V sobotu po večírku

Feb 25, 2024 · 555 views kviknik

Byla sobota ráno kolem třetí a já šel z celkem podařeného večírku lehce zmožený alkoholem do práce. Bylo to asi 15min chůze.

Jen na vysvětlenou, bydlím pár kilometrů za Prahou a domu už bych se nedostal, takže jsem se domluvil se šéfem, že přespím v práci. Je mi lehce po třicítce a pracuji ve firmě už devátý rok, takže to nebyl větší problém.

Dorazil jsem do firmy, udělal nutnou hygienu a uvelebil jsme se na rozkládacím gauči v zasedačce a ihned jsme usnul.

Nevím jak jsem spal dlouho, ale probudilo mě šimrání na nose. Se zavřenýma očima jsem si podrbal nos, nicméně jsem ucítil zašimrání znovu.

Nadechl jsem se a ucítil jsem zvláštní vůni. To už jsem otevřel oči a uviděl naší uklízečku jak sedí na křesle proti mě, nohy má natažený jednu přes druhou na gauči a dotýká se jemně palcem u nohy mého nosu.

„Jé, dobrý den, co vy tady ? “ vypadlo ze mě a rychle jsem si sednul a nervózně na ní koukal.

„Dobrej, dobrej“ odpověděla „ Vydržel jsi mi tady chrápat celý tři hodiny, co jsem kolem tebe tady uklízela“ a s úsměvem se mi koukala do očí.

Naše uklízečka. Bylo jí asi 45let, nebyla tlustá ani hubená, měla nakrátko ostříhané tmavé vlasy .Na firmě jsem ji potkával zřídkakdy, uklízela asi večer nebo o víkendu. Na sobě měla světle modrý triko pod zadek a černý legíny. Šimrala mě nohou naboso, a pod gaučem se jí váleli korkový pantofle.

Začal jsem jí opřekot vysvětlovat jaktože tady jsem. Cítil jsem se jako školák přistižený při nějaký lotrovině. Nervózní. Vůbec mě nenapadlo, že jí tady potkám. Ona se furt pobaveně usmívala a koukala na mě. Mlel jsem dokola pátý přes devátý a z nenadání sám sebe slyším jak jí říkám : „ a máte krásný chodidla a hezky voníte … “.

Áááááá proč ?… co to říkám !!!!! … nikdy jsem o tohle nikomu neřekl. Styděl jsem se za to, že se mi líbí ženské chodidla. Když na to přišlo mluvil jsem třeba před kamarády v superlativech o ženských nohách, ale nikdy o chodidlech. A teď se zdálky slyším, jak to koktavě vyprávím naší uklizečce. Ježiš co si pomyslí. Byl jsem rudej až na prdeli.

„Takže se ti opravdu líbí moje nohy ? „ zeptala se. „No jasně„ usmál jsem se. „Tak si zase lehni a já tě budu šimrat dál a můžeš u toho zavřít oči“

V hlavě se mi roztočili kolečka co tím asi myslí, ale nedokázal jsem jsem se soustředit a tak jsem poslechl, lehnul jsem si na záda a zavřel oči.

Ucítil jsem jak mi na obličej jemně pokládá obě nohy. Nemohl jsem se nabažit vůně, chytil jsem ji nožky a nosem jsem přejížděl od paty k prstům.

Zhluboka jsem dýchal a najednou jsem si nemohl pomoct a začal jí nohy ochutnávat jazykem. Byl jsem jak v transu, strašně, strašně se mi to líbilo.

„ Tak koukám že si nelhal. Tvůj kamarád už postavil stan „uchichtla se.

Uvědomil jsem si, že když jsem si sednul a pak zas lehnul tak ze mě sjela deka. Měl jsem na sobě jen boxerky, který mi teďka byli zjevně malý.

„Počkej chvíli „ řekla a dala ze mě nohy dolů, vstala a posunula křeslo doprostřed gauče a zase si sedla. Teďka jsem ucítil na tváři už jen jednu nožku, druhou mi začala přejížděla po boxerkách.

Bylo mi jak v ráji. Nevim jak dlouho to trvalo, ale chtěl jsem aby to neskončilo, nikdy. Cucal jsem její prstíky a rukama masíroval patu a lýtko. Užíval jsem si její vůni.

Strašně mě to vzrušovalo.

V jednu chvíli mi chytla mezi prsty u nohou nohavici od boxerek a vyhrnula ji, až mi obnažila penis. Po pár neúspěšných pokusech se jí podařilo sevřít žalud mezi palec a ukazováček a začla mi ho honit.

Tvl. Nohou.

