Zatoulaný zajíček

Mar 6, 2024 · 4,556 views Tychob

Mám chalupu v jižních Čechách, jezdím tam celý život, tedy 40 let, a mám to tam moc rád. Jakékoli roční období je pro mě něčím kouzelné. To, co se však odehrálo minulé léto, je to, co jsem si vždycky vysnil, ale nikdy bych nevěřil, že to nebude jen součást mých nadržených představ a mokrých snů.

To, že jsem gay, na mně myslím není nijak poznat a ve vsi to sice lidi vědí, ale nikdo to neřeší, a tak mě všichni znají jako toho z Prahy, co když přijede, jde popít s místními, toho, co je občas pozve na nějakou grilovačku, a toho, co se rád toulá po lesích, aby načerpal síly před odjezdem zpět do města.

Toho dne byl krásný letní den, ale ne takový, kdy je vedro na chcípnutí, ale takový ten krásný letní den, kdy se můžete koupat, ale i vyrazit do přírody. Proto jsem opět neváhal a šel se toulat do lesa cestou necestou. Když už jsem se pomalu dal na cestu zpět, na jedné z lesních křižovatek ze strany vyskočilo něco pro mě nádherného. Klučík, ještě evidentně v teenagerovském věku, ve volných kraťasech s tričkem dole, to se nacházelo kolem krku. Žádný velký sportovec, ale prsíčka pěkně tvarovaný, tělíčko holý, ale od pupíku do kraťasů mu vedla čárka chlupů, tam, kde asi ty chloupky končily, byla docela slušná boule a zpod kraťasů mu koukal pár pěkně chlupatých pevných nohou. Očima jsem se vracel zpět na ruce, které lemovaly žíly, teprve pak jsem se, dobytek, dostal až na hlavu. Na hlavu, která byla opatřena dvěma nejistýma hnědýma očima, světle hnědými vlasy a hlavně dvěma odstávajícíma ušima, v nichž měl instalované černé pecky, myslím, že se tomu říká činky. Hned mi bylo jasné, že ten piercing z něj rebela nedělá, že jde jen o frajeřinu, aby zapadl mezi kámoše. Takhle se prostě drsňák netváří.

„Bože, proč mi to děláš?“ povzdechl jsem, „ty mi do osamocené cesty postavíš takovýho koloucha, který je taky sám.“

Vypadal docela poplašeně a při pohledu na mě, jako bych zaznamenal úlevu na jeho očích.

„Dobrý den, nezlobte se, ale mohl byste mi poradit kudy do Radenína? Já už jsem na týhle křižovatce po třetí a nevím kudy kam a mobil mám vybitý z her.“

„Ahoj,“ odvětil jsem, „samozřejmě, že poradím, není to těžké, jen je třeba vědět, kde se správně uhnout. Nebo pokud vyloženě nespěcháš, tak můžeme jít spolu, já tam jdu taky.“

„Jé, to byste byl hodný, abych se zase někde neztratil.“

„V pohodě a bude lepší, když mi budeš tykat, nejsem žádný milostpán, já jsem Míra.“

„Patrik,“ odpověděl.

Jak jsme tak šli, tahal jsem z něj drby jako, kde se vzal uprostřed lesa, co jde dělat do Radenína, kolik mu je, co dělá a tak. Dozvěděl jsem se, že je mu 19 a jeho rodiče před měsícem koupili chalupu právě v Radeníně, takže jsme sousedi z jedné vsi. V květnu odmaturoval a chystá se na ekonomku. Potvrdilo se mi, že on pravdu není rebel, ale naopak čistá duše, takový ten syn, co si asi přejí všichni rodiče, hodný a skromný. Tam, kde jsme se potkali, se vzal tak, že šel prozkoumávat okolí a nějak se špatně zorientoval a obešel dvakrát stejná místa. Cestou jsem hltal každé jeho slovo a neustále pozoroval to dokonalé tělo, kde se blýskaly jemné kapičky potu na jemném chmýří na těle, ano takové to chmýří, co není z dálky vidět, jen zblízka, a které bych nejraději hladil. Provokovat tedy uměl, když byl v zápalu vyprávění, nevědomky se párkrát poškrábal na péru. To se mi fakt už podlamovala kolena, až jsem se bál, aby mu nedošlo, jak na něj čumím, naštěstí těmhle klučíkům takové věci nedojdou.

Jak jsme se blížili ke konci lesa, začal se ptát i Patrik:

„A co ty takhle chodíš dělat do lesa?“

„Ale tak rád se tu procházím, srovnám si myšlenky, občas si sednu, pokochám se, opaluju se a občas si ho tam vyhoním.“ Jen jsem to dořekl, Páťa zrudnul, zastavil se a vytřeštil na mě oči.

