Creampie

Mar 6, 2024 · 1,302 views mladeucho

Najskor by som si s tebou dal sprchu vo dvojici a potom by som si ta ususil a odniesol do spalne a pekne rozbalil z uteraku, tvoj priatel by si sadol na stolicku vedla nas a my by sme sa zacali bozkavat a zachadzat si rukami medzi stehna. Polozil by som si ta a zacal ti bozkavat tvoje nohy potom stehna prsia krk a premiestnil sa jazykom k pokladu. Hladal by som spickou jazyka na bod ktory s tebou bude triast a pritlacal tak aby si si to uzivala co najviac. Potom pride k tvojim ustam so svojim cely telom a vytiahnem svoj penis a namierim ti ho priamo do ust nech ho postavis a naslinis. Ked uz bude leskly vytiahnem kondom a dam si ho na svoj penis. Ty sa das na 4 a pomaly zacnem drazdit tvoju pičku svojim zaludom a medzitym tvoj priatel si zacne rozopinat nohavice a ty ho v sebe ucitis po prvy krat,najskor ho zasuniem jemne nie hlboko a potom hlbsie a hlbsie a zacnem pridavat a rukami obchytkat tvoje prsia zo zadu.
Niekolko krat zasuniem a premiestnim si ta na seba, tvoje bradavky budem mat v ustach.
Ty zacnes vzdychat ako sa doslova napichujes a tvoj si uz bude honit tvrdy penis a sledovat ako ti ju roztahujem niecim co si este v sebe nemala.
Ako zo mna zosadnes, dam si ta pod seba a roztiahnem ti stehna do stran od seba, zacnem ta bozkavat a rukou si ho pomozem nasmerovat do tvojej pičky.
Povies mi aby som si dal dole kondom lebo chces citit ako exploduje vo vnutri a ja ta posluchnem a zarazam hlboko dovnutra,a ustami ti bozkavam pery krk lica a posepkam ti ze uz to nevydrzim a ty takisto lebo budes opat spravena a tak ako moj penis v tebe exploduje tvoj to uz nevydrzi a strieka tiez.

Tato sprava bola poslana jednej osobe ktora sa mi naozaj velmi paci, no po precitani sa mi tak zapacila ze som si z nej vytvoril nesplnenu tuzbu. Za pravopis sa ospravedlnujem vacsinou tie diktaty nedopadli najlepsie (: