Moje první neuvěřitelné nevěra

Jan 25, 2024 · 5,046 views paja321.xx

Tento příběh je opravdu můj prožitek . . . ať vás zaujme:


Jezdím na pravidelné jazykové kurzy. Je to vždy prodloužený víkend od čtvrtka do neděle jednou za měsíc a v krásném rekreačním středisku. Už se tam známe a užíváme si zábavu všech večerů. Máme většinou i svoje místa u stolů při jídle. Je září, první kurz nového semestru. Tentokrát přijelo pár nových lidiček.

Přicházím na oběd a koukám, moje místo již někdo nový zasedl. Co teď? Rozhlížím se, kam bych se posadil, je docela plno. Jen u vchodu je stůl, u kterého sedí nějaká dívka. Ptám se, zda je zde volno a zda můžu přisednout. Zvedne oči a souhlasně s mírným úsměvem přitaká.

Prohodíme pár slov konverzace, představíme se a pouštíme se do jídla. Představila se jako Iveta. Prý ji někdo zasedl místo a byl volný jen tento stůl. Pousmál jsem se se slovy, že mě právě také někdo zasedl moje místo. Jsem trochu neklidný a po očku si jí chvilkama prohlížím a zdá se, že i ona mě. Najednou mi dochází, že je to hezká žena, už asi né holka, odhaduji kolem 30 let. Dochází mi, že jí asi moc pozoruji a držím se tedy zpátky.

K večeři přicházím včas a světe div se, sedám ke stejnému stolu automaticky. Za chvíi slyším „Dobrý večer“ a sedá si ke mně Iveta. Zahřeje mě to a než přinesou jídlo, ptám se, co si dá k pití. Malé pivo. Přináším ho od baru s mým velkým. Začínáme si víc povídat. Dovídám se, že jí je 29, má syna, vdaná. Prozrazuji jí mých 40 let. Krásné úsměvy mi opětuje a pociťuji, že mi je s ní až moc příjemně.

Po večeří se nesměle zeptám, zda si nepůjdeme sednout do křesílek v předsálí. Okamžitě slyším ano, usmívá se a s jejím souhlasem kupuji lahev červeného. Večer probíhá ve vzájemném povídání o všem možném a vidím jiskru v jejím oku. I já cítím něco neznámého v mém těle. Co s načatým večerem? Nechce se mi ještě se rozloučit a jít spát. Napadá mě nesměle, zda by nechtěla jít ještě třeba na procházku, venku je hezky teplo. Překvapuje mě rychlé „ANO“ a už se zvedá…

Procházíme parkem, nedá mi to a položím pravou ruku na její bok. Nebrání se. Po chvíli dám ruku na rameno a najednou cítím její levou ruku na mém boku. Beze slova pomalu jdeme dál a mnou probíhají pocity choutek, které neznám. Otáčím se k ní, krátce jí políbím a čekám, co bude. Vrhá se na mě a líbá jak beze smyslů… jsem trochu mimo, ale nadšený a potěšen jak panic. Ostatně jsem do té doby byl věrným manželem 16 let a nikdy mě nenapadlo, že bych selhal.

Pokračujeme cestičkou za siného svitu měsíce a znovu se líbáme, dlouze vášnivě. Sáhnu jí na prsa… pochvíli zajedu rukou i pod svetřík. Asi se jí to líbí. Váhám, nakonec najdu odvahu, sjedu dlaní dolu ke kalhotám zeptám se, zda můžu? Zarazí mě odpověď „NE“… ale ihned dodává, že má své dny. Je mi to líto, ale ihned slyším otázku „a já můžu?“. Tomu neodolám a už se nemůžu dočkat, bouří se mi ocásek v kalhotách. Cítím teplý dotyk prstů na něm, celá ruka jí vklouzává do kalhot…. a už ho pevně drží v dlaní a stiskává pravidelně při nepřetržitém líbání. Cítím obrovské blaho. Ještě nikdy jsem neměl po svatbě takto v rukách cizí ženu a její ruku na mém péru. Trochu mě v pozadí přepadají váhavé myšlenky, zda mám pokračovat. Ale to bych nebyl chlap, touha, vášeň a vzrušení mě ovládá… pokračuji…

