Valentine nuts (soutěžní)

Feb 22, 2024 · 712 views holkazr

pozn. autora :
Psáno v hodině mezi psem a vlkem, kdy myšlenky a fantazie jedou na plné obrátky. Tato povídka je fantazií kopulující s prvky reality. Proto i některé sekvence se mohou zdát nedokončené, neúplné, roztříštěné. A tak ctěnému čtenáři oznamuji slovy klasika: '...Vidím jen výjevy. Vždycky jsem viděl jen výjevy' :D

- - -


Že budu mít volný pátek v únoru, jsem věděla už pár týdnů dopředu. A to, že to vyšlo zrovna na Valentýna, je tedy čistou souhrou okolností. Téma Valentýn kluk nadhodil už někdy v lednu a moje jasná reakce byla, že tenhle “zprofanovanej-krypto-zednársko-kapitalistickej-penězotahající” svátek fakt neslavím. A pokud si chci dobře zašukat, tak to můžu kdykoliv a ne "v přesně určený den". Zasmáli jsme se a téma bylo z mojí strany uzavřeno. Každopádně s klukem jsme už nějaký čas domluveni, že v pátek přijede večer po tréninku a dáme si filmově-seriálový chillout a prostě relax. Přes den jsme se brutálně provokovali a poslali si pár hodně explicitních fotek a videí, takže odpoledne jsem měla fakt velkou krizi, abych si to nešla udělat. Nešla... myšlenky na šukání jsem zahnala výběrem filmu na večer, ať se nezdržujeme.
Je 20:30 a právě si v kuchyni míchám druhý mojito, když koutkem oka vidím, že se venku zapnulo automatické světlo a přes terasu jde kluk k proskleným dveřím obývacího pokoje.
"Jdeš akorát na čas, právě si míchám druhý…" říkám mu a přepísknu to s rumem, kruci. "Dáš si?" Přejde pokoj až za mnou do kuchyně, zezadu mě chytí, přejede mi rukou po zadku, přes břicho a zmáčkne kozu. Držim a současně se vlnim do rytmu muziky, co mám puštěnou ze soundbaru.*(1)
"Dám si jedno a slabý, ne takovou lampu jako máš ty." "Tsss… to mi tam ujelo a ses moc oblečenej hele," směju se s narážkou na to, že já mám jenom bavlněné kraťasy, pod nima kalhotky, co jsem mu odpoledne posílala a ustřižené tílko.
"…jo a film máme teda vybranej ok?" *(2) odtahuju se od něj a sahám do police pro sklenici, dívám se jak mizí sundat si bundu do předsíně. Krájím limetku, když mě chytnou za boky ruce a přitlačí na kuchyňský ostrůvek.
"Jsi se lekla?"
"…jako je to nebezpečný, když něco krájím…" směju se.
"Tak to polož."
Otočí mě a na sobě má jenom černé boxerky. Zády a rukama se opírám o desku ostrůvku, jde ke mně až natěsno a tlačí mě tvrdou boulí do podbřišku.
"Lepší..?"
"…hmm, lepší… musím to už domíchat," otočím se zpátky k noži a limetce. "A jdi už pustit ten film, já nám to tam přinesu…". Už teďko mám ty mikro stringy úplně mokrý, nesnáším ten pocit, ty půjdou hodně brzo dolů.

silent background music :

Girl, you know you make my cold heart warm with a touch
One kiss, then we fuckin', I just can't get enough
Put it on me, that's the best part, baby, the trust
Trust me, I got nothin' for you other than…
All the places that you took me,
no one came with us
Same hoes overlook me,
now they on my nuts...