„No co,“ povídám, „tak dítě už dávno nejsi a tohle je realita a rozhodně nejsem sám.“ Jen se plaše pousmál a šli jsme asi minutu v tichosti. Nedalo si nevšimnout, že jeho boule v kraťasech nabrala většího objemu. To už mi doslova tekly sliny, a tak jsem se odvážil:

„Nezlob se, Páťo, ale koukám, že máš trochu problém,“ a ukázal na jeho rozkrok. To už zrudla i ta jeho ušiska. „Ty se stydíš, viď? Ale není důvod, naopak alespoň máš jistotu, že vše funguje, jak má,“ jen nenápadně odkývl a sotva popadal dech. „Víš co, Páťo, myslíš, že bych ti s tím problémem mohl pomoct?“

„A co bys chtěl dělat?“ optal se opatrně.

„Zalezem támhle do mlází a tentokrát nebudu honit sebe, ale tebe, a když dovolíš, tak tě i pokouřím.“ Zhluboka oddechl a bylo vidět, že se chvěje nervozitou, rozhlédl se a povídá:

„Tak jo, zkusíme to.“ Zalezli jsme mezi stromky a já začal rukama jezdit po jeho krásném jemně ochmýřeném těle, lehce mnul jeho ztvrdlé bradavky, které jsem musel olíznout, chutnaly mírně slaně, cítil jsem vůni tohoto kluka, trochu jsem si kousl do jeho bradavky. Zasykl a jen řekl:

„Opatrně.“

„Neboj, tobě bych nemohl ubližit,“ ubezpečil ho a jel jazykem přes horké rychle dýchající bříško k pupíku, kde jsem začal líbat jak pupík, tak čárku chloupků, vedoucí do kraťasů, jel níž a níž, až jsem přestal, kleknul a stáhnul mu je. Péro mu vyskočilo hbitě ven a bylo to něco krásného, chlupy nad ptákem upravené, ale ne oholené, takový ten jemný hustý kobereček mladických chloupků. Koule krásně oholené visící snad do půlky jeho hustě chlupatých atletických stehen a čurák protkaný žílami nějakých 18 čísel, půlka rudého žaludu venku a jeho špička mokrá od tekoucí šťávy. Tu jsem musel olíznout, byla by jí škoda. Pak jsem přešel k těm masivním koulím, které byly neuvěřitelné, cucal je, lízal je a sledoval, jak má Páťa zakloněnou hlavu.

Na honění jsem úplně zapomněl a vzal ho hned do pusy, nasál, co jen to nejvíc šlo, jeho kláda byla nacucaná šťávou, kterou jsem si vychutnal. Cucal jsem žaluda, chytil za zadek a dal si ho do tlamy, jak jsem mohl, zkrátka různé metody, co se při hulbě dělají. Páťa to dlouho nevydržel a po nějakých dvou minutách hulení mě odstrčil a jen ho vyndal z mojí huby, vypustil svou dávku mrdky přímo na můj nadržený ksicht. Horká dávka mi stékala po tvářích a kapala z brady na zem. Byl na něm vidět šok z toho, co se stalo, rychle si nandal kraťasy i tričko, poděkoval za doprovod skoro až do vsi a utekl. Chápal jsem to a nebral jako nějakou neslušnost, je to kluk, kterého rodiče zřejmě dobře vychovali, ví, co se sluší a co ne, a nyní udělal něco, co by se asi dělat nemělo. Já byl tak vzrušený, že jsem se musel ještě klečící vyhonit, jinak bych odtud nemohl odejít.

Další dva dny jsem Patrika nemohl dostat z hlavy a chodil více po vsi v naději, že ho potkám. Zároveň mě žralo svědomí, jestli jsem to se svojí nadržeností nepřehnal a neublížil mu, těžko říct, co se mladýmu klukovi honí hlavou, udělal něco, co nechtěl? A teď se někde trápí a neví, co se sebou?

Další den jsem si šel opět vyčistit hlavu do lesa, procházel jsem zrovna takovým hlubším lesíkem, když jsem ho spatřil. Coural se tak nějak bez cíle a zamyšleně. Přiběhl k němu:

„Ahoj Páťo, zase bloudíš?“ Polekaně se otočil a já viděl opět ten pár nejistých očí.

„Nene, dnes vím, kde jsem, a dnes mám funkční mobil.“

„Dobrá náhoda potkat se na tomhle místě,“ povídám. Potvrdil mi to a chvilku jsme šli mlčky vedle sebe, cítil jsem mezi námi jisté napětí. Bylo mi ho nějak líto, a tak jsem spustil:

„Hele, Páťo, to, co se stalo mezi námi tuhle v lese, se asi stát nemělo, vidím, že jsi ze mě nervózní, ale už se stalo a na druhou stranu stranu se není za co stydět, tyhle experimenty má za sebou víc chlapů, než by sis možná myslel. Nevím, jestli tě to potěší, ale já si to užil náramně.“ Patrik se zastavil a opatrně ze sebe vysoukal:

„A ty jsi jako…“

„…teplej?“ doplnil jsem ho.

