Tango(zrodenie Servisáka)

Jan 28, 2024 · 732 views FleurDeLys

Linde sa vždy páčili vysoký bradatí muži .Mala pre nich proste slabosť.

Ďalšou jej achylovkou boli muži s výzorom zlého chlapca. To ju lákalo ešte viac.Najskôr sa im túžila úplne poddať.Ale potom,potom jej to už nestačilo.Chcela ich ovládať.

V práci mala toho nad hlavu.V rámci psychohygieny sa prihlásila na kurz spoločenských tancov.Najskôr jej bolo čudné,že sama bez partnera,ale ako sa uvádzalo na stránke tanečnej školy,partner nie je potrebný.Tak do toho šla.A tajne dufala,že tu lapí niekoho do svojich sietí.

Zaujímavé,že na kurze sa stretli všetci bez partnerov.Žeby náhoda?

Ženy neboli predmetom jej záujmu a mužské osadenstvo nebolo absolútne podľa jej gusta.Ani bradáči,ani výzor zlého chlapca.Úplne obyčajní muži.
Jedna výnimka sa však našla.Síce nepatril k mužom,s ktorých sa jej podlamovali kolená,ale neuveriteľne ju to k nemu lákalo . Netušila prečo.Bol to obyčajný päťdesiatnik,vyššej postavy,v okuliaroch.Zatiaľ sa im zhodou okolností nepodarilo spolu tancovať.

Dnes bolo na pláne argentínske tango. Vždy to bol pre ňu nesmierne zmyselný a erotický tanec.Vedela ,že si príde na svoje.

Po pár základných krokoch mali utvoriť dvojice.Začala si hľadať svoju obeť ,keď sa spoza nej ozval hlas:
"Smiem prosiť?"
"Áno."
"Ešte sme spolu nemali možnosť.Ja som Peter."
"Linda."
Od prvého dotyku jeho ruky na jej páse,cítila žeby si ju rád podmanil.Spôsob ako ju držal a viedol pri tanci, hovoril za všetko.Rozhodla sa že ,mu to hneď nedovolí, najskôr sa s ním pohrá ona .A potom,potom ho naučí ako si podmaniť ženy.

"Čo s načatým večerom?",spýtala sa ho priamo po skončení dnešnej lekcie.
"Mám ešte nejaké povinnosti,ale viem o jednom tanečnom klube,neďaleko odtiaľto.V piatok o deviatej tu platí?
"Dohodnuté".
Otočila sa na päte a odišla domov.

V piatok krátko pred deviatou čakala na dohodnutom mieste.Presne o deviatej pred ňou zastavilo auto.Nasadla.Bez pozdravu, ale s konštatovaním : "Vieš,že presnosť je výsada kráľov"?Peter sa len pousmial .

Erotické dusno medzi nimi sa dalo krájať.Zastavili pred tanečným klubom.
Podržal jej dvere,keď vchádzala dnu,pomohol vyzliecť kabát,odsunul stoličku.Slovom gentleman.
"Ešte ťa chvíľu nechám užívať si túto rolu",pomyslela si.

Usadili sa,prehodili pár bezvýznamných slov o tom,čo sú,kto sú.Dozvedela sa, že pracuje ako servisný technik pre bielu techniku.
Ona na seba prezradila,že je dievča pre všetko jednej firme.

Keď zazneli prvé tóny tanga,v ich očiach sa zaiskrilo.Obaja naraz povedali:"Smiem prosiť?" Podala mu ruku a on si ju odviedol na tanečný parket.
Pritisol si ju pevne k svojmu telu.Cez látku jeho košele cítila jeho pevné svaly.Na chvíľu sa mu celkom oddala a nechala ním viesť.
"Musim uznať,že mu to celkom ide",pomyslela si.Kdesi v jej vnútri začalo stúpať vzrušenie.

Za ten večer padlo takých táng ešte niekoľko a ona sa cítila ako tesne pred orgazmom.Blížila sa záverečná hodina.Prekvapila ho otázkou:"Čo s načatým večerom?"Nestihol ani odpovedať,podala mu ruku a povedala: "Poď,mám pre teba jedno prekvapenie".

Podala mu ruku a viedla ho do blízkeho penziónu ,ktorý patril jej známemu.
"Chodim sem občas na kávu,len tak si posedieť a vypočuť si dobrú hudbu",vysvetľovala cestou tam.Usadili sa ,objednali víno,a začal sa nenúteny pokec.To iskrenie medzi nimi cítili obaja.

"Musím si na chvíľku odskočiť",žmurkla na neho a na chvíľku sa vzdialila.
Peter zatiaľ rozmýšľal,čo má asi v tej trocha väčšej kabelke,ktorú si nechala na stoličke keď odišla na wc.Neodvážil sa nazrieť,aj keď ho to veľmi lákalo.

Linda sa vrátila asi o 5 minút s tajomným leskom v očiach.
"Zatvor oči a vystri ruku" povedala mu rázne.
Ešte žiadna žena sa s ním doteraz nerozprávala takýmto tónom.Sám nevedel prečo, ale nedokázal jej odporovať.

Jemne sa ho dotkla zovretou dlaňou a vložila mu do tej jeho malý kúsok látky.Otvoril oči a uvidel jej hodvábne jemné čipkované nohavičky parížskej modrej.Privoňal k nim.V tej chvíli vedel,že jeho osud je v túto noc spečatený.

Nahla sa k nemu a zašepkala mu do ucha: "Viem,že si sa ma dnes pri tanci snažil podmaniť,ale skôr ako ti to dovolím,sa pohrám ja s tebou".
Pozrela mu priamo do očí a povedala :"Poď"!

Bez slov vstal a kráčal za ňou.Vošli do izby na konci chodby na poschodí penziónu.
Od chvíle ako vstúpili dnu prebrala situáciu do svojich rúk.Teraz bola paňou ona.

"Priprav sa" a odkráčala do kúpeľne.Tam urobila všetky potrebné prípravy a zahalila sa do županu,ktorý mala vopred pripravený.
Vošla do izby a automaticky zhasla svetlo.Stihla len zaregistrovať ležiaceho Petra a jeho vztýčený penis.

Podišla k posteli a prehovorila do tmy:
"Túto noc patríš iba mne.Viem že sa ti to bude páčiť.Ak budem spokojná ja,zasvätím ťa do tajov toho,po čom túžiš celý večer".

"Na kolená",povedala ostro.Peter ako v tranze vykonal to,čo mu prikázala.
Rozviazala si opasok na župane a jeho koncom prešla pomalicky od Petrovho krku cez celú chrbticu, zadok až k uzdičke.Oboma dlaňami pevne zovrela a otestovala jeho výbavu.Peter začal prudko dýchať. Zhodila zo seba župan a kľakla si za ňhol na posteľ.
"Hoň si ho a neprestávaj za žiadnych okolností", prikázala mu.Rukou siahla do svojich nohavičiek a cítila aká je vlhká.Rozpumpovala svoje vzrušenie ešte viac a prostredníkom mokrým od jej štiav prešla miestom medzi
Petrovými polkami.Pomaly začala preťahovať jeho zadok,najskôr jedným,potom druhým prstom.

Všimla si,že Peter sa na malý momemt prestal venovať svojej pýche.
"Povedala som neprestávaj"! a vrazila mu do zadku hrubý žilnaty strapon.Peter v tej chvíli pochopil,aké poklady ukrývala vo svojej kabelke.Hlasno zavzdychal.Miešalo sa v ňom vzrušenie s bolesťou .Stačila malá chvíľa, aby sa vzrušeniu a Linde samotnej poddal úplne.Linda preťahovala jeho zadok v rytme vibračného análneho kolíka,ktorým si ozdobila ten svoj.Ovládanie od neho držal v rukách úplne niekto iný na opačnom konci mesta.

Cítia ako sa blíži jeho aj jej orgazmus.
"Teraz prestaň a iba drž",kým ona pokračovala držiac ho za boky v zbesilom tempe.Izbou sa ozval výkrik a Linda vyčerpaná klesla na jeho chrbát.

Nemienila nechať svoje dielo nedokončené.Pravou rukou uchopila jeho penis a pokračovala tam kde Peter skončil,zatiaľ čo hrubý žilnatý umelák bol stále v jeho zadku.Vedela,že to nebude trvať dlho.Pevne zvierala Petrov penis v jej dlani až kým neucítila kvapky jeho rozkoše na svojich prstoch.

Zohla sa k nemu a zašepkala:"Myslím,že budeš vynikajúcim študentom."