Vydarená montáž

Dec 28, 2023 · 2,656 views vitaz

Nikdy som nečakal, že moja práca opravára prinesie takéto zvraty. Keď som zazvonil u toho bytu, bol som pripravený len na bežnú kontrolu. Ale keď sa dvere otvorili, zastihol som ju - stála tam v uteráku, s kvapkami vody stekajúcimi po jej tele.

Jej prekvapenie a zahanbenie ma zasiahlo, keď si ma všimla. Vysvetlil som jej prečo som prišiel no zároveň som dodal, že idem do ďalších bytov aby mala čas dať sa do poriadku. S úsmevom ma pozvala dnu aby som si nerobil starosti, no obaja sme cítili nečakanú nervozitu. Presunuli sme sa do kúpeľne, kde som mal riešiť problém s vodou.

V momente keď sme prišli do kúpelne a chcela mi ukázať miesto kvôli ktorému som prišiel, jej ručník spadol a predomnou zostala celkom nahá. Snažil som sa zachovať slušnosť a odvrátil som zrak, dávajúc jej čas na to, aby sa mohla zahaliť. Cítil som, ako ma táto situácia vzrušila. Telom mi prešla príjemná horúčava a mal som 100 chutí jej začať bozkávať každučký kúsok jej tela.
Zohla sa pre uterák no prehodila si ho cez seba iba v predu aby sa zakryla. Napriek tomu bolo skoro všetko vidieť. Mala jemnú pleť krásne opálenú. Z polovice na mna vykúkali jej veľké prsia. Pohladom som presiel nizsie na jej čerstvo oholenú buchtičku. Keď som si ju takto prešiel celú, vrátil som sa pohladom do jej očí. Usmievala sa. Evidentne sa jej páčilo že si ju nesmelo prezerám s chtíčom na perách.

"A teraz sa chcem pokochať ja" opäť sa usmiala pristúpila ku mne a začala mi nadvihovať tričko. To už bol uterák opäť na zemi. Citil som, ako sa jej prsia obtreli o moje telo pri tom ako mi stahovala tričko. Vzrusenim som sa nezmohol na viac, pritisol som ju k sebe a začal vášnivo bozkávať. Moje bozky mi hneď oplatila. Cítil som, ako mi tvrdne, no mestihol som sa ani spamätať a už klačala pri mojich stiahnutých nohaviciach s vtákom v ruke. Druhou rukou ma držala za bok a prstami pi prechádzala po zadku.jemne ma tak pridržiavala aby som sa jej neodtiahol. No to som nemal v úmysle vôbec.
Oblizovala ho od koreňa k jahode z každej strany. Telo sa mi triaslo vzrušením. Bolo počuť iba moje slastné stonanie a jej mlaskanie. Raz dva ho mal v ústach. Vedela to dokonalo. Jemne si pomáhala rukou, aby moju rozkoš zdvojnásobila. Užívala si to každučká moja bunka, a ona si to uvedomovala.
Neprestávala sa hrať naopak zvyšovala intenzitu svojej hry.
Pri spomienke na ten zážitok cítim ako mi tvrdne.
Keď prišiel ten okamih maximalnej rozkoše užíval som si to naplno. Cítila že sa blíži finále a bez ostychu si ho zarážala až po koreň. Chytil som ju za vlasy a urobil som sa jej tam kam to chcela. Keď ho vytiahla z úst ešte ho poolizovala aby ostal bekne čistučký a doslova suchý. Postavila sa a povzdychla si. " Teraz môžem ísť zas do sprchy" a prešla si prstami po svojej kundičke. Chytil som jej ruku a mokré prsty priložil k perám, po ktorých som nimi jemne prešiel. Oblizol som si pery a v zápatí aj jej prsty. Posadil som ju na vaňu a tentokrát si klakol ja. Prehla sa do zadu alakťami sa oprela o bočný kraj vane. Prešiel som jej jazykom po pyskoch. Hneď som ako odpoveď dostal slastný výdych. Pohodlnejsie sa usadila a roztiahla nohy. Hral som sa s ňou pekne pomaly a jemne. Bola dohladka oholená a voňavá. Chutila ako sladké ovocie práve odtrhnuté zo stromu. Zvíjala sa a vychutnávala si moj jazyk v jej lone. Slastne pri tom stonala až som dostal opäť chuť. Nedalo mi ostať chladným keď som cítil to jej vzrušenie. Prešiel som jej rukou po pičke a dal si jej šťavičku na svojho. Nestačilo mi to a chcel som viac. Postavil som sa k nej a začal ju dráždiť vtákom. Krúžil som jej po pyskoch no každe čoilen jemne pritlačenie ho zasúvalo do nej, až bol jedným ťahom celý dnu. Neustále sa hrala s bokmi a nadherné vlnenie jej panvou vyvolávalo u oboch nenásytnú chuť po orgazme. Každým pohybom sme boli obaja bližšie a bližšie k spoločnému vyvrcholeniu. Jej telo sa preplo do luku a v kŕčoch slasti si obaja vychutnávali jeden druhého.