Mé poprvé... od chlapa

Sep 21, 2013 · 13,522 views Persival

Orální sex, chcete-li orál. Nemám teď na mysli nic takového, jako když vám holka otráveně s odporem žužlá špičku žaludu a dává přitom všemožně najevo, že žádné" bílé hnusy "polykat ani náhodou nehodlá. Naopak, po dalším z řady zažitých takovýchto "žužlání " mi došlo, že jestli chci zakusit opravdovou kuřbu, kterou si užiju jak já, tak i protějšek, bude se muset nejprve něco radikálně změnit. A kdo lépe ví, co chlapovi dělá dobře, za co vzít, kde a jak dráždit, než jiný chlap?!

V době internetu není nic snazšího, než převést myšlenku v čin, zvláště takovouto. "www.amateri.cz " zadávám do okna prohlížeče a za chvíli již vzrušeně vstupuji do místnosti "Bisexuálové". Chvílí prohlížím neustále se opakující nezajímavá sdělení typu "kdo" "kam" "koho" a "kde" chce ošukat, až zrak padne na oranžový řádek náhle vysvitnuvší na skle. "Přijedu, stáhnu okýnko, strčíš ho dovnitř a já tě bez keců do konce vykouřím a jdem si po svým." Při té představě, že před staženým okýnkem rozepínám poklopec a strkám svou chloubu dovnitř někomu, koho ani pořádně nevidím, se mi zatajil dech a v rozkroku mi bylo náhle těsno.

"A s mým nádobíčkem by ses pomazlit nechtěl?" datluju rychle levačkou odpověď a posílám fotku svého ztopořeného přirození, zatímco druhá ruka vysvobozuje mého macíka z nepohodlného sevření spodního prádla. Napjatě očekávám reakci a dlouhými tahy zatím nadrženě zpracovávám kládu nalitou krví až k prasknutí. Určitě neodmítne....!

A skutečně. Netrvá dlouho a na monitoru vysvitne: "Máš moc pěknou kládu. Ta se bude kouřit jedna báseň. Stříkáš hodně?..."V tu chvíli jsem to již nevydržel a mohutně jsem se vysemenil do dlaně. Domluvit další podrobnosti setkání již bylo dílem okamžiku, a tak za pár hodin jsem již opět s novou erekcí vyšel do potmělého večera. Cíl - nepříliš využívané řadové garáže na okraji města.

Úderem desáte večerní projela kolem poblikávající lampy veřejného osvětlení, pod kterou jsem měl čekat, bílá Fabie a zahla do třetí garážové řady. Srdce vzrušením až v krku a v rozkroku časovanou bombu jsem najednou tváří v tvář toužebně očekávané situaci na okamžik zaváhal. Pokud jsem si však chtěl nechat doopravdy vykouřit, teď k tomu byla nejlepší příležitost! Není nad čím bádat, jdu za ní!

Rychlé kroky mě jako ve snách dovedly do třetí řady setmělých garáží. Mihotavá záře veřejného osvětlení sem takřka nedoléhala, a kdyby nemělo auto zaparkované v uličce čistě bílý lak, snadno bych jej v šeru přehlédl. Takto mě však vypnutý motor i světla a zcela stažené okýnko u řidiče lákaly přistoupit blíž a já jsem své bouli v kalhotách nedokázal říci ne....

Bez jediného slova jsem došel až k fabii a rozechvělýma rukama si začal rozepínat poklopec. Tmavá silueta uvnitř kabiny vzrušeně dýchala, ale nic víc se mi spatřit nepodařilo. A ani jsem nechtěl! Opasek konečně povolil a džíny i trenýrky se svezly do půli stehen. Mých bez mála dvacet čísel krví k prasknutí nalitého pulzujícího masa náhle hrdě trčelo vpřed a na špičce překrveného žaludu jsem ucítil krůpěj šťávy vzrušení. Stál jsem před cizím chlapem, jemuž jsem ani neviděl do tváře, zcela obnažen a bylo to neskutečně rajcovní.

Ani jsem si nestačil pořádně uvědomit situaci a muž v autě se pohnul. Ucítil jsem na kořeni přirození jeho teplou ruku, jíž si mě zkušeně přidržel a po žaludu se rozlil příjemně vlhký pocit z proniknutí do jeho úst. Tohle bylo něco zcela jiného, než jsem doposud kdy zažil...! A silueta hlavy mého neznámého milence se po mé vytrčené klobáse s mlaskáním rytmicky začala pohybovat sem a tam...

Přejíc si, aby laskání nepřestávalo, podsadil jsem pánev vpřed a udělal ještě krůček kupředu, aby na mě naznámý mohl dosáhnout co nejlépe. Lokty jsem se opřel chladivou střechu auta, hlavu slastně zakloněnou, a s přivřenýma očima jsem si vychutnával, kterak mi po uzdičce rejdí mrštný jazyk. Cítil jsem, jak se dlaň držící kořen mého penisu svezla níže a promnula v dlani vzrušením zduřelá varlata. "Olízni je!" křičel jsem vduchu a málem jsem při představě toho pocitu vystříkl. Namísto slov jsem se však zmohl jen na slastný tichý vzdech.

Jeho lačné rty jsem ve stále zrychlujícím se tempu cítil přibližovat se ještě více ke kořeni svého mužství a neznámý si mě začal pouštět až hluboko do krku. Vzrušením se mi zatmívalo před očima a definitivně jsem se přestal ovládat. Špička žaludu hluboko uvnitř narazila na cosi měkce vlhkého a a já jsem tomu přírazem musel vyjít vstříc. Jemný stisk zubů u samotného kořene penisu a horké prsty mnoucí má varlata umocnily vlny rozlévající se rozkoše a já jsem se v nezapomenutelném orgasmu neznámému vysemenil přímo do úst.

Ještě chvíli jsem si vychutnával rozkoš prostupující celým tělem vydýchávaje slastně onen neskutečný zážitek a kochal jsem se pohledem na své péro, kterak stále ještě s mlaskáním mizí v cizích ústech. Nebyl jsem evidentně sám, komu se naše setkání v opuštěných garážích líbilo. A ač nerad, s pocitem, jako když beru dítěti jeho oblíbenou hračku, vysmekl jsem mu svou již lehce povadlou chloubu z ruky a zapínaje si poklopec chvatnou chůz,í beze slova, jsem zmizel za rohem. Bylo mi jasné, že to určitě nebylo naposledy, co jsem se nechal doopravdy vykouřit...