Lucerna a cesta tramvají...

Feb 29, 2024 · 939 views MalejSex

Fikce - Ahoj jsem Lukáš je mi čerstvých 18 let , jsem gay a bydlím v Praze na Hájích .

Nějak jsem se nudil , tak jasný můžu si vytáhnout čuráka a mrskat si ho ale to dělám furt . Tak jsem brouzdal internetem a na Amaterech jsem se domluvil s klucinou že zajdem jen tak do Lucerny music klubu.. určitě to znáte kde to v Praze je . Prý hrajou 80-90 léta takže něco pro mě :D

Sraz byl před vstupem . Když jsme se našly , vydaly se dovnitř. Byl moc pěkný a v kalhotech to měl plnější . Vypadal fakt dobře ale domluveno jen na drink takže v klidu . U baru něco dobrého k pití a na parket. Neumím trsat umím motat šňůru nebo věšet prádlo případně ždímat 🤣😂 nic víc. Bylo to tam super . Spousta lidí i pěkných kluků kolem a čas hodně utíkal . Panáků a piv a drinků bylo už dost a oba jsem se už motaly. Měly bychom jít . On to taky uznal . Říkal jen že musí chcát a po ujde. Šel jsem taky , močák byl plný.

Když jsme stály u pisoárů vedle sebe. Viděl jsem jak tu svou hadici vytáhl . Ten jeho čurák byl nádhernej . Začal chcát a já nemohl odtrhnout oči . Vychcal sem se dřív a jen jsem pronesl že ten jeho musí bejt těžkej .. On chcal a říká ať si ho potěžkám že jen tak vypadá. Vzal jsi ho do ruky . On ještě chcal, bylo krásné cítit jak mu to teče čurákem . Potěžkal jsem ho a říkám že těžký a docela větší je že nevym zda by ho moje hudba zvládla. On dochcal a jen mi řekl ať si kleknu. Klekl sem si hned u té mušle. On se jen pootočil a já ho dal do své pusy. Normálně na těch hajzlech uušlí jsem mu ho začal hulit. Vedle něj normálně nějakej kluk přišel , vytáhl čuráka vychcal se a odešel a takhle to tam bylo. Já mu ho kouřil a vedle něj se kluci střídaly na chcani u mušle. Měl lahodný péro .krásné se mu napumpovalo. Jahoda byla jak opravdová . Jak mu natekl tak se ještě zvětšil a byl to luxus. Jazyk jsem mu ho olizoval od kouli až po žalud , občas pohonil jinak vše jsem nechával na svém jazyku když mi ho cpal do krku. Párkrát přirazil a začal cákat mrdku . Tekla mi do pusy. Vytáhl ho a honil a vše mi cákal na jazyk . Bylo to nádherný. Ostatní kluci kolem naprosto v pohodě. Asi to tam tak funguje netuším ale nikdo nic neřekl nikomu to tam nevadilo .

Dovysal jsem z něj poslední kapku a on si ho zastrčil do tepláků . Byl naostro jako já takže jeho nateklé péro bylo přes ty tepláky dost znatelný. Na baru ensi daly ještě pár panáků ale už sem cítil že jsem moc. Oba jsme šli na tramvaj . Bylo kolem 1 ráno takže na nějakou noční. Na zastávce jsme si daly polibek a on nasedl a jel na opačnou stranu . Já přešel a akorát mi nějaká tram přijela tak jsem nasedl a jel . Ten kluk byl krásný a moc super snad se s ním ještě uvidím . Jak jsem byl opilej , netušil jsem ani kam jedu a samozřejmě jsem v tramvaji usnul . Probudil mě řidič na konečné. Já byl nějak zmatený on jen že jsme na Spořilově a že konečná. Zadíval jsem se na něj byl to nějaký mladší chlápek , docela mě to překvapilo myslel jsem že po nocích jezdí nějací starší a ne mladí .

