Když si mladej vychutná staršího

Mar 30, 2024 · 3,886 views Tychob

Bylo zase jednou vedro, ale takové to vedro k padnutí, že se nedá ani nic dělat. Vedle ve vsi je koupaliště, je to asi 3 km, chvilku se jde hlubokým lesem a pak podél říčky chatovou zástavbou s lavičkama na břehu. Příjemná procházka a tak bylo rozhoduto co se bude dnes dělat, když se nedá dělat nic.

Po příchodu na koupaliště bylo samozřejmě plno, spousta řevu, málo místa, ale takový menší plácek trochu stranou jsem viděl, když jsem přišel blíže, zjistil jsem, že je tam asi 5 roztažených ručníků. „No co, ono stejně nikde jinde nebude více místa, tak se rozkydnu tady.“ Usedl jsem na ručník, vytáhl knížku a než se do ní pustil, rozhlédl se, co je zde dnes za osazenstvo. No klasika, děti běhající s nafukovacíma blbostma, fotříci u stánku s pivem, namaštěné, oplácané maminy škvařící se na sluníčku, nějaká omladina a hromada důchodců, co se chladila naložená po kolena v bazénu nebo brouzdálku.

Najednou se od bazénu ozval řev a dusot, „Počkej ty čuráku až tě chytím“, viděl jsem dva týpky kolem 20 jak se jeden snaží doběhnout toho druhého, doběhli k těm prázdným ručníkům, tady ho konečně doběhl a fláknul mu rukou přes záda „Auuu to bolí, ty jsi takovej kokot“ zakřičel se smíchem ten co dostal políček. Oba se svalili na ručníky a za pár vteřin tam se smíchem dorazili další tři vrstevníci. Měli záchvaty smíchu, různě se pošťuchovali a prostě dělali kraviny. „No a mám po klidu“, řekl jsem si, ale v tomhle případě jsem se vůbec nezlobil. Bylo se opravdu na co dívat, zvláště mě zaujal jeden, kterého jsem si pracovně nazval Plavec. Zaujal mě hned především díky tomu, že namísto aby měl dnes již tradiční koupací šortky, měl na sobě červené slipové plavky. Jak já je jako malý nesnášel, ale dnes z pochopitelných důvodů lituji, že tato móda již skoro vymizela. A tak když je někdo má, dost to ocením. A aby je měl na sobě dvacetiletý kluk, to už je přírodní úkaz. Plavec jsem si ho nazval i díky tomu, že měl kompletně hladké tělo, ramena širší, hruď výrazně mohutnější, ale ne svalnatou, jen štíhlou, lehce vystupující břišní svaly, které zvýrazňovaly tělo, to se směrem do plavek zužovalo. Když to vezmu ze spoda, měl spíše drobnější nohy, řekl bych tak 40-41 velikost, šlachovitá lýtka, na tenkých stehnech byla vidět kontura příslušných svalů. Střed těla byla podívaná sama pro sebe. Mokré plavky se pěkně přilepily a tak jsem viděl pěkně uložené, asi spíše menší, koule a od nich vedl do levé strany roztomilý pták. Celkově byl drobnější, max. 170 cm. Zajímavé bylo, že ačkoli celý kompletně holý, trčelo mu z úzkých plavek trochu chlupů ven. Plavky měl utažené bílou šňůrkou, která visela přes jeho schovaného borce. Vždy jsem si říkal, jak lituji toho, že nejsem tkanička u plavek. Ksichtík měl takový ještě docela chlapecký, trochu kudrnaté hnědé vlasy, menší pusu a nos trochu zakřivený nahoru a něco málo pih okolo něj.