V duchu jsem si říkal, tak tohle je nejvíc, frajerka mě honí a asi brzo vyhoní nohou. Omg. Nikdy jsem nezažil, že by mi to žena dělala nohama natož jednou nohou. Moje nejdivočejší představy se plní.

Najednou jsem cítil, že to na mě jde. Začal jsem se trochu vzpínat v návalu vzrušení a ona najednou přestala.

„No, no chlapečku, takhle rychle se přeci nechceš udělat viď a taky bych z toho skoro nic neměla“ řekla s úsměvem.

Vyskočil jsem z postele. „No to je jasný, co mám dělat ?“ slyším se.

Že jsem ujetej na ženský nohy jsem věděl, ale to že se mi bude líbit a vzrušovat mě, když mi ženská bude říkat jak a co a mám udělat, jsem teda netušil.

Usmívala se a zálibně si mě prohlížela jak tam před ní stojím skoro nahatej, teda vlastně stojíme, protože mi můj penis taky stál a k tomu ještě koukal s boxerek.

„Víš ty co ? Doběhni do dílny pro provázek a nůžky“ řekla po chvilce „Co když někoho potkám ?“ vyhrkl jsem.

Asi se mi vrátilo trochu krve do mozku, protože jsem si uvědomil, že je to přes dvorek a mohl bych někoho z firmy nečekaně potkat, nicméně zase ne zas tak moc, protože mě vůbec nenapadlo na co chce provázek.

„Nepotkáš, v sobotu jsem tady nikdy nikoho nepotkala a to tady dělám pět let, a kdyby, tak uslyšíš zámek u branky a schováš se, a až se budeš vracet nezapomeň za sebou zamknout a teď už upaluj“ odpověděla. Schoval jsem penis do boxerek vzal si pro jistotu tričko a utíkal.

V hlavě se mi cestou honilo milon věcí, proč to dělám takhle divně, proč se starší ženskou, a tak podobně, ale všechno přebilo to, že se mi to hrozně líbilo a rajcovalo.

Když jsem se vrátil do zasedačky a postavil se se špagátem a nůžkama před ní, teprve jsem si ji zblízka pořádně prohlídnul.

Obličej měla oválný skoro bez vrásek, vystouplé lícní kosti. Byla opálená. Když se usmála tak přivírala oči. Měla plnější horní ret a stále trochu pootevřenou pusu, takže jí byli vidět horní zuby. Vlasy nakrátko na patku délka tak max 5cm po stranách a vzádu vystříhaný. Byla o trochu menší než já. Jo a nehty na nohou měla tmavě červený.

Prsa tak dvojky lehce povislé ale asi proto že si sundal podprsenku ( asi když jsem běžel pro provázek ). Povislost nahradili krásný tlustý bradavky.

A voněla mi. Takovej zvláštní mix parfému a potu.

„Kdyby se ti něco nelíbilo, tak řekni“ a kývla na mě.

„Mě se bude líbit od Vás všechno“ odpovídám jako školák.

„Doufám, že jo, tak se už svlékni“.

V mžiku jsem sundal triko a boxerky. Zase si mě prohlížela. Cítil jsem stud, ale taky vzrušení, takovej krásnej mrazivej pocit.

Obešla mě a ruce mi za zády svázala provázkem.

„a teďka zašněrujeme taky kamaráda “ usmála se.

Několikrát mi obmotala provázek kolem varlat a stáhla takže se obě mačkali navzájem k sobě a divně trčeli.Pak mi provázek obmotala kolem kořene penisu a stáhla ho taky ke koulím.

Jak se kolem mě tak motala a já nasával její krásnou vůni a k tomu jsem ho měl staženýho tím provázkem, postavil se mi tak, že jsem to ještě neviděl. Byl úplně nateklej, rudej a taky na něm hodně vystupovali žíly.

„ No ty si ale fešák, pojď za mnou“ usmála se, chytla mě za penis a táhla mě ke gauči. Posadila se na gauč, já stál před ní a můj penis měla asi pět centimetrů od pusy. Tvl teďka mě začne kouřit, myslel jsem si.

Chvíli koukala přímo na můj penis pak koukla na mě nahoru a houkla „Na to zatím zapomeň, a teďka si klekni„

Kleknul jsem si před ní. Dala nohy k sobě a stiskla mi mezi svoje lýtka tvrdej nalitej penis. „Tak bradavky, šup šup cucat“ rozkázala.

