbilo. Pohyboval se v ní sem tam a pomalu zvyšoval tempo. Cítil, že už nebude moci zrychlovat, protože by to pro něj znamenalo konečnou. Vzal tedy z přítmí vibrační vajíčko a přiložil jí ho zapnuté na klitoris. Nemohl tak rychle přirážet, protože by se vajíčko odkutálelo, ale zakleté se to líbilo. Nebyly to ani dvě minuty a cítil její stahy na svém penisu. To pro něj bylo jako impuls. Protože to v něm probudilo různé fantazie, začal stříkat přímo do její pochvy. Ještě chvíli dokázal přirážet, ale s posledním přírazem z ní srazil baňky. Tentokrát pohladil on ji a něco zamumlal. „Š……“ Sundal ji z rukou pouta a odebral vajíčko. Ona se ihned potom co se jí již nic nedotýkalo, rozplynula. Uvelebil se tedy na své karimatce a usnul. Ve snech přemítal, co si pro ni vymyslí na další večer. Ráno se probudil a ihned se vydal domů. Potřeboval obměnit obsah svého batohu a ze všeho nejvíce sprchu. Cestou domů si byl jistý, že tento večer se stal. Musel ráno v jeskyni uklízet hračky.

Během dne musel být dostupný, práci nemohl odsouvat pořád. Vyřídil několik meetingů. Obměnil obsah batohu. To již hodiny na zdi ukazovaly čas odpovídající pozdnímu odpoledni. Vydal se na cestu do blízkého lesa a do již známé jeskyně. Rozložil kolem místa na spaní několik pomůcek. Tentokrát mezi nimi byl i lubrikační gel a nějaké ty ubrousky pro utření. Vše umístil tak, aby to bylo po ruce. Některé věci nechal v batohu, ale ten si také nechal po ruce. Usnul celkem rychle. Prožíval živý sen o tom, co pro ni plánuje. Ze snu ho probudil již známý tlak na intimním místě. Otevřel oči a u něj znovu ona dívka spolu se vznášejícím se světlem.

Její ruka mu opět hladila jeho chloubu přes látku jeho, dnes, červených boxerek. Látka se začala značně napínat v místech jeho penisu. Chytil ji její ruku a řekl ji, „Ne!“ Dost jasně ji naznačil, aby se přetočila na čtyři. Nejprve to nechtěla udělat, tak ji mírně zatlačil. Jen se přesunula na všechny čtyři, na rukou ji dotáhl smyčky provazů, které si tu připravil. Konce provazů ji přivázal k nohám. Takto mu nemohla jednoduše změnit pozici. Věděl, kam sáhnout. Proto si přitáhl pumpovací nádobu s gelem z prostoru, kam nedopadalo světlo. Nanesl značné množství gelu na její anální otvor. Ten byl nyní dobře dostupný. Protože na něj vystrkovala svou zadnici. Nemohla to postřehnout, protože nemohla vidět za sebe. Nanesl si trochu lubrikačního gelu i na svůj anál a penis. Celkem neslyšně pak z batohu vytáhl hračku. Tato hračka nebyla primárně pro ni. Udržela jeho pevnou erekci a mírně mu dráždila prostatu. Kroužek si nasadil na svůj penis a zbytek hračky si zavedl do análu. Výsledkem byla jeho mnohem pevnější erekce. To ona nemohla vědět ani vidět.

