VOJKOVICE

Mar 21, 2024 · 2,222 views Benesovskakunda

Tak už máme konečně trošku teplo a může jeden opět vyjet za svou zábavou - cruising - orální sex a hlavně polykání které znožňuji.Ano kouřím pro potěšení a polykám s chuti.
No prostě občas si podám inz. a pak v čas který jsem napsal tam jedu.Musím říci,že neděle byla mrtvá a nikdo tam nepřijel , prostě 10 hodina blbý čas.Doma jsem napsal nový inz. na útery 19.3. po 16 hod. (odepsal jeden a vyklubal se z něho kecal).
Ani nevím co mě to v pondělí napadlo ale hodil jsem si korunou a vyšlo , že mám jet.
Hodil jsem sprchu , oblékl černé krajkove kalhotky , černe silonky a vyrazil směr Vojkovice , cestou u hřbitova jsem se dooblékl - černé mikinové šaty a baleríny.
Přijel jsem u stavebnin se otočil , popojel dopředu a čekal.Najednou odjela dvě auta,dal jsem technickou 5 minutovku - prošel se lesíkem jak čubka,nikde nikdo tak,že pojedu domů.V autě jsem na Bi amateri.cz.napsal ve Vojkovicích opět nikdo , nedojel jsem ani vedle do vsi a pípla SZ. Jaké Vojkovice , píši u Odolené Vody , opět ZP - teď jsi odjel.
Řikal jsem si mám se otočit nebo ne a jet domů máš domluveno na zitra , no hodil jsem si přece v práci korunou a řekl si tak bude huba plná dnes a zitra.
Vrátil jsem se ,Ano jedno auto tam opravdu stálo , projel jsem okolo něj a otočil se.V autě seděl ml.týpek ( na ml. moc nejsem)
a to jsem mu i řekl.Asi 50- 100 metrů před výjezdem na hlavní jsem zasravil a šel do lesa,týpek se jel otočit a zastavil za mojim autem a šel zamnou do lesa.
Čůráka si vyndal z poklopce , opět jsme se minuli a on řekl vím nejsi na mladší.Došel jsem do auta,nased a čekal zda někdo nepřijede.
Týpek se otočil , šel k mému autu a přes stažene okynko jsme debatili.On stàle nechcešho ho přeci jen ochutnat , stále.ho mél z poklopce venku a pohoňoval.Najednou řekl no nic otočil se a šel do lesika.
Já si říkal co teď mám , nemám jít za nim.Řekl jsem si TY ČUBKO PROČ JSI SEM PŘIJRLA , NO PROČ.Odpověď byla jasná HULIT,HULIT A HULIT.Nasadil jsem si černou kuklu přes kterou jsem si dal růžovou kočiči masku a vyrazil do lesíka za typkem.
Řekl,no ty jsi ale poslušná čubka ani nevim jak už jsem klečel a začal ho hulit.Wau měl pěkného čůràka , hulím , hulim a najednou tel. (volala přítelkyně , źe už je z práce doma a zda bych cestou nekoupil tatarku) , týpek si myslel , že.je.konec a já se znovu přisál a dal se do práce.Najednou mě chytíl za hlavu a začal mě do huby mrdat,to pak udělal ještě několikrát.Pak začal hekat , přiráźet do mé huby a pak padlo slovo POLYKÀŠ , neřekl jsem ani slovo otevřel jsem hubu , jazykem mu začal dràždit uzdičku - pochopil , když to na něj přišlo chytil mě za hlavu a napumpoval mě to do krku , řekl šikovnà kurvička.Šli jsme k autum kde mě řekl díky kundo a odjel.
Jo a ten domluvíný orál na druhý den nebyl - opět Kecal.