Cesta domů

Jan 23, 2024 · 1,308 views Ms_Shkleeba

Podívám se na hodinky na svém levém zápěstí. Už je skoro sedm hodin. Domů určitě přijedu kolem osmé nebo deváté. Těžko říct, jak to stihnu. Na displeji mi problikne zpráva. Zběžně ji přečtu a vydávám se směrem k autu.

Když nasedám, obláčky páry mi unikají od úst. Nejspíš bude dost pod nulou. Zastrčím klíč do zapalování a nastartuji. Ihned zapínám vyhřívání sedadel a modlím se, aby už jsem cítila teplo v zádech a vyjíždím. Během několika minut se ocitnu uprostřed velkoměsta, zaparkuji na volné místo přesně před vchodem do paneláku a vytahuji telefon. Přejedu prstem po obrazovce a v dlouhém seznamu volaných čísel vyhledám to jeho. Jedním dotykem zvolím ikonu se zeleným telefonem a poslouchám zvuk vyzvánění. Netrvá to dlouho a slyším krásný hluboký hlas. „Už na tebe čekám, pojď rovnou nahoru, otevřu ti“

Usměji se a motor auta utiším. Vyjdu do tmavé, štiplavé noci a slyším bzučivý zvuk dveří, které vzápětí otevírám. Osm pater vyjdu pěšky, protože mám panickou hrůzu z výtahu a nahoře popadám dech.

„Už jsem myslel, že sis to rozmyslela“ ozve se z otevřených dveří s číslem 88. Zvednu své oči a uvidím ho. Rozcuchané plavé vlasy, temně modré oči a poťouchlý úsměv mu hraje na tváři. Stojí tam jen v tričku a spodním prádle. Pod černou látkou se mu napíná pevné tělo a vyrýsované svaly, ale není to to jediné, co mi může nabídnout. O tom jsem se přesvědčila už minulý měsíc.

Chtěla bych říct, že jsme se potkali náhodou, ale nebyla by to pravda. Z rozmaru jsem se přihlásila na seznamku a našla tam právě jeho. V dnešní době je tak jednoduché si někoho najít na pár hezkých chvil, těžko říct, jestli to je dobře nebo ne. Několik kliknutí, vyměníte si pár slov a najednou stojíte před dveřmi a hledíte do očí neznámému člověku. Když si dáte opravdu velký pozor, nikdo nikdy nezjistí, že jste se sešli. Včetně vašeho partnera. Někde jsem četla, že ženy jsou v tajení nevěry úspěšnější než muži. Myslím si, že je to pravda, ale je to čistě můj osobní názor.
Milenec mi pomůže sundat kabát a zavěsí ho k ostatním bundám na věšák. Vezme mě za ruku a přecházíme do koupelny. Teď je na řadě má košile, rozepíná mi knoflík po knoflíku a mě napadne, že snad pomaleji to ani dělat nemůže. Kochá se pohledem na má ňadra, která vykouknou zpod košile, jelikož podprsenky zásadně nenosím. Vloží si bradavku do úst a začne ji sát. Stojím tam jen tak, prohrabuji mu krásně husté kadeře a vdechuji jeho vůni. Po dostatečně dlouhé době si jazykem najde cestu až k mým ústům a přitiskne si mě pevně k sobě. Obejmu ho a nechám si laskat tělo. Tohle mazlení se mi moc líbí.

Cítím, jak se ode mě odtrhává a směřuje k mé sukni. Stahuje jí dolu i se silonky a jediné, co na mém těle zbylo jsou kalhotky. Posadím se na okraj vany, nechám si sundat i zbytek látky a vlezu si do průzračné vody. Ve vteřině si omýváme námahu celého dne ze sebe. Proudí ve mně příjemný pocit tepla a rozkoše. Nechám se napěnit mýdlem a opláchnout proudem horké vody. Prohmatává mi při tom každičký kout kůže. Když jsem hotová, oplatím mu příjemné chvilky také. Speciální péči věnuji hlavně jeho klínu. Z vody se vzdouvá péro, za které by se žádný chlap nemusel stydět. Nádherný tlustý macek, který zanedlouho ochutná šťávu mojí kundičky.

Když skončíme koupel a osušíme se, sednu si opět na kraj vany a roztáhnu nožky. Můj klín má teď na obdiv přímo před obličejem a vzrušeně se do něj zaboří. Skloním hlavu dozadu, jako v těch laciných filmech, které tak nesnáším a nechám si líbit jeho pozornost. Saje mi poštěváček, olizuje celou mou pochvičku a občas jemně zkousne. Nechávám se předpřipravit před tím velkým finále a jemně oddechuji. Masíruje mi stehna a ta chvíle trvá věčně.

Asi po deseti minutách nepřetržité orální rozkoše si stoupne a vede si mě do ložnice. Cítím čerstvě vyprané ložní prádlo a ulehám do barevného povlečení. Usměji se na něj a nechám ho, aby mě zalehl celou svou vahou. Klacek má tvrdý jako šutr, v minutě vyhledá svůj cíl a vráží ho do mě celkem tvrdě a rychle. Tenhle pocit miluji. Pak už mě začne pořádně a tvrdě šukat. Na to jsem se těšila celý den. Užívám si ten pocit. Jsem spokojená, uvolněná, těžce oddychuji a nechám si líbit horkost v kundičce. Po pár minutách nás to přestane bavit a otáčím se na čtyři. Plácne mi rukou po zadečku, až vyjeknu překvapením. Na půlce mi zůstane červený otisk a vzápětí ho opět cítím v sobě. Přiráží rychle a nenasytně. Kozičky mi hopsají do rytmu a sem tam mi je promne v rukou. Začínáme se celkem potit a dost oddychovat. Cítím na sobě, že bych se možná dneska mohla udělat, ale tu myšlenku rychle zaženou jeho slavná slova ‚Už budu‘. Nadoraz se přitisknu na jeho chloubu a pronesu, že může do mě. Netrvá to ani sekundu a cítím, jak do mě spokojeně pumpuje horkou dávku semene. Přidrží si mě u sebe a naposledy přirazí. Nechá poslední kapky dotéci dovnitř, vyndá polotvrdý úd a podává mi kapesník.

Teď už jsme jen dva cizí lidé. Sbírám kousky oblečení, hodím sama rychlou sprchu a oznamuji, že odcházím. Jen co za mnou zabouchnou dveře, zasílám zprávu příteli, že brzo budu doma.



Vítám tě milý čtenáři/milá čtenářko u série příběhů Fikce nebo skutečnost?

Pokud se ti příběh bude líbit a chceš si tipnou, zda byl pravdivý či smyšlený, napiš mi do komentáře.

Zda jsi si tipl správně zjistíš na konci každého dalšího příběhu, který vydávám týdně, vždy v úterý.

Příběh ‚Pozdě v práci‘ byl smyšlený.