...a jedna noc

Mar 23, 2024 · 1,064 views stormgatan

pokračování povídky Jeden den,

Tělem mé ženy cloumá orgasmus, Alenčin jazyk však nepolevuje. Dál utočí na její kundičku. Naznačuji Alence, ať mi ji nechá, Alenka opravdu ustupuje a já zasouvám tvrdé péro do úplně vlhké kundičky. Žena pokládá svůj hrudník na stůl, nohy má rozkročené a nechá se šukat zezadu. Je úplně vlhká a brzy ji dostávám k dalšímu orgasmu. Nestříkám a nechávám své péro v její tepající kundičce.

Chvíli sedíme na sedačce, oddechujeme, pijeme vodku s džusem a Alča vykládá jakousi historku z ranního běhu. Koukám na ty dvě dračice a přemýšlím, jestli ještě něco bude. Všichni už máme pár orgasmů za sebou a do nekonečna to nejde.

Najednou se holky se smíchem zvedají a vidím jejich holé zadečky mizet v koupelně, Napouštějí si vanu, zapalují moře svíček a chtějí drinky nosit tam. Je to vzrušující - dvě krásné ženy spolu ve vaně, pěnou se nezdržují, stále se něčemu smějí a drinky nestačím nosit. Z vany mi různě sahají na zadek, hladí péro. Baví mě být jejich hračkou a pozorovat je.

Vycházejí z vany a už mě zcela ignorují, jsou rozjeté a připravené na dívčí večírek. Letiště v ložnici je jen jejich, ale nevadí jim, že je pozoruji. Alenka odněkud vytahuje oboustranné dildo, co má aspoň půl metru. Oba konce postupně mizí v jejích vlhkých štěrbinkách. Sedí pánvemi k sobě, podepírají se rukama za zády a vzájemně se šukají tím měkkým růžovým hadem. Nohy vzájemně různě proplétají, aby se jim podařilo najít tu pravou polohu. Alča se najednou odpojuje a ženě zůstává viset dildo z kundičky ven. Jdou do šedesátdevítky a rozjíždí jazýčkový koncert. Růžový had letí na zem. Netrvá dlouho a vidím dvě krásná ženská těla chvět se ve společném orgasmu. Choulí se do klubíčka a usínají. Dávám jim čas na odpočinek a jdu si dát drink.

Přichází Alča, bere mi sklenici z ruky a hltavě ji celou vypije. Mám udělat znovu pití pro všechny a odchází se opláchnout. Její nádherný kulatý zadeček mizí v koupelně a slyším jen tekoucí vodu a kroky bosých chodidel. Když se vrací, říká mi už trochu nejistým hlasem, že je vyšukaná z podoby. Ukazuje mi nateklou kundičku. Ubezpečuju jí, že mám taky docela dost. Ona říká, že když bude chtít, bude mi za minutu stát péro jako z oceli. A že žena by si ještě dala říct. Zní to jako plán a tak se nechávám znovu rozkouřit.

Jdeme s Alčou zpět do ložnice, kde spí žena. Přiléhám k ní na bok a pokládám jí své péro na záda. Reaguje celkem rychle, rukou hmátne za sebe, párkrát mě pohoní a už se staví na čtyři. Mrdám ji zezadu. Alča mi svou drobnou ručkou zezadu drží koule a různě je mačká. Vzrušuje mě dotek jejího předloktí na análu. Občas narovná prst pod mým pérem a spolu s ním zanoří prst do kundičky. Koule má pořád pod kontrolou. Velice mě to vzrušuje a přirážím jako smyslů zbavený. Dlaněmi držím nádherné boky mé ženy a po Alenčině lehkém přimáčknutí koulí pouštím celou dávku do její žhavé kundičky.

Všichni usínáme vyčerpáním... Ale v neděli už fakt nešukám. Asi. Tedy...