“Pančtelka” ze základky

Mar 1, 2024 · 3,683 views Kat41

Tenhle příběh je pravda a sním svůj klobouk, jestli jsem vám lhal … dost poezie, jdeme na to.

Určitě to většina chlapů zná. Konečné ročníky základní školy, kluci už přišli na to, k čemu mají tu bambuli mezi nohama a nadrženost je enormní. A do toho krásné učitelky ze zakladky, i já měl to štěstí a měli jsme takové. Třídní učitelka Kateřina z jednoho menšího městečka poblíž Olomouce. Blondýna, v létě nosila sukně a pod nima jasně viditelná tanga, provokace? Ani si nevzpomínám, kolikrát jsem si vyhonil nad představa na její nahé tělo. Ve škole parkrát pokusy o nadržené vtípky, bez úspěchu.
Teď, už hodně dlouhou dobu po základce si to takhle vykračuju v Tescu na rychlonákú, když z toho mě zaujme známá tvář … Třídní ze základky, za ty roky skoro stejně vypadající. Hned si vzpomenu na to, kolikrát jsem kvůli ní strikal a musel ve škole schovávat tvrdé péro.
“Dobrý den” … vysoukám ze sebe u regálu s konzervami. “Ale ahoj Peťo, ty jsi teda vyrostl” … poznala mě. Po krátké konverzaci mi řekla, že už bude muset jít, protože musí s nákupem pěšky, uvařit a pak na masáž. Náhodou jsem byl dneska na nákupu autem a nabídl jsem ji pomoc. Ona přijala a ve mně se hned probudily hříšné myšlenky. Naložili jsme nakup a po cestě si povídali, cesta utekla hodně rychle a už jsme stáli před menším domem na okraji města. Nabídl jsem se, že ji odnesu tašky. Tak jsem učinil a šli jsme k domu, já s taškama s nákupem, ona nesla pouze dort Marlenky, který měl sloužit jako dárek masérce. Odemyká dveře, já stojím za ní a koukám na ni. Je léto a ona v bílé, krátké sukni a pod ni opět viditelná zelená tanga. Díky bohu, že mám volné šortky. Protože mi opět tvrdne péro. Když odemče dveře a vstoupí do bytu, položí dort na komodu a dejme se, aby si povolila boty, já stojím stále o dveří opodál a všechno to vidím. Sukně je hodně krátká a já vidím její kundičku pod kalhotkama. Prislo mi to jako provokace a proto sbírám všechny zbytky odvahy, pokládám tašky a přistoupím k ni zezadu tak blízko, že musí cítit mýho tvrdýho čuráka na svým zadku. Otočí se, podívá se na mě a bez váhání si klekne, sundá mi šortky a už má moje tvrdý péro v puse. Kouři božsky, až mám pocit, ze chvilkama ztrácím vědomi. Najednou přestane, sunda si oblečení a nechá si jen tanga. Prsa menší, ale postava dokonalá a k tomu červeně nalakované nehty na nohách. To miluju. Přijdeme do ložnice, kde si sundá tanga a já vidím ten skvost, nad kterým jsem si tolikrát vyhonil. Kundička moji třídní s krásně vyholeným trojuhelnikem. “Pojď mě hezky vylízat a nic nevynechej” řekne mi. A já pochopil. Lízal jsem jako o život, střídal jsem kundičku s análech, až se krásně udělala. Po svém orgasmu zkontrolovala moje péro, které bylo stále tvrdé jako kamen, parkat ho pokouřila a připravila se na všechny 4 a rekla mi, at ji mrdám, že o tom stejně od základky sním. Moc dobře věděla, mrcha jedna. Tak jsem ji pekne roztáhnout půlky a zajel čurákem do kundicky. Nejdřív pomalu a celým pérem jsem jezdil dovnitř a ven. Pak jsme přidali na rychlosti a řekla mi, at ji strčím prst do zadku. Ani chvilku jsem neváhal a učinil jsem. Teď jsem ji krásně mrdal kundu pérem a zádek prstem. Řvala jako šílená. Po chvilce se zase udělala a já citil, že na mě už to taky jde. Řekl jsem ji, at si lehne na záda, poslechla a já ji opět začal mrdat a u toho jsem měl v puse její prsty na nohách. Jeden pekne po druhem. Dokonalé, nevěřil jsem tomu a myslel jsem si, že jsem ve snu.
Když mi začalo cukat v péru, vytáhl jsem ho a řekl ji, at mi ho honí nohama. Řekla mi jen, že si všimla, že se mi líbí její nohy a začala mi ho honit nohama. U toho ležela na zádech a honila si kundu. Najednou to na mě přišlo, chtěl jsem stříkat na ty krásný nožky, ale ona řekla, ze chce do pusy. No co, souhlasil jsem. Klekla si ke mně jako správná čubka a kourila mi pero, dokud jsem ji nevystříkal pěknou dávku do pusy. Úžasný, vystříkal jsem pusu svoji učitelce. Udělal jsem to, o čem jsem celé ty roky snil. Když jsem se dal domtomady po tom skvělým mrdání, tak mi řekla, že se bude muset jít chystat na masáž. Nabídl jsem ji ještě odvoz, ale masérka byla ve vedlejší ulici. Rozloučili jsme se a já celou cestu domu přemýšlel, jestli se mi to nezdálo. Po par dnech jsem se rozhodl ji napsat na FB a zkusil z toho udělat pravidelnou akci. Zprávu si přečetla, ale zatím neodepsala. Už je to několik týdnu, takže to asi bohužel byla jednorázová akce. Ale i tak to stalo za to, doslova.