Kousek dál si mě posadí na lavičku, rozepíná a stahuje mi kalhoty. To mě vzrušuje k maximu. Vyklouzne na ní jak z vězení ze stísněného prostoru moje chlouba. Ivetka je na chvíli v úžasu a rozplývá se rozkoší, jak se jí líbí a jak je velkej. Opírám se a odevzdávám jí své péro. Klečí u něj, rukama hladí všude, roztírá kapičky rozkoše, olizuje a kouří. Chvílema si ho nasává až do krku. Je ďábel. Zvedá si mě z lavičky a stále přede mnou klečí a hulí mi čuráka. Já už budu špitnu do tmy …. nic… já už to nevydržím opakuju… hmmm… mám ucuknout? (vím, že ženy nechtěji často semeno do pusy, moje žena rozhodně) … „NE“ uslyším rozhodně a pokračuje v hulení a honění mého ocasu v dlaních. Přestávám se kontrolovat, jdou stahy, škubání a výstřik. Pak se spustí lavina mrdlinky do Ivetčiny pusinky. Stále mi ho saje a polyká celou mou obrovskou dávku semínka. Saje mi ptáka, dokud neochabne. Jsem stále v tranzu a nevěřícně jak nezkušenej chlap. Zvedá se a šeptne mi do ucha: „děkuju, škoda, že nemůže do mé kudičky“. Opět se vášnivě líbáme i s mým semínkem. Chytá mě kolem pasu, moje ruka objímá rameno a hladí. Jdeme beze slova na hotel, občas se políbíme a jdeme každý na svůj pokoj. Stále se z toho nemůžu vzpamatovat, to jsem ještě nezažil. V hlavě mi běhají různé myšlenky nadšení, i slůvka: To je teda nádherná děvka! Ta to umí a jak si pomlaskávala blahem.

Už jsme byli ve volném čase na kurzu stále spolu a v neděli rozloučili a jeli každý ke svým partnerům. V mém mozku jsem ale stále prožíval dosud nezažité a neskutečně jsem se těšil na další prodloužený týden.

Konečně zase jedu… Myšlenky mám u Ivetky a srdce mi poskočí, když jí uvidím ve dveřích po příjezdu. Usměje se toužebně na mě a já vidím její nádhernou postavu v tričku a sukýnce. Ubytuji se a asi osud nebo co, spolubydlící přijede až zítra. Jdu na věčeři.

Iveta mi už drží místo u stolu pod okny. Nadšený a již roztoužený přisedám vedle ní. Pod stolem se moje noha neudrží a přisune k jejímu stehnu. Přitlačí se ke mně a cítím vzrušení. Bože, on mi poteče a bude to vidět na kalhotech. Nenápadně si pod stolem strkám kapesník na žaluda. Večeříme, bavíme se u vínečka a je čas jít spát. Nechce se nám a tázavě na sebe koukáme. Nakloním se a šeptnu ji do ucha: „Mám dnes volný pokoj..226..“ Jiskra ji skočila do očí a slyším tiše „přijdu“.

Na pokoji vše porovnám, než zazní tiché poklepání. Otevírám a Ivetka vklouzne jak myška dovnitř. Zamykám a líbáme se tiskneme k sobě vášnivě. Cítíme oba moje vzbouření mezi nohama. Ivetka se projeví jako divoška a takřka ze mě trhá oblečení. Nestihám ji svlékat a jsem nahý první….
Vášnivě se vrhá na moje péro, mazlí se s ním honí ho, kouří a říká mu myšáčku. Stále ho obdivuje a mluví o něm… ale já najednou chci taky něco z ní. Ucuknu povalím na kraj postele tak, že nohy má dolu. Klečím ihned u ní a pomalu jedu jazykem po stehnu až k oholené kundičce s uzkou čarkou nad ní. Hladím jí a prstama se dotýkám rozevřených závojíčků. Nedherně se kochám tmavýma okrajema a růžovým tekoucím vnitřkem. Jazykem olíznu a chtivě přisaju pusu do její otevření pičky….aaaaaaaaaa to je rozkoš… ty jsi nádherná… nemohl jsem se dočkat. Jazykem zajíždím do hloubky a pak na poštěváček. Olizuju ho a prst mi zajede hluboko do chtivé pičky. Vjekneš blahem a užíváš si to. Najednou šepteš: „chci už jet“.

Posouvám se nad tebe na postel a žalud ti podráždí jemně otevřené závojíčky. Vjede do mě zodpovědnost a odkulím se pro šprcku, kterou jsem si předtím připravil do stolečku. Přehlédnu tvé zaváhání, proč. Zápasíme s ní a nejde pořádně nandat, mám už strašně ztopořené péro. Najednou ji chytneš a zahodíš. „Nechci jí“.
„Chráníš se nějak?“ šeptnu
„Ano… neboj.. nechci otěhotnět“
Zaváhám. Co teď? Bojím se nemocí. Koukneš mi do očí a mrkneš:
„Neboj, jsem zdravá, dárce krve?“ a už mi držíš čuráka.

