Probuzení

Feb 26, 2024 · 272 views Sixyt

Probudil jsem se s hroznou chutí na Tebe...tak tu ležím, penis mi trčí a jen by stačilo pomalu nasednout...ale to by bylo moc jednoduché.
Takhle brzy ráno se silně přitulím, svým tvrdým penisem ti jezdím mezi půlkami a přitom jemně hladím a mačkám tvá ňadra
Jen tě tak trošku dráždím zatímco jsi ještě v polospánku, rozespalá

Líbal bych tě na ramenou, chladné ráno by rozbíjely mé horké polibky na ramenou, lopatkách a krku. Dlaní pravé ruky ti masíruju ňadra, občas provokativně stisknu bradavku a ty lehounce vydechneš.
Sjíždím dlaní mezi nohy přes bříško a cítím veliké teplo.
Prsty poklepávám na vršek kundičky a na zavřené pysky. Dám si prst do své pusy...ocucám jej a pak rychle přikládám na poštěváček a nepatrně prstem kmitám na tom malém hrášku.
Posouváš se prdelkou blíže k penisu a dlaní by si rozevíráš zadeček, tiskneš se ke mně a já ihned pochopím, že tuhle hru už hrajeme oba.
Jak se přitiskneš, jdu ti naproti a okamžitě ucítíš můj tlustý tvrdý žalud rozevírát tvé mokré pysky a těsně vklouzávat dovnitř horké kundičky.
Cítíš, jak do tebe pomalu zajíždí můj tvrdý penis...jak ti rozevírá tvou rozespalou kundičku. Pevně Tě během toho sevřu v objetí, jednu ruku položím pod tvou hlavou a druhou objímám ňadro a ty se cítíš absolutně uvolněná.
Jsi naprosto celá vyklidněná a cítíš, jak do tebe přirážím, hezky zvolna, žádný spěch...máme celé ráno...pomalé ale hluboké přírazy cítíš v celém svém těle. Každé nervové zakončení tvé kundičky cítí tu rozkoš, předavá ji do mozku a ty nemůžeš jinak, než si to užíváš a dávat to najevo lehkými povzdechy.
Má dlaň svírá tvé ňadro a mé nezbedné prsty, prostředník a ukazováček občas silně sevřou tvou bradavku. Na to odpovídáš svíráním stěn kundičky, což mě extrémně vzrušuje.
Jen si to představ, jak tebou teď pomalu a dlouze projíždí tvrdé péro a ty si jako princezna ležíš na boku tak, jak ses před pár minutami probudila.
Řeknu ti, aby sis přitáhla kolena víc k bradě a začnu do tebe pronikat hlouběji, najednou cítíš mé přírazy o něco hlouběji.

Po chvíli se zvedám a cítím potřebu tě ochutnat....

Vysunu péro ven, převrátím ti nohu na stranu, čímž ti rozevřu nohy a ty náhle ležíš na zádech. Přikryješ si obličej dekou a pokoutně se usmíváš. Položím si hlavu mezi tvá stehna a okamžitě cítíš můj horký jazyk na levém a pravém pysku, rozevřu je na stranu a mé rty se prudce přisají na tvůj nadržený poštěváček a silně ho nasají do pusy. Cucám ho a škádlím špičkou jazyka a ty to nemůžeš vydržet, celá se pod tou palbou rozkoše svíjíš, hlavu mi přimáčkneš do klína a nahlas vydechneš "Joo" a já nepřestávám. Celým tvým tělem projíždí nezadržitelná rozkoš a ty jí potřebuješ vypustit ven.
3, 2, 1 a během 3 sekund se ti stáhnou všechny svaly těla, projíždí tebou pocit rozkoše a ty prožíváš krásný ranní orgasmus....