U doktora 11.

Feb 27, 2024 · 641 views MalejSex

Začátek 11. Časti…



Tw tohle je noc pomyslel jsem si , jak tu kurva mám spát … ale i když použity , s mrdkou v hubě, mrdkou v díře ,jeho chcankama v díře se mi znovu podařilo usnou akorát můj čurák jak se mu to líbilo tak se snažil stát , jenže v té kleci to bylo bolestivé jak se ten dilatátor opět zarážel do mého žaludu a kroužek mi tahal za koule. Podařilo se to a já usnul. Ráno mě vzbudil slovy stáváme máme ráno a já i když jsem nic neviděl a byl js stále ve tmě, věděl že už je noc za mnou a že se to zvládnout dalo . Odpoutal mě od lůžka a já se mohl konečně pohnout. Byl jsem jak dřevěný za tu noc bez hnutí ale zas otázka kolik jsem to ho asi naspal no … Posadil jsem se opatrně na to luzkou abych si nepřišel nejal tu cévku co mi vedla z čuráka. Sundal jsem si kuklu . Venku už bylo krásné světlo a začalo vylejzat sluníčko . “Postav se a oblékni si ty latexové trenky. Támhle jsem ti je donesl . “ Opatrně jsem prostrčil ten pytlík s močí nohavici a oblékl si je . Docela bych tu klec s dilatátor sundal no ale alespoň to v těch trenkách vypadalo moc pěkně. Dovedl mě do vyšetřovny. Tam js si sedl na to vyšetřovací křeslo opět s nohama do praku a on mi je připoutal . Vzal si rukavice a přisedlé ke mě. Nohavici kde mi vedla ta hadička mi vystrčil péro . Vzal klíč a klec mi odemkl .

Můj čurák měl opět svobodu a hned to pochopil… cítil js.jak mi zas natejká. Opatrně mi stáhl tu část která byla na mém péru a uvnitř něj . Vysunul ze mě ten dilatátor , to docela zabolelo po té noci. Takže jsi měl už jen tu cévku v péru. Popadl stříkačku a připojil si ji k cevce. Ten obsah bubliny vysál a cévku vytáhl. Bylo to krásný ale taky to zabolelo. Vše odložil a sundal mi i kroužek . Moje péro a koule zase volný . Strašně sem si je chtěl podrbat :D svědčilo to ale vydržel jsem to . Ale svědilo to kurevsky . Vrátil mi péro a koule zpět tou nohavici do trenek . “Jdem snídat.” Odpoutal mě a já s ním šel papat :)

Snídaně super . Udělal mi kakao, to už jsem neměl ani nepamatuju . Vypadalo to jako snídaně někde v hotelu prostě moc fajn. Bavil se semnou o noci jaký to bylo atd. Vše jsem mu popsal . Byl js ze včerejška nadšený i z noci . U snídani mi opět začalo trčet péro ale nebyl jsem sám . Tak kluci to tak ráno mají takže super věc když se Vám otírá čurák v trenkách nebo kratasech ale já měl ty latexové ale i tak se postavil a vecpal do jedné nohavice. Měl jsem krásný pocit.

Po snídani mě vzal do vyšetřovny a rovnou jsme šli vedle do ordinace. “ Lehni si opět na to vyšetřovací lůžko. Ruce podél těla i nohy natáhnu . “ Vylezl jsem na lůžko a lehl si jak chtěl . Vytáhl ty popruhy a nohy i ruce mi připoutal a stáhl popruhy. Opět zcela znehybněný . Šel do rohu místnosti a přisunul si nějaký no vypadalo to jako vysavač ale to určitě nebyl . Na tom přístroji byla nějaká hadice a průhledná koncovka. Uvnitř byl nějaký latex nějaká guma jako látka to vypadalo . Zavěsil tu hadici s koncovkou na řetěz co byl nademnou . Koncovku mi položil na břicho . Přístroj dal do zásuvky . Vzal si rukavice a gel . Polil mi můj nateklý žalud trochu gelem a lehounce tím potřel moje péro . Trochu mi ho pohonil . Poté tu věc zabil a já pochopil co to je. Byla to nějaká odsávačka , něco podobného jsem viděl u tetičky v kravíně. Tam to dojilo krávu samo. Takže něco takového . Začalo to v té průhledné koncovce přisávat a oni do toho strčil čuráka . Celého až ke kořenu . Vau je to opravdu luxus jak Vám to saje čuráka . Nechali to na péru a na tom přístroji , na nějakém ovládání pomalu přidával tu sací sílu . Bože to je tak krásný . Nemohl jsem se pohnout a on mi dojil péro. Z té koncovky vedla ještě jedna průhledná hadička do malé baňky . Vzal si gel a trochu mě polil .

Začal to po mě roztírat. Dráždil mi bradavky . Jezdili po hrudi, prsou a sjel i na moje koule a rozkrok. Měl js.vse dokonale promazané , hrál si s mejma koulema . Mačkal mi je, tahal za ně a u toho mi to dojilo čuráka. Zajížděl mi i rukou pod koule mezi půlky. Bral mě celého byl to naprostý luxus. Přidával na odsávání a mě se přidával čurák víc a víc. Připoutaný na lůžku a taková slast … začal jsem trochu více vzdechat on ještě přidal na tom sání a netrvalo dlouho, mrdka mi chtěla z pera ven . Jak to furt sálo tak i když sem se snažil tak mi to tu mrdku prostě vytáhlo z čuráka ven . Opět velký gejzír. Vše teklo tou hadičkou do té malé baňky. Vše jsem viděl jak mě to dojí jak krávě vemeno. Do poslední kapky to vydalo vše . On mě masíroval dál a nechal to zapnuté . “První dávka je venku, budem pokračovat ..” Otočil se ke stolku a vzal na něm nějaké kovové dildo s drátem . Dal na něj trochu gelu. Levou rukoui madzvihl koule a pravoui zasunul do díry to kovové dildo . Bylo malé nic velkého . Pomalu mi ho strčil celé do díry. Drátek mi dýl přes nohu. Znovu se otočil a vzal si nějaké nalepovací čtverečky . Každý měl taky drátek . Došlo mi že to je na elektro.. Vzal si papírový ručník a otřel mi koule. Můj čurák byl stále v pozoru a stále byl dojený tou odsávačkou. Vzal si jeden ten čtvereček, sundal z něj nějaký papírek a nalepil mi to na jednu stranu pytle. Vzal druhý a udělal totéž takže jsem měl na každé straně pytle jeden nalepeny čtvereček . Bylo to přesně na každé varle. Vzal si další dva a když nalepil na jednu stranu mého péra ke kořenu . Myslel jsme že budu zas cákat , jak mě to furt dojilo , bylo to až místy nepříjemné . Všechny konce drátku zapojil do nějaké krabičky. Krabičku zapl a začal mi pouštět elektřinu do díry a kouli…




KONEC 11. ČÁSTI ….