Nákup

Dec 29, 2023 · 1,545 views vitaz

Dnes som bol klasicky ako každý deň na nákupe. Stál som v rade na pokladni, keď sa zrazu za mnou postavila žena ktorá ihneď zaujala moju pozornosť. Jej postava mi okamžite ukradla dych. Tá žena mala na sebe napasované svetlomodré rifle, ktoré zdôrazňovali každú jej krivku a tenkú bundu, ktorá akoby len váhavo zakrývala jej pôvab. Jej dlhé, zvodné kučeravé vlasy čiastočne vykukovali spod čiapky, pútajúc moju pozornosť.

Nevedel som sa od nej odtrhnúť. Pohľad na ňu ma zahriaval a vnášal do môjho tela akési vzrušenie, ktoré som nečakal. Bola to ako tajomná víla, zvodná a neodolateľná zároveň. Jej prítomnosť ma fascinovala a v tele mi prebudzovala zaspanú túžbu spoznať viac. A tak som tam stál, zahĺbený do svojich myšlienok, zatúlaný v predstavách o tom, kto táto záhadná žena je a čo by sa mohlo skrývať za jej pôvabom.

Naše pohľady sa pretkali v rušnom obchode. Bolo tam mnoho ľudí, no v tom momente som dýchal len pre ňu. Jej oči ma zaujali natoľko, že som sa skoro stratil v ich hĺbke a jasnosti. Boli nádherné, dotvárali jej už tak dokonalú krásu.

Pohľad z tých očí prenášal neskutočnú istotu a jemnú hravosť, ktorá ma pohltila. Bol to okamih, kedy som si uvedomil, že krása nie je len v jej zovňajšku, ale aj v spôsobe, akým niesla svoje oči plné tajomstva a zároveň neodolateľnosti. V tej chvíli sa čas zdal nekonečný.

Pozorne som sa jej venoval, až kým som sa konečne nedostal na rad a nemal svoj nákup zaplatený. Svet okolo mňa bol nevýznamný v porovnaní s tou záhadnou ženou.

Odišiel som k autu, myseľ stále zamotaná do tých pohľadov. Pomaly som nakladal svoj nákup do auta, keď ma náhle niekto oslovil zozadu. Ten hlas som okamžite spoznal - musel patriť len jej. Otočil som sa a tam, pred mojimi očami, bola ona so svojím úžasným úsmevom.

Jej slová ma úplne zaskočili. Priznala sa, že si všimla, ako som ju pozoroval. V tej chvíli sa mi zastavil dych. Nevedel som, ako zareagovať. Jej odvaha a otvorenosť ma zároveň uchvátila a vydesila.

"Ospravedlňujem sa," vykoktal som, snažiac sa zachovať pokoj. "Nemal som v úmysle pôsobiť nevrlým spôsobom."
Zrazu sa moje slová stratili v ospravedlnení, no ona ma prekvapila. Než som sa vôbec stihol ospravedlniť, zastavila ma s úsmevom na perách a ubezpečila, že sa nemusím ničoho obávať, že bola skôr polichotená mojou pozornosťou. Jej slová boli ako teplý dotyk v chladnom vetre, uvoľňujúce moje napäté myšlienky.

V tom prišla tá neočakávaná otázka - požiadala ma, či by som ju neodviezol domov s jej nákupom.

Stál som tam, trochu prekvapený, ale zároveň aj nadšený touto nečakanou ponukou. "Samozrejme," odpovedal som s úprimným úsmevom. "Rád by som ti pomohol." Bol to moment, keď som začal vnímať túto ženu nie len ako náhodný jav v množstve ľudí, ale ako možný bod začiatku nového príbehu. Pomocou toho jednoduchého návrhu sme sa zrazu stali viac ako len dvaja ľudia, ktorí sa krátko minuli v obchode.
Posadili sme sa do auta. Bývala o dva bloky ďalej. Cestou sme sa zoznámili. Bola velmi príjemná. V cieli mi navrhla či by som za moju pomoc nešiel k nej na kávu. Táto ponuka sa nedala odmietnuť.
Pomohol som jej s nákupom zatiaľ čo ona odomykala dvere.
Spoločne sme vošli do jej bytu. Zabuchla dvere a kým som sa stihol otočiť bola pri mne s pohľadom bezbranného dievčatka. Bez rozmýšlania som ju chytil a začal bozkávať. Neostalo to len na mne. Obratom zo seba zhodila bundu a rozopla nohavice ktoré som jej obratom stiahol.
Zrazu predomnou stála len v bielych nohavičkách lemujúcich jemná čipka.
Nikdy som viac netúžil po žene, ako teraz po nej. Netrvalo dpho a tak isto boli moje veci roztiahnuté po izbe. Zrazu sme sa ocitli v jej posteli. Bozkával som ju od krku po celom tele. Jej vôňa ma vzrušovala. Hladil som ju popritom po celom tele. Odhrnul som jej nohavičky a jazykom zašiel popod ne.
Jej telo sa vlnilo v slastnom opojení a vrnela ako mača.
Táto hra bola rozkošou pre oboch.
Pokračovala do jej nádherného orgazmu kedy mi nohami pritisla hlavu v jej lone.
Čo nasledovalo ďalej asi nemusím rozvíjať, asi stačí povedať že keď ma vyprevádzala boli sme obaja ako tancujúce hviezdy poletujúce po nočnej oblohe.