Představa řidiče

Dec 30, 2023 · 1,043 views oskar3

Představ si, že jedeš v autě a prší. Vidíš stopovat člověka, zastavíš mu a zjistíš, že jede stejným směrem.
Nastoupí a pokračujete v jízdě. On je mokrý a v autě si sundá nejdříve triko, pak kalhoty a nakonec boxerky. Ty koukáš co se děje a on se jen převléká do suchého oblečení. Je večer , tudíž je jen trochu vidět, ale vidíš jeho erekci. On se nestydí, ale chvíli sedí pouze v tričku jelikož jeho spodní část těla je stále trochu mokrá. Vidíš jak si hraje se svým kamarádem a zeptáš se, proč to dělá?
Jeho odpověď je, že je jen nervózní a toto jej uklidňuje. V tom ty vyndáš svého kamaráda z kalhot a on se podívá jak krásně stojí a řekne pěkné. Mohu si sáhnout? A sáhne ti na něj. Vydržíš to jen chvíli a zastavíš na nejbližším odpočívadle.
Jdete dozadu na sedačky a tam on jej vezme do pusy a začne pomalu kouřit. Ty blahem ani nemluvíš, po krátké době přestane a otočí se k tobě zády s tím, abys zasunul. Ty neváháš ani minutu a pomalu zasouváš do jeho dírky.
On trochu ucukne ale pak jsi v něm celý a začínáš jej šukat. Jeho tvrdý penis dole mlaská a on ti sahá na varlata. Po delší době to na tebe jde a říkáš mu, že budeš. On jen řekne můžeš a ty jedeš dál. Najednou cítíš jak to nevydržíš a přirazíš až po kořen penisu a začneš mu plnit dírku. Je to úžasný pocit a ty jelikož si dlouho nehonil máš toho hodně.
Po tvém výstřiku pomalu vyndáš svůj penis a vidíš jak má všechnu tvou nálož v sobě.
On vystoupí z auta, ty také a on honí svůj nadržený penis. Ty jdeš k němu začneš jej kouřit a on po chvíli řekne, že už bude.
Ty přestaneš a on najednou vypustí svou dávku, která je také velká a stříká na trávu. Je toho vážně dost a když skončí, utře svůj penis a pokračujete v jízdě domů. Ty jej jen vysadis na určeném místě a jedeš dál.

Nickname
Region
Monet01 Monet01
Czech Republic Hlavní město Praha
Bikebod Bikebod
Czech Republic Ústecký kraj
LittleO LittleO
Czech Republic Hlavní město Praha
CarlsonX CarlsonX
Czech Republic Středočeský kraj
Timi83 Timi83
Slovakia Prešovský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
700609 700609
Czech Republic
Teac Teac
Czech Republic Jihomoravský kraj
noirornoir noirornoir
Czech Republic Jihomoravský kraj
hajdysek hajdysek
Czech Republic Ústecký kraj
milaneknet milaneknet
Czech Republic Plzeňský kraj
Zeeko83 Zeeko83
Slovakia Košický kraj
Tomikk06 Tomikk06
Slovakia Trenčiansky kraj
Kachlicka Kachlicka
Czech Republic Jihomoravský kraj