Snažil jsem se zubama jí tričko vyhrnout. Štípla mě do bradavky a sykla: „Přes tričko !“

Tak jsem jí začal cumlat bradavky přes tričko. Něžně jsem je zubama potahoval a rty žužlal. Když už měla na obou prsech obrovský uslintaný fleky, sundala si tričko. Měla asi centimetrový cecky a poměrně velký tmavý dvorce. Krásný byli. Obě.

Když jsem je asi pět minut žužlal a sál tak mi zašeptala do ucha: „ Můžeš mi mrdat lejtka „ a trochu povolila sevření. Začal jsem přes legíny ty lýtka prcat a do toho ji cucal prsa. Neobvyklý ale strašně hezký a vzrušující. Musel jsem po chvíli přestat, protože jsem byl zase strašně blízko výstřiku.

Vstala a sundala si legíny. Měla bílý kalhotky. Řekla ať si sednu zády ke gauči. Bože já byl nadrženej jako kůň. Klekla si přede mě jednou nohou na vyvýšenej konec gauče, takže jsem měl kalhotky u obličeje.

Na tohle do smrti nezapomenu. Seděl jsem na holým zadku, ruce svázaný za zády, nalitý, rudý péro mi i s koulema trčelo, a já lehce zakloněnou hlavu nos a pusu přimáčknutý k jejím kalhotkám. Do toho ta neuvěřitelná vůně co mě dostávala na okraj příčetnosti.

Nemusela mi nic říkat, nosem jsem jí přejížděl odspoda nahoru přes kalhotky po kundě. Měla je vlhký. Cítil jsem tu vzrušenou mokrou kundu.

Po chvilce začala vzdychat. Rukou si odhrnula kalhotky nastranu, chytla mě za vlasy a přimáčkla. Lízal jsem jak o život. Cucal klitoris, strkal jazyk dovnitř. Ona se prohýbala a kroutila, ale neusále mi hlavu tiskla k sobě.

Pak to na ní přišlo, křečovitě mě držela oběma rukama za vlasy a celá se třásla a škubala. Ucítil jsem jak mi po obličeji stéká šťáva z její kundy. Pod námi mokro.

Po chvíli se uklidnila.

„Si šikulka“ usmála se. Došla ke stolu vzala nůžky a uvolnila mi ruce.

„ Lehni si“. Okamžitě jsem si lehnul. Vůbec mi nevadilo, že ležim v mokru. Byl jsem na vrcholu nadrženosti. V penisu mi cukalo.

„Strašně hezky tam dole voníte“ vypadlo ze mě.

Usmála se.

„Tak to ti ten konec ještě vylepšim“ zamrkala na mě.

Sundala si ty kalhotky a nasadila mi je na hlavu.

Tvl. Na hlavu. Kalhotky. Kdyby mi někdo řekl že budu mít na hlavě špinavý nošený kalhotky tak si ťukám na čelo.

Teďka ?…. Jsem byl na vrcholu blaha, že mám použitý kalhotky 45letý ženský na hlavě. Přes nos a pusu tou mokrou stranu. Vůně Omg. Super

Takže ležím na podlaze, rudý péro se cuká rozkoší, kalhotky na hlavě, ona si ke mně klekne a začne mi uvolňovat svázaný penis.

Když se jí to podaří tak mi jednou rukou pevně chytla koule a druhou rukou naopak lehkým krátkým pohoněním ze mě dostane všechnu mrdku co mám v koulích.

Booooooom.

Jsem úplně vyndanej, nepřemýšlí mi to, jenom ležím a koukám do stropu.

Ale je mi tak krásně, že bych za ten pocit vraždil.

V oparu a zdálky slyším, jak se sprchuje a mluví na mě. Nerozumím jí.

Stále ležím.

Bere si legíny.

„Bylo to s tebou fajn, doufám, že se ti to líbilo, alespoň tak jak mě“ vyzvídá.

„No pro mě to byl jeden z nejhezčích zážitků „ odpovídám jí.

Oblíká si podprsenku a zakrývá ty úchvatný cecky.

„Beru si tvoje tričko, na mým jsou nějaký mokrý fleky“ usmívá se.

Připadá mi, že je to nejhezčí ženská na světě. Přiblble se usmívám.

„Napíšu ti do kalendáře, co máš na stole, kdy se uvidíme příště“

„Teda jestli chceš ?“

„No jasně že chci …. Vlastně chtěl bych s Vámi být nastálo“ slyším se.

Usmívá se a odchází.

Bouchla venkovní branka, teďka teprve procitám.

Sundavám kalhotky z hlavy a přemýšlím co s nima.

Co ze sebou.

Vůbec mi nejde přemýšlet.

Musím tady uklidit.

Tvl po uklízečce.