„No?“

„Jo, jsem a není to žádný tajemství. Ví to chlapi ve vsi a nikdo to neřeší, někdy si třeba dělají srandu, nějakým teploušským fórem, ale je to sranda.“ Sedli jsme si a konečně se trochu rozpovídal:

„Aha, já se totiž bál, že budeš nasranej, že jsem to nevydržel a postříkal tě, a navíc jsem si říkal, že tohle přece dělat nemůžu. Já nejsem sice teplej, ale občas se na gay porno podívám a něco se mi líbí, ale bojím se, že se to někdo dozví.“ Usmál jsem se a snažil se ho uklidnit:

„No tak to jsi na tom nejlíp, ne? Dokážeš si užít i s kundičkou i s kládou, to heteráci nebo buzny to mají omezenější. Navíc dnes už mám takový pocit, že se i kluci pochlubí, že zkusili kluka, no a jestli se bojíš, že se to někdo dozví? A kdo by se to dozvěděl? Ode mě nečekej žádný podraz, nejsem zmrd, abych to někde roztruboval a co bych z toho měl? Navíc za tu krátkou chvilku, co jsme se viděli, jsem v tobě poznal opravdu výjimečného kluka a opravdu by mi bylo ze sebe špatně, kdybych ti nějak ublížil.“ Zamyslel se a řekl:

„No, mně se to taky moc líbilo a asi máš pravdu, nezlob se, pro mě to bylo poprvé s chlapem.“

Lehnul si mi na klín, byl stále zamyšlený, začal jsem ho hladit ve vlasech a po jeho hebké tváři, nedalo mi to a promluvil jsem:

„Páťo, ty jsi hrozně hezký kluk, z tebe musí být holky hotový, no a koneckonců i kluci, jak jsem tě viděl na tý křižovatce, tak se mi podlomila kolena a byl jsem z tebe tak hotovej, že jsem to na tebe zkusil, a když jsi se ptal, co chodím dělat do lesa, tak jsi mi krásně nahrál.“ Patrik se začal smát a zareagoval:

„No, ty jsi teda pěknej prasák, ale ještě že tak, já bych si netroufnul někoho takhle oslovit a v tu chvíli jsem byl dost nadrženej a potřeboval jsem se už vystříkat. Musím se přiznat, že už jsem se dvakrát vyhonil při vzpomínce na to, co se stalo. I teď je mi příjemný, když mě jen tak hladíš.“

To jsem pochopil jako signál, že mohu pokračovat dál a užít si to krásné mladické tělo. Zajel jsem pod tričko, kde jsem jemným škrábáním prozkoumával každou část. Ačkoli bylo zase horko, naskočila mu husí kůže. Sundal jsem mu tričko a položil do trávy, jeho oči ani nemrkly, jak očekávaly, co se bude dít. Jeho pták už tvrdě stál, což prozradily jeho kraťasy. Řekl jsem si, že ho trochu potrápím, a dělal jsem, že to nevidím. Zatím jsem lehce začal kousat do jeho ušisek, odměnou mi byl jeho vzrušený dech, který zahříval mé ucho, když jsem mu opatrně začal líbat krk, začal nahlas vzdychat. Chvilku jsem ho takhle dráždil a pak se mu podíval do očí, ty byly plné očekávání a intimitu skvěle doplnilo rychlé Páťovo dýchání.

„Dobrý?“ ujistil jsem se, jen nesměle pokývl, sjel jsem jazykem na to tělo rozpálené letním sluncem. Olizoval jsem bradavky jak smyslů zbavený, přitom jsem si všiml, že nejvíce těch jemných chloupků má na hrudníku, hladil jsem je, lízal, kousal do nich, jako by chutnaly jako nějaká lahůdka. Zároveň jsem cítil vůni deodorantu, který si ten lump na sebe dal, než vyrazil ven, ta vůně se již smíchala s vůní potu nadrženého mladíka, testosteron byl cítit všude. Sjel jsem k pupíku, který jsem začal vylizovat, co jen to šlo, Páťu přitom chytil oběma rukama za pánev, zároveň jsem cítil, jak mi jeho tvrdý kokot tře o bradu.