Říkám že jo že jdu . On že vypadám unaveně že je poznat že jsem asi přebral a smál se. Říkám že nějak asi ano a že vůbec nevím kde teď jsem :D . V pohodě , dáme cigáro ? Optal se mě a já že jasný . Zajel do té konečné a otevřel jen přední dveře. Vyšly jsme ven na to cigáro . Pokecaly jsme vše možné on si párkrát prohrabl koule. Docela fajn chlápek vypadal že o sebe pečuje . Říkal mi že ho práce baví a že na těch nočních se dá i zažít hromada věci . Byl jsem zvědav tak mi něco říkal . Docela zajímavé , prý mu lidi v tramvaji v noci normálně prcaj, kouřej si péra že tam je život jiný… Prý jak ti tady výpravčím už mi z toho tvrdne péro . Já se pousmál a sebral jsem odvahu a říkám že mu s tím mohu pomoct. On jen fakt ? Mám plný koule nebudeš zklamanaj. Já že jasný dal bych si mrdku . On heleď tak mi ho vytáhni a pokuř , uvidíme. Odhodil jsem vajgla a normálně venku u tramvaje jsem mu rozepnul poklopec a začal ho kouřit . V tu dobu bylo kolem 2 ráno , nikdo nikde. Naprosté ticho .

Měl pěkného čuráka . Větší silnější . Krásný koule . Cpal jsem si ho do krku on jen vzdychal . Říká mi že mi to jde že jsem šikovný. Vytáhl jsem si ho z pusy a říkám že díky a že i jiné díry mám šikovný . On jen že se chce přesvědčit. Popadl mě za rameno a vlezlý jsme do tramvaje. Byla celá uvnitř zhasla. Zavřel dveře a říkal ať si Sednu na místo řidiče. Vau tam jsem nikdy nebyl a dost mě to zajímalo . Posadil jsem se tam . Ta sedačka byla krásně mekounka a nějak použila . Předemnou hromada tlačítek a nějaké ukazatele něčeho nevyznám se v tom :D . Řekl ať si Sednu jakoby bokem na tu sedačku ať sedím směrem k němu . Otočil jsem se vpravo . Popadl mě za nohy a zvedl mi je. Já se zaklonil jednu nohu mi zapřel o ty dveře a druhou držel . Jen mě poprosil ať tam do ničeho nekopnu ,myslel tím nějaké ty tlačítka a hejblátka. Slíbil js že budu opatrný . Popostahl mi kalhoty a plivnul si do dlaně.


Promasírovat si žalud pak si plivnul znovu do dálné a tím mi prohrabl mojí prdel , mojí díru. Nasoukal se ke mě do kabiny, lehce se naklonil nade mě a já cítil jak mi ho tam začal cpát . Šlo to hůř a trochu to zabolelo ale najednou byl ve mě . Sice jen žaludem ale dobrý. Zase se přisunul a nyní už tvrději začal tlačit a dostal ho do mě až po koule. “Super jsi nádhernet ouskej tak drž ! “ Začal mě tam v té kabině prcat . Mrdal mě nadřízeným čurákem a mense to moc líbilo .ještě jsem při tom prcání mírně na té sedačce skákal . Respektive ona :D byla nějak odpružená a já tam pohupoval. Krásné mě prcal bylo to nádherný nezažil jsem nic takového . Přirážel do mě a začal mě líbat . Chcal mě pořádně jazykem . Naše jazyky se zamotavaly a moje péro tvrdlo a tvrdlo . Říkal mi ať si ho honím . Neváhal jsem a začal si ho honit. On mě mrdal dál . Já byl dost nadržený a ten den jsem ještě necakal takže pár tahů a mrdka ze mě začala lítat ven .

Bylo mi jedno že jsem měl mokré tričko . Jeho čurák byl stále ve mě a stále mě mrdal . Chvilku po mě to už on neudržel a začal cákat taky. Mrdal mě a cákal do mojí díry. Cítil jsem jak jeho tepla mrdka plní mojí díru . Krásný . Dovytekl do mě celej a opatrně ho vytáhl ven . Políbil mě . Zastrčil si čuráka do kalhot . Já sundal nohy a ty popostáhlé kalhoty si nasadil . “ Moc děkuju bylo to super. ‘ říkám že já taky . Otevřel dveře daly jsme venku ještě cigáro . Bylo to akorát , on dokouřil a musel jet. Vyměnili jsme si kontakt a já se odebral někam na bus a směr domu…..


Zažil někdo z Vás taky tohle ? Třeba v Lucerně na hajzlech nebo něco s nějakým řidičem ?