Plavec si lehnul na břicho, podal jednomu z nich opalovák a řekl, „Dělej namaž mi záda.“ Ten poslechl sednul si mu na zadek a polil ho opalovákem. „Hmmm to jsem ti ale pěkně postříkal záda, to byl vždycky můj sen se na tebe udělat.“ „Neser teplouši a koukej mě namazat,“ odpověděl smějící se plavec. „Jóóó, konečně homo porno na koupališti,“ přidali se ostatní a začali předvádět kopulační pohyby. No co vám budu povídat, knížka vzala za své, předstíral jsem sice četbu, ale nic nepřečetl. Pak nastal asi na 5 minut klid, když se jeden z mlaďasů zvednul a řekl, že jde do stánku, ostatní až na Plavce, že půjdou taky. Plavec jen řekl, ať mu přinesou pivo, že se chce ještě válet. Když odešli sednul si a koukal se po dění na koupáku, pokrčil nohy tak, že měl kolena u obličeje a ty objemul rukama. Tohle je přesně ten posez, který miluju nejvíc, nejenže vynikne propracovanost těla, ale mezi stehnama je pak skvělý pohled na bouli. Po chvilce dal nohy zase rovně a jak se tak rozhlížel a nevěděl co dělat, nadzvedl si plavky, asi aby se ujistil, že je vše jak má být. Tohle když někdo udělá, tak mě vždy poleje horko. Plavec se podíval směrem ke mně a zase se podíval na druhou stranu, pak si z nudy začal rukou přejíždět po těle. To už se ale vraceli jeho kumpáni s pivama, usadili se , symbolicky ťukli, napili se a začali nahlas krkat a předhánět se, komu to jde lépe. To už jsem se musel pousmívat, nejen zvukům, které z nich lezly, ale také tomu, jací si mysleli, že jsou rebelové a taky tomu, jak ostatní moralisté okolo byli pobouřeni jejich chováním, což už jsem tímto bavil nějakou dobu. Ano taky už ocením klid, ale hoďte kamenem vy co jste v tomto věku byli jiní. Na mě to naopak působí jako dobití baterek, neboť se v nich asi vidím, ale hlavně jim závidím. Jak já bych se vrátil do tohoto telecího věku.

Když dopili, šli dělat kraviny do vody, já se taky na chvilku smočil a vrátil se na své místo. Po delší době, přiběhla za dusotu tato skupinka zpět a začala další tradiční zábava rozjívených postpuberťáků a to stahování plavek na zadku. Já už nevěděl, kam se mám dívat, necivěl jsem úplně tupě, ale pravidelné pohledy od knížky byly více, než časté. Koukal jsem na ty jejich prdelky a opět se bavil pohoršenými pohledy okolí. Ve stahování došlo i na Plavce, vykoukla holá tenká prdelka opálená stejně jako plavcovo tělo. „Jé ty vole, ty máš opálenou i prdel“, zvolal jeden. Plavec zareaagoval „no mám no, to se ti líbí viď? to mám kvůli tobě“. Zalehli a na Plavce padla otázka „Ty chodíš někam na nudu nebo co?“ „Ne, ale chodím po zahradě nahej, máme jí velkou, tak se tam vždy vykokotím.“ „Ahaaa a co vaši?“ „Prosím tě ty to maj taky tak, se můžeme vysrat na nějaký čumili úchylný.“ Další reagoval „Hahááá, no jasně, určitě tě tam chodí pozorovat Doudová a mastí si v křoví svojí tlustou píču.“ Všichni se začali smát a pak se ozvalo „Jo nebo Klepáčová, Linda říkala, že má děsnýho bobra.“ „Fůůůj“ ozvalo se hromadně a všichni začali předstírat zvracení, načež se smáli, až jim tekly slzy. Když se trochu zklidnili, zase jeden prohlásil „No to tady Matyáš má taky pěknýho bobra, to byste to s Klepáčovou mohli dát dohromady a mít malý bobřata.“ Zase záchvat smíchu, načež si Plavec, nyní už Matyáš trochu shrnul plavky aby byl více vidět jeho trs chlupů a prohlásil „Jo po bobrovi toužíš jo? Pojď tady máš pěkně ti s ním pročistím zuby.“ No měl jsem co dělat, abych taky nepropuknul ve smích, byla to opravdu vtipná bandička. Po asi dvou hodinách se převlíkli a šli domů. Já zůstal ještě asi půl hodiny a vyrazil taky s pocitem, jaké jsem zažil vtipné odpoledne.