Ihned, jak si upevnil hračku na sobě, začal prsty pronikat do jejího těsného otvoru. Začal jedním prstem a snažil se ji zanést lubrikační gel dovnitř. Tato mazlavá práce byla to nutná. Pomalu mohl přidat na intenzitě dráždění. Přidal jeden prst a tělo ho začalo přijímat. Protože se anál pomalu přizpůsobil pro dva jeho prsty. Začal občas prsty co nejvíce napínat od sebe. Když mohl mít prsty více od sebe, přidal trochu gelu. Druhou ruku měl volnou, mohl gelem potřít nějaké hračky, které si přichystal. Mohl tedy nahradit své prsty středním kolíkem. Kolík byl černý a po čase z ní koukala jen patka. Ruku si trochu otřel do utěrky. Rukou, která nebyla uvnitř, jí začal kroužit po jejím malém, ještě neunaveném, klitorisu. Mírně osvětlená jeskyně byla naplněna jemným oddychováním. To se již brzy mělo změnit. Z batohu vyndal malé průhledné dildo. To se během okamžiku ocitlo na okraji její vlhké prázdné dírky. Jen kousek masa odděloval kolík a malý umělý úd. Pomalé přirážení dildem a občasné poklepání na kolík ji uvádělo do tranzu. Dýchání se zrychlovalo stejně, jako rychlost, s jakou se pohyboval dildem v její vagíně. Nepřestával a ona se během chvíle oddala mocnému orgasmu. Poznal to, protože se na chvíli sesunula celá k zemi. On pomalu vytáhl dildo. Vypl vibrace kolíku, ale nevytáhl ho. Chvíli ji nechal odpočívat, až jí zatlačil na prsy. Vrátila se zpět na čtyři, jak zamýšlel. Usmál se na ni a pohladil ji po jejím hebkém boku.

Protože už byla zpět v pozici, jemně ji promnul hrášek a vysunul z ní anální kolík. Očekávala uvolnění, ale místo toho ji nanesl pod kolík trochu gelu a zatlačil kolík zpět. To několikrát pomalu opakoval. Až ji zaměnil kolík za větší. Nemohla to postřehnout, udělal to rychle. Čistou rukou ji zajížděl do pochvy a schválně tlačil na stěnu, kterou na druhé straně napínal kolík. Zajížděl do její pochvy velice pomalu, druhý prst vklouzl do zúženého prostoru snadno. Nezaneprázdněnou rukou zapnul na kolíku opět vibrace. Na trhnutí bylo poznat, že to nečekala. Chvíli se jí to nelíbilo, ale po krátkém čase si na vibrace zvykla. Do pochvy opatrně vklouzl i jeho třetí prst s trochou gelu. Ověřil si, že ji kolík stále drží na svém místě. Vytáhl prsty z její připravené pochvy a na kraj umístil svůj penis. Pronikl do ní hladce. Byla pro něj hezky úzká, díky kolíku. Ten vibroval a tak se vibrace dostávali i k jeho penisu.

Pomalu začal přirážet. Podle jejího zrychleného dechu to bylo příjemné. Snažil se vždy nějaký čas udržovat přibližně stejné tempo. Po nějakém čase zrychlil. Už byl ve střední rychlosti, kdy jeho kroužek narážel na její klitoris. V tento moment nenápadně zapnul svou hračku. Ta začala vibrovat. Když se hračka dotýkala jejího klitorisu, dráždily vibrace i ji. Její klitoris byl větší a zcela rudý. Upravil své tempo, aby při přírazu vždy chvíli setrval. V ten okamžik se hračka dotýkala jejího klitorisu. Dech se jí zrychloval. Ještě o něco déle začal setrvávat v bodě, kdy vibrace dráždily její klitoris. Událo se to, na co čekal. Její svaly byly v kontrakci. Jeho penis se ocitl v jejím sevření. Její orgasmus byl silný a doprovázený velice hlubokým dýcháním. Nemohla o tomto vědět, ale její projevy ho velmi vzrušovaly. Byly to asi dvě vteřiny, kdy i on v sevření došel svého orgasmu.

Viděl, jak je vyčerpaná, tak vypl vibrace obou hraček. Pomalu ztrácel erekci, tak z ní snadno vyklouzl. Vysunul z ní kolík, to nešlo zcela snadno, ale povedlo se. Povolil smyčky, a osvobodil její ruce a nohy. Jakmile to udělal, lehla si na zem a zmizela. Protože toto hraní nebylo z nejsnadnějších. Uklidil hračky, otřel se do kapesníčků, které si přinesl sebou. Lehl si a spokojeně se odevzdal do říše snů.
Ráno se probudil a ihned mu na mysl přišla myšlenka. Dnes bude poslední noc. Sesbíral tedy svoje věci a vypravil se domů. Došel domů, dal si dlouhou teplou sprchu, ve které se i oholil. Poté vyřídil několik pracovních záležitostí. Čas mu utíkal pomalu, vzdálená práce je příjemná, ale někdy se vleče. Konečně nadešel ten čas. Sbalil si tedy věci do batohu a vyrazil směrem k lesu. Rozbalil si vše potřebné, ale dnes nemohl usnout. Přemítal v hlavě o všem možném. Ani netušil jak, ale po dlouhé době pokračoval ve svém přemýšlení ve snu. Z ne moc příjemného snu ho probrala něčí ruka. Pomalu otevřel oči a byla zde ona.