Chceš to strašně moc. Seš jak nadržená děvka a teče ti kundička jak kurvičce. Najednou zaslechnu: „omrdej mě už! Chci tvýho čuráka hluboko!“

To mě dostává a pomalu zajíždím do otevřené kundy. Seš vulgární, budu taky. Chceš to fakt jak děvka. Chytáš mě za zadek a vrazíš si čuráka na doraz až vyjekneš. Nádhera, ale dlouho to asi nevydržím jak jsem nadrženej na tebe. Pomalu vyjíždím, ale zase tvrdě přirazíš. A už mě nepustíš. Určuješ si tempo mrdání a zrychluješ. Najednou sebou trhneš a strašně se klepeš. V tom okamžiku do tebe stříkám co to jde. Tvé chvění vnímám až po dostříkání a pevně tě stisknu, Takový orgasmus ženy jsem ještě nezažil.

Po uklidnění jdeme spolu do sprchy a chceš znovu.. mě ale ještě nestojí. Začínáš se prstit přede mnou a já tě sprchuju. Dám ti sprchu do ruku se slovy: „To ti udělám já!“
Voda ti teče na hlavu, saju tvoje kozyčky a prsty dva už máš v pičce. Roztahuješ nohy a já zasouvám třetí… prohrabuju mokrou kundu a ty se kroutíš slastí..ani nevím, zda jsem tě dovedl k orgasmu prstama, ale začne mi tvrdnout péro. Ucítíš ho na stehně a hned po něm sáhneš. Sjedeš z prstů, klekneš a kouříš. To je strašný nápor na moje choutky. Zvednu tě a ve stoje ho zastrkuju do tvojí chtivý kundy. Zvedáš jednu nohu a když seš konečně nabodnutá na mém čurákovi, zvedáš i druhou a necháš se držet na něm…. Opřená o zeď se pohupuješ a mě snad bude zase stříkat. Smejěš se a chceš…. Slyším: „mrdej… tvoje děvka chce ošukat“

Pár pohybů a jde to ze mě. Další dávka semena. Utekl jsem ti, ale zkušeně jsi mě hned dohnala a já držím třesoucí se tělo na čurákovi a v obejmutí. Nevnímáme čas. Po změknutí mého čuráka sjedeš, olizuješ ho, říkáš mu rozkošně myšáčku. Dosprchujeme se a uleháme do postele. Myslel jsem že mám dost, nešukám běžně víckrát po sobě. Líbáš mě a pošťuchuješ… líbezně na mě koukáš a hraješ si s povadlým myšákem. Mě už se nepostaví, pomyslím si. Přiznáváš se, že sis mě všimla tehdy hned první den, když jsem dorazil. Pak jsi byla potěšená, že jsem si přisedl. „A to jsem netušila, jak máš velký a krásný péro, ale něco mě přitahovalo“.

Pojednou cítím cukání a překvapivě se mi zase ocas napíná. Co to? Pořád si s ním hraješ. Že by? Pohladím ti pevné kozyčky a přejedu až dolu. Máš zase mokrou píču, až to z ní teče. Roztírám to všude. A to už mi pěkně zase stojí. Zvedáš se se slovy „můžu na koníčka?“. Nečekáš na odpověd a už na něm rajtuješ. Chytám tě za kozyčky a ty jedeš. Nabodlá píčou na čuráka pořádně hluboko. To se ti líbí. Seš jak nenasytná děvka. Nevěřím sám sobě, že se zmůžu na výstřik. Ty to ale umíš a přidáváš..rukou mě vzadu taháš za koule. Joooo… děvko…. Mrdej mě!! Nepohoršuje tě to a rajcuje nás to. Slyším „čuráku, dej mi ještě mrdlinku… chci!!“ Třeseš se a v tom ze mě vyjede další dávka. Křičíš slastí a klepeš se jak pominutá..

Uklidňujeme se oba, sjedeš ze mě, hodně mrdlinky z tebe vyteklo. Nenecháš to na pospas a všechno slížeš jak kurvička. Líbí se mi to. Do ucha mi šeptneš: „Tohle byl největší orgasmus… děkuju… to jsem ještě nezažila“. „Já také ne, děkuju“

Další večer jsem už měl spolubydlícího. Vykouřila mi ho opět vášnivě v parku, ale tentokrát jsem jí přitom vyprstil píču.

Tak to je moje první nádherná mladší žena, která mě vykouřila a všechno polykala. A taky první, kterou jsem ošukal víckrát za sebou během chvíle. No, nebylo to naposled. Při loučení jsme si dali čísla a přáli si setkávat se častěji. Stalo se. Mrdali jsme pak všude, kde k tomu byla příležitost minimálně každých 14 dní. V autě, venku, na hotelích, na kurzech. Občas mi ho vykouřila s polykáním všeho. Jednou jsem ji za noc dokázal uspokojit pětkrát…….

Ivetka je nymfomanka a umí to jak děvka 😊