Prázdninové setkání s párem...

Jan 4, 2024 · 2,633 views West

Nějakou dobu jsem si zde psal s párem (Jana a Petr), který mě zaujal svými fotkami. Z páru většinou komunikoval muž a s postupem času jsme si psali o všem možné, protože jsme si jako lidé názorově sedli. Komunikace byla celkem živá občas jsme se poslali fotky, případně videa a sdělovali si co máme rádi a co ne. Petra zaujala moje umělá pomocnice a chtěl vědět jestli je to jako s živou nebo se to tomu aspoň podobá. Snažil jsem se mu to popsat ale nakonec jsem mu napsal, že by to musel zkusit, protože se to těžko popisuje a když bude chtít můžu mu jí půjčit. Konverzace končila několika smajlíky bez nějakého konkrétního data, takže jsem to bral spíš jako srandičku.

Po pár dnech se ozval s tím, jestli mu tu umělou pomocnici půjčím, že má zítra dopoledne čas a jestli bych mu ji nedonesl ( jsme ze stejného města). Napsal jsem mu, že mu ji klidně donesu ale nevím kde bydlí, poslal mi adresu a čas. A až tady budu stačí mu napsat a pustí mě do domu. V duchu jsem si říkal, hádám, že před barákem budu stát jak trubka a nikdo se neozve.

Druhý den jsem se vypravil na danou adresu. Před domem jsem mu napsal, že už jsem tady a čekal na odpověď. Po chvilce přišla " 4 patro, pootevřené dveře". Bzučákem mě pustil do domu, vyjel jsem výtahem do 4 patra a hledal pootevřené dveře. Naštěstí na patře byly jen 4 byty, takže najít ty pootevřené nebyl úplně problém. Vešel jsem dovnitř a zavřel za sebou, předemnou stál najednou Petr, jelikož jsme se znali z fotek tak jsem se pozdravili jako bychom se znali dávno. Vyzul jsem se, sundal bundu a šel za nim, zavedl mě do obývacího pokoje kde byl velká rohová sedačka, komoda na ní televize, prostě klasicky zařízení obývací pokoj v bytě.

Sedli jsme si a začali si povídat. Já ze zeptal, kde má Janu a že ta už šla do práce. Jeho první otázka byla tak už mi ji konečně ukaž. Z batohu jsem vytáhl umělou pomocnici (kdo ji má ví, že je to taková větší baterka) odšrouboval kryt. Petra jsem se zeptal, jestli má gel, protože jinak se do ni horko těžko bude dostávat. Řekl, že má určitě jeden v ložnici a že pro něj skočí, když se vrátil přišel už jen v tričku a s polotvrdým ocasem, toho se nedalo nevšimnout. Řekl jsem mu, že už ho nechám v klidu si pohrát a že půjdu a ať dá pak vědět kdy mi ji vrátí. Podíval se na mě a říká ale já myslel, že se na mě budeš dívat jak si honím ocas a tak nějak jsem doufal, že si ho začneš honit taky. Hlavou mi blesklo no proč ne, kouknu se aspoň co předvede.

Sedl jsem si naproti něj a řekl mu ať teda začne. Pustil televizi s evidentně nachystaným pornem, sundal si tričko. Vzal do ruky gel, který namazal vchod umělé a začal si jím mazat ocas (oholený a o něco větší než ten můj). Já se na něj pozorně díval a sledoval jak mi zajíždí do mé umělé. Začal s ní rytmicky pohybovat, občas zamručel jak se mu to asi líbilo, nebo to možná bylo z porna z televize. Koukl na mě a jen pronesl ty si ho nevytáhneš z kalhot? Chvíli jsem zapřemýšel a jen prohodil, no proč ne. Začínám se rozepínat kalhoty, vytahuju z kalhot tvrdého ptáka, nasliním si prsty a přejedu přes žalud. Když tu periferně vidím ve dvěřích pohyb. Otočím se a ve dvěřích do obývacího pokoje stojí Jana, zmůžu se jen na dotaz jak jsi tu dlouho ? No už chvilku ano a vy si aspoň zavřete dvěře je to slyšet až na chodbu.
Petr ji asi ani nevnímal, protože seděl se zavřenýma očima a jen si užíval té umělé. Já tam sedím s tvrdým ptákem dívající se na Janu.

Hlavou mi letí twl to je zase trapas, ale vždyť jsem zavíral, rychle odsud. Snažím se toho tvrdého ptáka narvat zpět do kalhot. Jana jen pronesla, takhle tvrdej se ti do kalhot stejně nevejde. Sedne si vedle mě, chytí mě za ocas a začne mi ho pomalu honit. Já jen sedím a nevěřícně sleduji situaci co se to vlastně děje, ocas mi honí skoro cizí ženská, kterou znám z fotek před svým manželem, který svého ptáka strká do mé umělé. Zpět do reality mě přivede až Petrův hlas, který pronese už ho začni kouřit, chci vidět jestli tu jeho dávku semene dokážeš spolykat jak jsi se chlubila.

Jana neváhá, poslechne Petra a už cítím její rty a jazyk a svém ptákovi. Umí to tak mrška na výbornou zakláním hlavu, zavírám oči a užívám si to. Za chvilku už mi v ptákovi začíná škubat a Jana to také rozpozná. Vytahuje si ho z pusy a jen hlásí Petrovi, už bude stříkat. Já tomu nevěnuju pozornost, protože se snažím ten výstřik co možná nejvíc oddálit (myslet na cokoliv jiného ale málo kdy to pomůže). Najednou cítím na ptákovi jakoby jiný jazyk otvírám oči a vidím Petra, jak mi jazykem jezdí přes ptáka, který Jana drží.

Já jen říkám tak o tohle Vám šlo, tak to jste měli napsat rovnou. Petr přestane a jen říká, no víš do tohoto by málo kdo šel, tak tě měla Jana rozkouřit a dostat do té správné nadrženosti, že by ti to pak mohlo být jedno. Vypadají oba jak když vás chytí z ukradeným lízátkem v obchodě. Vstávám ze sedačky, pták trčí s kalhot, otáčím se na něj a říkám " To stačilo říct rovnou" Jestli mi ho chcete jako manželé vykouřit tak jen do toho .......