Na nic nečekal, povalil ji na spacák a začal zuřivě líbat. Během líbání ji připraveným provazem spoutal ruce. Jemně jí začal namísto líbání okusovat uši. Rukama si hrál s jejími prsy. Bradavky na toto dráždění zareagovaly. Hrdě se postavily do pozoru. Ihned, jak si toho všiml, přesunul se z úst a uší na bradavky. Jemně cucal a občas mírně skousl. Po nějaké chvíli hraní se natáhl pro batoh. Z menší krosny vyndal dvě věci: Jednu černou podobnou mikrofonu a druhou fialovou s bílým koncem. Položil si je poblíž a znovu ji zalehnul. Svoji vahou ji přiměl lehnout si a hezky rozevřít nohy. Upevnil ji provaz pod kolenem, aby nemohla nohu napnout. To stejné udělal i s druhou nohou. S šibalským pohledem si pomyslel, že mu takto nemůže moc bránit v hraní.

Její bradavky a pysky se na něj hezky usmívaly, když se na ni z kleku díval a pozoroval svou práci. Neodolal a musel nakousnout. Znovu se nad ni předklonil a vzal do úst její bradavku. Měl ji v ústech, byla zvětšená. Neodolal a mírně skousl. Pravou rukou nenápadně zpoza spacáku vyndal stříbrný vibrátor. Pustil jemné, pomalu sílící vibrace. Přiložil jí vibrující stříbro na poševní vchod. Díky její vlhkosti nemusel vibrátor pomazat gelem. Byl u toho dost zkroucený. Jeho ústa opustila její bradavky a on se narovnal v kleku. S vibrátorem si hrál jen na kraji její vagíny. Během toho zapnul i černou masážní hlavici. Masážní hlavicí jí začal jezdit po těle. Okolo pupíku, přes její boky a různě po těle. Pak kroužil okolo prsou, až se jí dostal na pravou bradavku. U bradavky chvíli zůstal. Různě jezdil dokola a přes bradavku. Hrál si s tlakem hlavice na tělo. Když se masáž dle zvuků líbila nejvíce, začal putovat s hlavicí opět po těle. Chvíli jezdil hlavicí jen po těle, tak aby se jí trochu zklidnil dech. Jakmile se dech uklidnil, začal se nenápadně blížit k druhé bradavce. Než se dostal k bradavce, mírně zvedl intenzitu vibrací stříbrného pomocníka i černého mikrofonu. Začal pronikat vibrátorem mnohem hlouběji.

Dech se jí zrychloval. Hrál si s ní jako tygr. Byla hezky vydrážděná. Usoudil tedy, že je správný čas. Zesílil vibrace obou hraček na nejsilnější stupeň. Zajíždění vibrátoru do její pochvy nyní bylo dost rychlé a hluboké. Hlavicí kroužil okolo erotogenních zón. V kombinaci s vibrátorem to byl velice příjemný zážitek. Začala velice prudce dýchat, zrovna když jí hlavicí přejížděl z vnitřní strany stehen na vnější pysky. Pokračoval dál v přirážení pomocníkem. Její dech se zrychloval. V jeden okamžik se trochu propnula a její dech se změnil. Vytáhl stříbrnou hračku a vypnul vibrace. Hlavicí jí ale stále jezdil po těle. Nyní vynechával při cestě po těle dráždivá místa. Spíše jí teď dělal obyčejnou masáž. Zvuk dechu v jeskyni pomalu utichal.

