Dvaja lepší ako jeden

Feb 6, 2024 · 1,148 views CathyDavid


Barcelona , 3.3.2015


Hľadám ho v dave a konečne ho vidím. Naše pohľady sa stretli a on mi mierne prikývne. Nervy a vzrušenie prúdia mojim telom, keď premýšľam o tom, čo príde.

A ako vždy, keď prídeme do klubu, myslím len na neho. Muž, ktorého vidím len raz za mesiac. Muž, kvôli ktorému horím a kvôli ktorému riskujem všetko.

Moje manželstvo s Davidom je otvorené, ale keby môj manžel vedel, že za posledný rok som bola len s jedným mužom okrem neho, museli by sme veci prehodnotiť. On je neviem kde, s neviem kým, na čom sme sa dohodli od začiatku. Nemali by sme sa s nikým opakovať... A predsa nedokážem ujsť od muža, ktorý by mohol byť mojou skazou. Dvojitý zákaz, Marco je ženatý a chorobnosť byť s ním raz za mesiac ma privádza do šialenstva.

Keď sa dostanem do našej súkromnej izby, rýchlo si vyzlečiem šaty a pozriem sa do zrkadla. Dnes som našla pod pracovným stolom červenú bielizeň; Je to Marcov spôsob, ako mi dať vedieť, že ide do klubu a dať mi príkaz, čo si mám obliecť. Jeho dominantná strana pridáva oheň do už aj tak horiacej situácie.

Netrvá dlho, kým prejde dverami a vtedy som už na kolenách a čakám na neho. Nosím vysoký chvost a on ma jemne potiahne a nakloní mi hlavu dozadu. Bozk, ktorý mi dáva, ma núti kňučať a chcieť viac.

- Vstaň

Pomôže mi posadiť sa a spôsob, akým mi dal príkaz, je takmer vrčanie. Marco ma chce rovnako ako ja jeho, je to vidieť na každom bozku, každom pohladení.

Jeho bozk sa stáva naliehavejším, keď ma jednou rukou ťahá za vlasy a druhou mi sníma podprsenku.

- Pozri sa na mňa.

Nervózne sa mu pozriem do očí. Jeho pery sa zovrú okolo mojej bradavky a potiahne za ňu dosť silno, aby som zastonala. Keď k mučeniu pridá aj zuby, musím si zahryznúť do pery, aby som nekričala. Po chvíli hrania sa s oboma bradavkami mi dáva ďalší príkaz.

– Choď do postele.

Moje oči sa nakrátko prižmúria. Normálne si dáva čas na uctievanie môjho tela, ale dnes je netrpezlivý ako nikdy predtým. Napriek tomu ho okamžite poslúchnem.

– Pamätáš si fantáziu, ktorú si mi pred časom povedala? – pýta sa ma pri priväzovaní zápästí k čelu postele.

– Povedala som ti viac ako jeden... budeš musieť byť konkrétnejší.

Usmeje sa a vezme do ruky čiernu hodvábnu šatku, ktorú má bohvie odkiaľ. Keď mi ju priloží na oči a zaviaže mi ju za hlavu, zašepká mi do ucha – Chceš vedieť, aké by to bolo byť s dvoma mužmi, však?

Prikývnem, keď ma jeho ruky pohladia po tvári a pomaly sa presunú dolu k bradavkám, ktoré silno zovrie. Dýchanie sa mi zadrháva a cítim, ako mi navlhnú tangá, len som pomyslela na to, čo Marco spomína. Dvaja muži, len pre mňa... Ktorá žena nemá takú fantáziu?

– Tak čo, je to ešte niečo, čo chceš?

Znova som takmer zúfalo prikývla. - Áno prosím. Prosím…

Dvere sa otvárajú a ja počujem jemný šepot; ale nerozumiem, čo hovoria. Zrazu sa okolo každej z mojich bradaviek zatvoria ústa, vďaka čomu som nahlas zastonala. Pocit, keď ma sajú dva páry pier, je intenzívnejší, než som si dokázala predstaviť a moje boky sa zdvihnú z postele a hľadajú... niečo.

Jeden z nich spustí ruku po mojom tele a vsunie mi ju pod tangá. Zastonám, keď sa prst ponorí do mojej vlhkej vagíny a potom von, aby nim zakrúžkoval po klitorise. Som ohromená pocitmi a ťažko sa mi dýcha.

Nohy síce nemám priviazané k posteli, no ich zavretie mi nehrozí, najmä keď sa muž, ktorý sa ma tak dôverne dotýka, prechádza po mojom tele a vyzlieka mi spodnú bielizeň.

Zomrela som na to, aby som sa ich oboch dotkla, pretože nedokážem rozlíšiť, kto je Marco a kto ten druhý.

Táto myšlienka zmizne, len čo ma jazyk olízne na tom veľmi intímnom mieste a začne sať v dokonalej synchronizácii s tým, ako sa druhá osoba hrá s mojimi bradavkami. Keď sa pohne, aby si vyžiadal moje pery, prehltol moje stony. Vyzerá to akosi povedome, ale môj klitoris sa silno saje, takže je ťažké vytvoriť súvislú myšlienku.

Cítim, ako sa dostal na posteľ a oprášil mi pery svojim tvrdým vtákom, aby som mohla otvoriť ústa, a lačne ho cmúľam. Dobre poznám jeho vkus a keď si uvedomím, kto to je, srdce mi zaplesá. Byť s manželom a milencom bola moja najväčšia fantázia od začiatku a Marco a David nejako našli spôsob, ako to zrealizovať.

– Je premočená – hovorí Marco – Myslíš, že to už vie?

Stonám a sedím okolo manželovho penisu.

– Ach áno, moja drahá žena presne vie, kto ju šuká, však, maličká?

Z očí sa mi strhne šatku a pozerám sa na muža, ktorého budem milovať, kým nás smrť nerozdelí. Než sa pozrie na Marca a prikývne, láskavo ma pohladí po tvári. David ma ošuká do tváre, keď cítim, ako mi Marco jedným tvrdým prírazom vstúpil do mačičky. Bože, to je výbušné...

Títo dvaja muži sú moji. Aspoň zatiaľ.