Hrátky se subinkou část 2

Mar 24, 2024 · 1,265 views EdgingBrno

Subinka mě pozvala k sobě domů!

Od prvotního plánu k realizaci to šlo celkem rychle. Dohodnout se na termínu nebyl problém. Kvůli manželovi může jen v týdnu přes den, což mi vyhovuje. V práci si to můžu zařídit, jak chci, takže jsme se domluvili hned na další týden.

Instruoval jsem ji následovně: celé to proběhne vlastně jako opak CFNM - ona bude nahá, já oblečený a hrát si budu já s ní. Bude poslouchat, říkat mi pane, ale samozřejmě je nezkušená, tak to vezmu zlehka. A až jí řeknu, tak mě může naoko nutit jí lízat podpaží. Otevře mi jen ve spodním prádle, bude mít tanga, na prvotní otevření na sobě může mít župan, když se stydí. Ona mi na nástroj sahat nebude ani přes oblečení, leda bych jí to poručil... A hlavně ji nesmí ani napadnout se oholit!!!

Konečně nadešel den D. Přijel jsem k jejich paneláku, zaparkoval a po chvilce hledání správného zvonku, zazvonil. "Ano?" ozval se lehce nervózně znějící hlas. "Přivezl jsem vám ty banány," pronesl jsem předem domluvené heslo. "Dobrý den, pane. Čtvrté patro." Pak už se rozezněl bzučák a já jsem vyjel výtahem až na místo. 5x jsem dle dohody zaklepal: tu-tu-tu-bum-bum. Chvilka ticha, asi kontrolovala kukátkem, jestli to není nějaký hnusák, šramocení zámku a dveře se pomalu otevřely.

Už první pohled na ni způsobil, že se mi postavil a při troše fantazie bych se možná rovnou i udělal: ta ženská byla prostě ztělesněním mých představ o dokonalosti! Nicméně jsem se rychle ovládl, jen se na ni pousmál a vstoupil dovnitř. Měla na sobě sexy hedvábný krátký černý župánek a pod ním očividně jen spodní prádlo. Byla celkem vysoká, určitě nad 175 cm, velmi pevné držení těla, pod županem se jí rýsovala nadouvající se ňadra. Krásné tmavé vlasy měla skoro až po pás, protkané stříbrnými nitkami. Když jsem očima sklouzl níž, spatřil jsem větší boky a dále štíhlé nohy, zakončené chodidly se sexy prstíky, nalakovanými na decentní tmavě rudou barvu. V jejím pohledu se mísila nervozita a pokora, ale i chtíč.

"Ahoj, subinko!" oslovil jsem ji, odložil si svetr a tašku. Vypadalo to, že to, co následovalo, si trénovala, protože to působilo roztomile nemotorně. Rozevřela si župánek a pravila: "Jsem jen Vaše, pane!" Byl jsem v sedmém nebi: pod pažemi jí vykukovaly velké černé drny a z tang ze všech stran trčel mohutný porost, který plynule přecházel na stehna a dozadu. Tělo stejné jako na fotkách: měla vcelku ploché bříško, oblé boky a prsa vcelku narvaná v krajkové podprsence. Když jsem se dosyta vynadíval, přistoupil jsem k ní zezadu a zlehka dýchl na krk, zároveň nasál její vůni - parfém měla zakázaný. Pomalu jsem jí z ramen začal sundávat župan a políbil jí krk, skoro neslyšně u toho vzdychla. Župan jsem nechal sklouznout na zem.

Ve chvíli, když padal na zem, objevila se její pořádná zadnice. Žádný extrémní obří zadek plný tuku, ale správná prdel s masitými půlkami, svědčící spíš o cvičení a genech. Chtěl jsem ji hned pořádně stisknout, ale je potřeba mít řád a budovat napětí. Stále dýchajíc jí na krk, občas letmý polibek, jsem jí pošeptal, ať zvedne ruce do vzduchu. Okamžitě poslechla mně se před obličejem objevil trs chlupů. Trochu víc jsem vdechl její vůni a rukama přejel pomalu a zlehka, velmi letmým dotykem od konečků prstů, útlá zápěstí, paže a pod nimi přes dmoucí se poprsí.

U toho začala dýchat daleko rychleji, tak jsem se tam na pár sekund zastavil. Ale jen velmi lehce jsem jí prsty jezdil přes podprsenku a užíval si její vzrušení. Pak jsem ruce téměř spojil pod prsy a jel pomaloučku přes pupík až těsně ke klínu. Strašně mě vzrušilo, že jí chloupky začínaly už na břiše a vedly až k lůnu. Začal jsem jí trochu vášnivěji líbat krk a potom jsem do pusy nasál její ušní lalůček. U toho jsem rukama zajel až ke kalhotkám, ale pouze je nechal asi centimetr vzdálené a nedotkl se jí. Akorát tak, jak jí bujný porost držel tanga od těla. Sykla a začala sténat.

Znenadání jsem jí levou rukou pořádně stiskl prso přes podprsenku a pravou pomalým, ale jistým a táhlým pohybem přejel mezi lehce rozkročenýma nohama od hráze až k pupíku. Prsty jsem jí u toho k tělu pevně přitiskl a cítil, jak strašně je vlhká i přes kalhotky...

Similar stories