Odměnou za to, že byla hodná a ruce nechala pod hlavou, jí dopřál dlouhý polibek na její pahorek. To vedlo k zajímavé změně v jejím dechu. Proto nepřestával a hrál si s jejím pahorkem jazykem. Někdy ho nasál, či velice opatrně stiskl zuby. Rukou ji hlavici zvládl brázdit jen její boky. Po nějaké chvíli se jeskyní znovu nesl její zrychlený dech. Hezky jí oslintal klitoris. Protože nyní již neměl hlavu v jejím klíně, mohl s hlavicí zkoumat i horní část těla. Kromě tohoto ji mohl vibrátor vrátit tam, kam patří. Zapnul opět vibrace, které pomalu zesilovaly a zeslabovaly. Vsunul vibrátor velice hluboko do její pochvy. Hlavicí dráždil její prsa, ale nikdy nezajel na její bradavky. Dráždil ji tak, až na něj upnula prosebný pohled. Moc dobře věděl, oč ho prosí. Hlavicí začal jezdit přes prsa, dvorce až na bradavky. Rukou ji jemně mnul klitoris. Kontroloval, zda je stále vlhký od jeho slin. Jakmile si potvrdil, že je. Usmál se na ni. „Líbí se ti masáž?“ Nečekal na její odpověď a začal hlavicí pomalu sjíždět k jejímu pahorku.

Ten jakoby neúmyslně minul a jezdil po vnitřní straně stehen, po podbřišku a jinde v okolí. Přejel velice rychle přes klitoris. Volnou rukou jí u toho mnul prsa. Po čase kdy na něj už velice prosebně koukala a něco mumlala. Sjel hlavicí na její klitoris a zůstal tam. Měnil sílu, kterou tlačil na hlavici. Dráždil tak klitoris s různou intenzitou. Dech prozrazoval, že je to dle jejího gusta. Nastavil hlavici tak, aby držela. „Jestli ti ta hlavice upadne. Podívám se do svého batohu, co tam ještě mám.“ Asi to nechtěla riskovat a tak se nehýbala. Vstal tedy a sundal si své boxerky. Jeho erekce byla patrná ještě dříve, než si boxerky stáhl. Jedním delším krokem se ocitl u její hlavy. Klekl si k ní a dal ji svůj penis k ústům. Žádná reakce. „Otevři pusu.“ Otevřela, sice ne okamžitě. To se nedalo říci o jeho reakci, jakmile otevřela svou pusu, měla jeho penis v ústech. Přirážel do ní a občas rukou prohnětl její prsa. Líbilo se mu to, její jazyk dělal divy. Byl dost vzrušený, velice rychle stříkal svou tekutinu do jejích úst. Pak ještě chvíli setrval v její puse. Potom vyklouzl a znovu přešel a sklonil se k ní.

Začal ji vášnivě a hluboce líbat. Rukou uchopil masážní hlavici a mírně s ní přitlačil na klitoris. Její dýchání se o něco zrychlilo. Jeho druhá ruka se nenechala zahanbit a mírně začala hýbat se stříbrnou hračkou. Pohyboval s ním pomalu a při vstupu do vagíny jej nechal velice pomalu pronikat hlouběji. Tak dráždil její vchod vibracemi. Její dech se poslouchal jako rajská hudba. Tento zvukový doprovod měl dopad i na jeho postupně se obnovující erekci. Zkusil dráždit klitoris černou hlavicí z jiného úhlu a to měl, či neměl dělat? Výsledkem byl její zvukem bohatý orgasmus. Začala se třást a zmítat. Vypnul tedy vibrátor i hlavici a velice nerad jí odpoutal nohy. Po odpoutání nezmizela.

Nějakou chvíli se snažila popadnout dech. Během toho si všiml kožešiny a truhly, která se v jeskyni objevila. „Děkuji ti za vysvobození. Nyní mohu spolu s tebou žít a nemusím každou noc strávit v této jeskyni.“ Byl velice spokojený s tím, co slyší, ale jeho erekce mu mírně kazila vnímání jejích slov. Přikryl ji tedy spacákem. Přitáhl kožešinu a lehl si vedle ní. Nedalo mu to a ještě si ji přitáhl k sobě, protože po jeho hrátkách byla velice vlhká, vnikl do ní svým penisem v erekci zcela bez problémů. Chvíli v ní jezdil, ale dopadala na něj únava z celého dne i z dní předchozích. Nedokončil tedy, to co začal. Zvuk v jeskyni se změnil. Z ženského dechu na mužné oddechování těch, co spí spánkem spravedlivých. Ráno se probudil stejně nahý jako jeho nová přítelkyně, kterou po prozkoumání truhly odvedl do svého bytu.

A pokud jsou stále spolu, tak se spolu v posteli nenudí.