Neplánované naplnění představ

Jan 30, 2024 · 2,054 views janekk

Byl páteční večer a vidina volných dnů bez povinností nahrála k myšlence vyrazit někam za zábavou. Žena byla stejně s kamarádkama na poznávacím zájezdu a děti u babičky.
Vyrazil jsem tedy do oblíbené hospůdky kde se dá příjemně posedět a dát si něco dobrého k pití. K mému překvapení bylo dost plno, ale u jednoho stolu bylo ještě místo a tak jsem přisedl k veselé se bavící společnosti. Neměli problém s tím, že naruším jejich družnou zábavu a po několika pivech a jídlu došlo i na nějaké ty panáky. Zapojil jsem se do debaty a veselá nálada se rozvíjela rychlým tempem. Nakonec jsem se nejvíc bavil se dvěma co seděli hned vedle mě a nutno říci, že byli docela fajn.
Čas plynul a alkohol stoupal do hlavy asi rychleji než by bylo zdrávo. Bylo načase se zvednout, ale udržet rovný krok bylo náročné, nicméně jsem se rozloučil a vyrazil k domovu.
Pomalým opilým krokem jsem se lehce motal a až na poslední chvíli jsem zaznamenal jednoho z těch dvou jak jde vedle mě. Když jsem zjistil, že bydlí stejným směrem, veselá debata pokračovala i když pravdu říct, že některé řeči jako by šly jedním uchem tam a druhým ven, každopádně jsem souhlasil s večerním panákem u nového známého a společně vyrazil k jeho domovu.
Poté co jsme dorazili k jeho bytu a v obýváku se usadili na gauč, tak dal na výběr z velkého množství rumů které prý má rád a je na ně odborník. Nechal jsem ho ať vybere něco on a tak jsem dostal na ochutnávku prý specialitu. Nevím jestli to bylo tím rumem nebo již od celkovou únavou, ale zachvilku mi padla víčka a já usnul.
Nevím jak dlouho to bylo, ale probuzení byl celkem šok. Ležel jsem v posteli, na sobě dámské šaty, v puse roubík a ruce s nohama uvázané do rohů postele. Začal jsem sebou házet a pak se objevil on.
,, Ale, ale tak prcinka se mám probudila....neboj se, jen ti splníme ty tvoje tajné představy o kterých jsi mi večer povídal....,, Já vůbec neměl tušení o čem jsem mohl mluvit.
Pak přišel ještě jeden a oba se svlékli a vylezli do postele a začali po mě přejíždět rukama a pomalu mě začali honit. Netušil jsem že by při takové situaci mě mohl ztvrdnout, ale stalo se. ,, Podívej jak se to prcině líbí,, řekl jeden, ,,Tak to abychom naší holčičku připravili,, V ten moment jeden vstal a šel pro něco do skříně a druhý mi začal dávat pod zadek polštáře a já nakonec měl nohy od sebe a volný zadek. ,,Neboj připravíme tě pořádně a bude se ti to moc líbit,,
Začali mě promazávat a postupně přidávat prsty až jsem měl análek rozevření jako nikdy. Nakonec jsem ucítil jak se jeden cpe do mé panenské prdelky a druhý mi říká....,, že nebudeš křičet,,, na to jsem zavrtěl hlavou,že ne a tak mi vyndal roubík. ,, Na vem si ho,, a dal mi ho do pusy. Jak ponižující, jeden mi mrdá jak děvce zadek a druhý chce kouřit. Nemohl jsem nic dělat než být povůli těm dvoum. Snažil jsem se nevnimat co se děje, ale snad ještě se zbytkem alkoholu v hlavě jsem se oddal a cítil vzrušení z tohoto okamžiku. Postupně se vystřídali a nakonec již z čela dobrovolně jsem jim po odvázání klidně držel jak na čtyřech, tak na koníčka, mrdali mě v tom dámském jako děvku a já si tak připadal. Nakonec se oba do mě udělali. Na oplátku mě vyhonili jako nikdy předtím. Tak jak jsem byli jsme skončili v obýváku a opět se sklenkou v ruce.... Jestli si dám těch panáků na uklidnění,tak nevím co by se mohlo znova stát.