Stáhnul jsem mu kraťasy, nedalo mi to, dal si je k obličeji a chvilku fetil tu vůni klučičí klády. Boxerky, které měl stále na sobě, trčely do vzduchu a v místě, který naznačoval vrchol Páťova krásného čuráka, se rozprostíral totálně mokrý flek, erekce mu zároveň způsobila, že mu koule lezly ven. Tenhle pohled prostě miluju. Uchopil jsem ho za stehna, která jsem mu roztáhl, a začal lízat třísla a koule, pták zatím kmital a bylo vidět, že už chce ven. Ještě jsem ho však chtěl potrápit, tak jsem začal dráždit mokrý flek prsty, nosem a jazykem, látka boxerek propouštěla další a další šťávu. To už jsem vysvobodil jeho čuráka ven a začal jej šimrat po kládě a koulích. Páťa mě zastavil se slovy:

„Svlíkni se taky, ať mi není trapně,“ poslechl jsem ho, chvilku koukal a pak si začal hrát s mým obtloustlým tělem, cosi ho na něm fascinovalo, především moje velký kozy, který občas u nějakého týpka zabodují. Hrál si jako dítě, který objevuje něco nového, bylo to neohrabané, nezkušené, ale o to víc vzrušující. Po chvíli jsem si ho nastavil na všechny čtyři, trochu se zhrozil a jen poprosil:

„Šukat ne, prosím.“

„Neboj, na to se ani nechystám,“ ujistil jsem ho a lehnul si pod něj tak, že jsem měl jeho visící pytel přímo u držky. Začal jsem ho olizovat a cucat jeho koule, nutno podotknout, že obě najednou se mi do huby prostě nevešly. Páťa si to užíval a hýbal do rytmu svým zadkem. Za chvilku jsem si všiml, že mu z klády zase teče notná dávka šťávy, vzal jsem mu ho do pusy a začal vysávat, chutnala tak skvěle, jako skvělý byl tenhle kouzelný zajíček. Byl ovšem tak nadržený, že se začal celý třást, proto jsem jeho čurákovi dopřál ještě chvilku odpočinku. Vylezl jsem zpod něj a obdivoval jeho malý zadeček, který na mě svítil. Tomu nešlo odolat, a tak jsem do něj zabořil hlavu a začal lízat i tam a nejvíc tu panenskou díru.

„Ježiš, co to děláš, co to je?“ vyhrknul ze sebe, rimming zřejmě vůbec neznal, ale z tónu hlasu jsem poznal, že nejde o zděšení, ale že tak mluvil z tranzu, jelikož začal hekat opravdu nahlas. Několik minut jsem mu takhle trápil tu panenskou díru, když jsem ho otočil, lehl si na záda, jeho obdivuhodně chlupatý nohy jsem mu dal na moje ramena a prdel si přitáhl k sobě, opět jsem ji začal lízat. Z čuráka mu dál tekla šťáva, kterou jsem si nabral na jazyk, a pokračoval v lízání za pomoci jeho vlastní předmrdiny. Když už jsem si myslel, že má dost, přesunul jsem se k jeho žilnatý, tvrdý kládě, na jejímž konci byl krví nalitý žalud a kurva mokrej. Nasál jsem ho a cucal, netrvalo to snad ani minutu, když jsem zaslechl jen:

„Počkej Míro, už budu.“ Mrknul jsem na něj a řekl:

„Nech všechno na mně, neboj.“ Naslinil jsem si prst, vzal jeho ptáka do huby a bez pardonu mu nasliněný prst vrazil do díry. Ozval se řev jak od gorilího samce, tělo se vzepřelo, koule se zatáhly a z čuráka mi do huby vylítla taková dávka hustý mrdky, že jsem ji musel spolknout na třikrát a to stejně ještě kus steklo po krajích tohohle nádherného kousku, takže jsem jej musel ještě jazykem očistit. Svalil jsem se vedle rudého Patrika a vydýchával se spolu s ním.

Když se trochu srovnal z prožité extáze, přetočil se na mě, hlavu mi dal na hruď a svou nohu zamotal mezi mé nohy, aby se mazlil. Hladil jsem ho po vlasech a škrábal po zádech. On prozkoumával mé tělo a viděl, jak mi pořád stojí. Rukou ho tedy prozkoumával, až ho nenápadně začal honit, ale tak jemně, jako by se bál, aby to nebolelo. Tahle hra a vůně Patrikova těla mě nenechala dlouho chladným a i já vypustil proud mrdky, která doletěla až na moje čelo, Patrikovu tvář a zbytek jsem měl po celém těle. Páťu jsem očistil jazykem a on svou rukou roztíral mrdku po mém těle.

„To je krém na opalování,“ smál se. Ještě chvilku jsme tam leželi a mně bylo neskutečně dobře.

Pak už jsme vstali a šli spolu ke vsi, kde jsme se rozloučili.

„Měj se hezky, Patriku, jsi fakt borec, snad se zase brzy potkáme.“ Nasadil ten svůj plachý úsměv a pelášil na svou chalupu za rodiči.