Erotický zážitek z nudapláže

Jan 15, 2024 · 4,738 views filolog

Už pár let jsem nudistou. Od rozvodu, dřív by mi to má puritánská manželka nedovolila. Ta by si na pláži nikdy nesvlékla ani vrchní díl plavek. Striktně se vždy držela zásady, že její nahotu smí muž spatřit jen v soukromí… a teprve když si to patřičně zaslouží. Měla své pevné morální zásady – na kolik večeří ji musí muž pozvat a kolik dárků v odpovídající hodnotě jí věnovat, než mu v soukromí rozevře svůj klín, aby se nechovala jako levná ***. (Levná tedy opravdu nebyla.) Také si striktně zakládala na věrnosti. Vždy veřejně chodila jen s jedním partnerem (tj. před známými netajila, že s ním šoustá). Další byl na čekací listině – veřejně ho prezentovala jen jako kamaráda, přijímala od něj dárky, ale šukala s ním pouze potají. Teprve když její oficiální vztah něco zhatilo (např. když partnerovi došly peníze, trpělivost nebo přišel o svou společensky prestižní funkci), postoupil dotyčný důvěrný kamarád na pozici oficiálního partnera a někdo z dalších přátel se posunul o stupínek výš na čekací listině. Prostě nic neobvyklého, dnes celkem běžný model chování moderní emancipované a přitom ctnostné ženy. Přesto jsem cítil značnou úlevu, když jsem přestal být jejím oficiálním partnerem.

Nově nabytou svobodu jsem využil mimo jiné i k tomu, že jsem začal chodit na nudapláže. Odvrhl jsem přístup k nahotě jako k něčemu, co musí být skryto a ukazuje se jiným jen za patřičnou protihodnotu, aby se nedevalvovala její cena. Cítil jsem zprvu jisté vzrušení a zároveň jsem se trochu styděl za svoje nemravné myšlenky a zvědavost, jak vypadají jiní nazí lidé, ale to mě brzy přešlo. Na nudapláži mě nikdo nezačal kamenovat, nikdo mne nepovažoval za úchyla, lidé kolem mne si se mnou povídali o normálních věcech, že jsem brzy svou i cizí nahotu začal vnímat jako přirozenou. Na lidi kolem sebe jsem se díval se zalíbením jako na obrazy v galerii. Moje zvědavost byla nasycena pohledem na desítky různých tvarů prsou i kundiček a dostavilo se blažené uvolnění a relaxace. I pohled na jiné mužské chlouby mě zbavil komplexů. To nebylo jako v pornu, tady člověk vidí ptáky všech velikostí, nejen velké, ale
většinou ty průměrné či dokonce malé. Prostě svět, jaký skutečně je, nikoli ty pohádky pro dospělé.

Skalní naturisté se neustále dušují, že naturismus je o přírodě, přirozenosti a že naturisté nejsou žádní úchylové, kteří by mysleli na sex. Musejí to dělat i kvůli většinové veřejnosti, která je naturismu nakloněna čím dál méně. Ale ruku na srdce, je tomu opravdu tak? Vždyť by to ani nebylo přirozené. Tak jako nahota je i sex přirozený. Na nudapláži na něj většina lidí nemyslí pořád, ale alespoň občas ano. A také je v nudistech jistá míra exhibicionismu. Nenalhávejme si, že nám nudistům nedělá alespoň trochu dobře, když nás ostatní vidí nahé (zejména příslušníci či příslušnice druhého pohlaví, případně osoba mnohem mladší, s jakou bychom se ve svém věku těžko kdy ocitli v intimní situaci).

Jednoho dne v pozdním létě jsem tak přišel na svou oblíbenou nudapláž a zaujal místo, z něhož bylo blízko k vodě a současně skýtalo pěkný výhled na okolní lesy, aby si je člověk mohl prohlížet úžlabinou nějakých ladných kůzlátek pasoucích se v blízkosti neméně vábných mušliček a lasturek. Prostě jako v ráji. V tom jsem náhodou zahlédl, jak jeden pár naháčů vedoucí se za ruce mizí v přilehlém lesíku. Vzápětí je následovali další – tentokrát trojice – dva muži a jedna žena. Zaujalo mne to, zmocnila se mne zvědavost a lehké vzrušení. Vydal jsem se tedy za nimi. Po pár krocích jsem kousek od cesty zahlédl onen pár obklopený hloučkem zvědavců. Přistoupil jsem blíž a už zřetelně viděl pohlednou mladou ženu, jak klečí a kouří péro nabušenému svalovci. Muži kolem si začínali honit své klacky. Vzrušovalo mě to a současně jsem se styděl. Ještě nikdy jsem neviděl v reálu jiné lidi provozovat sex. Bál jsem se, že mne ostatní nudisté budou považovat za úchyla, když se na to budu dívat, ale neodolal jsem. Připojil jsem se ke stojícímu hloučku a taky si ho začal honit. Bylo to opojně vzrušující. Žena po chvíli změnila polohu, klekla si na všechny čtyři, vyšpulila prdelku a kundičku promázla lubrikantem. Její partner na nic nečekal, přiklekl a zarazil do ní svou kládu. Přirážel divoce a žena nemohla zadržet hlasité vzdechy. Fascinován tímto pohledem jsem honil čím dál rychleji. Už jsem si nedělal výčitky. Jen jsem si představoval, že jsem na místě toho borce a za chvíli jsem začal stříkat. Zanedlouho i šukající pár dospěl k hlasitému orgasmu. Žena si otřela sperma vytékající z kundičky a představení skončilo, hlouček se začal rozcházet. Tak, a stal se ze mě voyer, pomyslel jsem si. Ale nad prvotním pocitem studu převládla touha vidět to znovu a třeba se jednou k takové akci připojit i aktivně.

Oba aktéři nečekaného představení se šli opláchnout, vykoupat a jakoby nic se zapojili do hovoru s ostatními nudisty. Až do tohoto okamžiku jsem se před ostatními nudisty styděl za svoje občasné chlípné sexuální myšlenky. Teď jsem viděl, že i mezi nimi jsou lidé, kteří se nad sexem nepohoršují, naopak ho rádi také sami provozují, ukazují druhým nebo se při něm dívají na ostatní. Možná to je určitá úchylka, ale asi ne až tak ojedinělá. Všichni zúčastnění se po akci vrátili k vodě, koupání, opalování, povídání, jako by se ani nic nestalo. Od té doby jezdím na nudu ještě raději a vyhlížím dotyčný pár. Co kdyby si to chtěl znovu rozdat. Nebo třeba i někdo jiný. Rád se znovu podívám nebo i připojím...