***
Zadkem se na něj co nejvíc přimáčknu, na už úplně naběhlý péro pořád uvězněný pod látkou. Kluk mě pevně drží rukou za bok, mírně rozevřu od sebe stehna a prohnu se, abych ho cítila co nejvíc… tvrdě do mě třikrát naznačí zamrdání a trochu se odtáhne. Oba vzrušením hluboce zavzdycháme.
“Co děláš?” říká přerývaným hlasem.
“Sundávám si kalhotky, jsou mokrý,” stahuju si kalhotky těsně pod zadek. Sáhne mi na něj, zmáčkne ho a vytahuje tvrdý péro z boxerek. Špičkou žaluda se o mě otře a zanechává vlhký otisk, jak už taky teče. Rukou mi rozevře půlky a vklouzne do štěrbiny mezi kundou a stehnama a šeptá mi:
“Díváme se...”
***
Jsem hrozně mokrá, zadkem pohybuji dopředu a dozadu, přejíždím mu po čurákovi a on mi ji podebírá a přiráží. Mám už strašnou chuť se nastavit tak, aby mi ho tam vrazil, ale neee, ještě ne. Prohnu se jenom mírně, aby mi projel žaludem do vchodu kundy a lehce se o ni zastavil… zadržuji dech… pokračuje dál rýhou až k poštěváku a klouže zpátky k análu. Slyším, jak se mu zrychluje dech, a zpomalím……nasrat žádný zpomalování…rvu ze sebe kalhotky dolů, až ke kotníkům.. Přitáhnu si nohu víc k prsům, napůl ležím na břiše s pokrčenou nohou v koleni a otevřenou mokrou kundou. Ví, že už potřebuju strašně vymrdat, bere mě za podkolenní jamku a tak se úplně přetočím na břicho. Roztahuje mi víc kolena od sebe, a já se prohýbám v bedrech… a nastavuju se mu. Oběma rukama mě pevně chytí za boky, tlačí směrem dolů, ještě jednou mi ji projede celou žaludem mezi naběhlé pysky, které se lesknou v černo-modré záři blikající obrazovky, zatlačí na úzký vchod a pomalu do mne zajede, oba současně vydechneme a přestaneme se na vteřinu hýbat.

"…jsi tak úzká," a začne mě prudce mrdat.

"nastav mi ji víc," prohýbám se co nejvíc… cítím, že už jsem nad propastí orgasmu a že už kurva - není - cesta - zpátky.

"Pustím to do tebe," pošeptal mi a zacukalo mu u toho v čurákovi tak, že na to moje kunda reagovala masivním stahem okolo jeho péra… aaaah.

*
tma

1.20
1.20
1.20

Tak dlouho nevím, co se dělo okolo mě… vůbec, z rauše mě proberou už slabší, ale rychlé orgasmické stahy, začínám i víc vnímat kluka, jak ho mám v sobě až po koule a pumpuje mi kundu mrdkou (dva dny neměl honit, chtěla jsem, aby toho měl hodně ;p). Ležím na břiše a užívám si se zavřenýma očima ten pocit totálního uvolnění... cítím pohyb nade mnou, šeptá mi do ucha: "Tak hezkýho Valentýna" a stiskne mi zubama lalůček ucha. Na mou reakci nemusel dlouho čekat, prudce se otočím na lokty… a do vzduchu nehlasně opisuju rty: "F-U-C-K-Y-O-U." "No tak pojď…" a dívá se na mne tak, že mu chci vyšukat duši z těla, nebo tělo z duše? :P. Mrknu mu na péro a vidím, že už zase skoro stojí, kluk prostě…mladej… nasedám si, abych z něj dostala úplně všechno. Já ti dám, hez-ký-ho V….. aaaaah.


X






—------------------------
žádný umění, čistej noční freestyle :D

*(1)
nuts - lil peep (feat. rainy bear) remix, time : 0:20 —--->
…a nebo si treba dejte The Avalanches - Since I Left You s kocickama v 80tkovym sexy trikotu, ale! lil peep je proste muj crush <3

*(2) The Gentleman

Nickname
Region
Lalapapa Lalapapa
Czech Republic Středočeský kraj
Pepino3775 Pepino3775
Czech Republic Liberecký kraj
witchburner witchburner
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Listopatolog Listopatolog
Czech Republic Hlavní město Praha
Karroli Karroli
Czech Republic
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
bull93 bull93
Czech Republic Hlavní město Praha
_Delon_ _Delon_
Czech Republic
Pan_Ten Pan_Ten
Czech Republic
uzneniduvodzdeby uzneniduvodzdeby
Czech Republic
fragola007 fragola007
Czech Republic Jihočeský kraj

Similar stories