Oral poprvé (BI)

Gay
Mar 4, 2024 · 2,679 views johnyr

Bylo letní odpoledne, takové to nadržené odpoledne plné chtíče a chuti okusit něco nového. Já ačkoliv se zájmem o ženy, toužil jsem okusit jaké to je mít v puse cizí penis. Procházel jsem inzeráty na amatérech, až mě zaujal jeden, hledal přesně to samé co já, zkusit společně orální hrátky. Po několika výměnných zprávách jsme se dohodli a došlo ke dni, kdy nám to společně časově vycházelo. Měli jsme se sejít u něj v bytě, bydlel sám, 38 letý vysoký a relativně hubený chlap. Dorazil jsem brzy, navoněny, vykoupaný a dole vyholen až k análku.

Proběhla úvodní konverzace nad šálkem kávy, postupně se od obecných tématech přešlo k sexu a našich zkušenostech. Tvrdnoucí stan v kraťasech dával najevo, že poslední téma začalo zajímat i někoho dalšího, to bylo vidět i na těch jeho. Začal jsem první, vstal jsem a sundal si je včetně boxerek, můj pták už pěkně stal v pozoru, on udělal to samé a jeho chlouba podobně velká jako moje mířila pěkně nahoru. Neváhali jsme ani chvilku a začali si pomalu honit naše ptáky. Vidět cizího chlapa jak si předemnou honí bylo neskutěčně vzrušující. Touha byla větší a větší až přešla dál. Oba dva mlčky vzdychajíc jsme se začali vzájemně hladit po stehně až se naše ruce dostávali na naše už tak naběhlé ptáky, pokračovali jsme jednou rukou pomalu po koulích, druhou pomalu přetahovat předkožku a jemně honit.

Po chvíli vzájemného hraní jsme se přesunuli k velkému gauči, kde již byla připravená deka, sedl jsem si první, instinktivně dal nohy od sebe a poté si přisedl i on vedle mě. Nahl se k mému naběhlému ptáku a jazykem se dotkl špičky už tak rudého žaludu, ve mě jako by se krve nedořezal jak jsem byl vzrušený, jazykem si hrál od žaludu ke kořenu a koulím tam a zpět, já se mezitím opřel rukama a nechal ho ať pokračuje. Po chvilce laskání jej vzal do pusy, jemně sál a pohyboval hlavou, tak jako jsem si to vždy vychutnával od žen. nechal jsem ho jen chvíli, abych ho hned nepokropil svojím semenem. Teď byla řada na mě, řekl jsem mu ať si lehne. Jeho chlouba byla vztyčena a připravená, poprvé jsem tedy jazykem zkusil jeho chuť, krasně voněl, opakoval jsem to samé co prováděl on mě, laskal špičkou jazyka žalud a pokračoval ke kořeni, jemu se to moc líbilo, což dokazovala kapička na vrcholku. Celý žalud jsem krásně vzal do pusy a stejně jako on před chvilkou, začal sát a pohyboval se nahoru a dolů, rukou jsem si honil mého ptáka a užíval si jeho v mé puse. začal rytmicky přirážet do mé pusy a já věděl, že to za chvíli přijde, přestal jsem ho kouřit a řekl jsem ať si lehne na bok. já se otočil a svého ptáka jsem nasměroval k jeho puse a jeho ke své, zkusili jsme polohu 69, oba dva jsme byly podobně vysocí tak to šlo bez problémů. začali jsme jeden druhého kouřit jak o závod. Rukou jsme se vzájemně drželi za zadek, jeho prsty na okraji mého análku, ta slast co přicházela se nedala vydržet, on začal přirážet rychleji a rychleji až se natáhl jak luk a začal stříkat, ještě v mé puse, první část dávky přistála až na mandlích, já se trochu zadusil v té nečekané střelbě, zbytek při tom leknutí letěl už na mojí hrud, poprvé jsem ochutnal cizí semeno, horké a hořkoslané, tím že to nebyla plná dávka jsem to i polkl. On po výstřiku přestal na chvíli s kouřením a ten můj na chvíli ochabl, ale za to si stále hrál prsty s mojím análkem, to mě znovu probralo, jak to viděl vzal jej znovu do pusy a nasliněným prstem mi začal projíždět zadeček hlouběji a hlouběji. V ten moment jsem začal citít, že už to na mě půjde, dosáhl prstem na prostatu a to se mi moc líbilo, stačil jsem špitnout že už budu a na to hned začal stříkat do pusy, naštěstí to očekával a nezadusil se jako já, pokračoval ještě s kouřením, tak že mé semeno teklo po jeho bradě dolů a po celém ptáku, stále mi v něm škubalo jak měl prst v mém zadečku.
Po této akci jsme utřeli papírovimi kapesníčky zbytky semene na tvařích a šli do sprchy... Tento příběh se ještě nestal, ale možná někdy...