Jak jsem si tak vykračoval parčíkem kolem říčky, vidím v dálce na jedné z laviček sedět osobu, jak jsem tak zaostřil, řekl jsem si „Ty jo to vypadá jako ten Matyáš z koupáku.“ A pokračoval dál, jak jsem se blížil podíval se na mě a přišlo mi, že taky přemýšlí, zda mě už viděl. Když jsem k němu došel otočil se na mě se slovy: „Dobrý den pane, neměl byste cigaretu.“ „Ahoj, to neměl, já nekouřím.“ „A jen cigarety nekouříte?“ Oh, no to je pěkná podpásovka, kam tím míří? Viděl jak jsem znejistěl, tak spustil „No všiml jsem si na koupališti, jak se po nás furt koukáte, knížku jste měl jednu chvíli obráceně a stránku jste neotočil neotočil ani jednu.“ Ty krávo, to je parchant, kde se v něm bere takový pozorovací talent a ta drzost? „Já....no....eeeeeehmmm....noooo, no prostě jo, koukal jsem po vás, byli jste vtipný a ano ty jsi mě zaujal tím, jaký máš na sobě plavky.“ „Jo? A líbí se vám ty plavky?“ „Jo líbí, no dobře jsem buzna, ale rozhodně tě s tím nechci nijak ostravovat.“ „V pohodě, mně to nevadí, já totiž chodím do plaveckého oddílu, kde tyhle plavky jsou lepší pro plavání a všimnul jsem si, že na mě lidi dost koukaj, hlavně starší bukvice, tak mě nějak začalo bavit je provokovat.“ „Aha, no tak jako co ti mám na to říct? Jde ti to opravdu dobře, to provokování.“ „Na rovinu, chcete mě vykouřit? Jsem nadrženej líbím se vám, takže si užijete.“ „Teda ty se s tím nesereš ti řeknu, no ale vidíš mi do hlavy dokonale, tak jo, pojď se mnou tady do lesa, tam je taková malá skála kam nikdo nechodí a není tam vidět.

Vyrazili jsme a cestou trochu pokecali, pořád jsem nedával tu jeho přímočarost. Řekl mi, že nerad chodí okolo horký kaše, že když zjistil, že na něj starší chlapi koukaj, řekl si, že zkusí, zda ho někdo z nich vykouří. Je prý furt nadrženej, a když mu někdo pomůže od tlaku v koulích, může mu být jedno komu ho strčí do pusy. Poprvé byl samozřejmě nervózní, došlo k tomu po tréninku, když si všimnul, že na něj ve sprše kouká nějaký chlápek, jen poývnul hlavou a šel na záchod, kam ho chlápek následoval. Příště, když na něj někdo koukal, tak se ho zeptal na rovinu a nikdo ho zatím neodmítl. Neuvěřitelný, takový sebevědomí, ale nedivím se, má na to a evidentně vidí starším chlípníkům do hlavy.

Když jsme došli na místo Matyáš najednou změnil chování, zatímco doposud byl spíše rozverný, teď zmlknul, zvážněl, nahodil povýšenecký pohled a jen řekl „Takže bůček dostal chuť na moje péro jo?“ Zajel si rukou do kraťasů prohrabal si ho, ruku vyndal a dal mi ji na obličej „tak čuchej, jak to moje péro voní, na co se můžeš těšit.“ Byl jsem překvapený, ale vyzařovalo z něj obrovské sebevědomí, dominance, věděl přesně co chce a bylo jasné, že si to dnes tady bude řídit. Čuchal jsem mu ruku a jak jsem byl oddaný, tak ji začal i lízat. Po chvíli, zajel jedním prstem do huby „cucej ten prst, chci vidět, jak mi ho budeš kouřit, jestli má cenu čuráka vůbec vyndavat“. Kouřil jsem jeho prst, olizoval a nechal si ho strkat až nadoraz do pusy, vydával slastné zvuky a doufal jsem, že odměna v podobě namakaného péra mě nemine. Když to Matyho přestalo bavit, sundal si tričko, podíval se na mě a řekl „moje péro si musíš zasloužit kuřbuřte,“ zvednul ruku a naznačil, že chce olízat popdaží, které bylo velmi lehce cítit samčí vůní, popadl jsem ho za tělo a zabořil hlavu. Čuchal jsem a lízal až sliny stékaly po těle dolů, pak přejel přes tělo na druhou stranu, abych očistil i tuto část. Když už jsem si myslel, že jsem vše splnil na jedničku, sáhl jsem Matymu mezi nohy, jelikož už jsem měl chuť vidět mladého ptáka, kterého jsem zatím viděl jen přes plavky. Dostal jsem však facku, přes ruku, která nezvládla svou nadrženost. „Dost zmrde, řekl jsem, že si mý péro musíš zasloužit, což jsi zatím neprokázal.“ Sakra jak dlouho mě bude ještě trápit, sice jsem rád, že jsem ho mohl ochutnat i jinde, ale domluva byla na kuřbě a já už ho chci mít v hubě. „Tady si lehni na záda!“ Poslechl jsem a borec vyndal levou nohu z pantoflí a začal mi jí přejíždět po celém nadrženém ksichtě, tam a zpět, dokola a vůbec jak ho napadlo. Jak jsem uvedl jeho noha byla menší, ale měkká a hebká. Začal jsem ji olizovat, od středu k patě, kterou jsem se snažil narvat do pusy a občas ji lehce kousnout, pak jsem šel na druhou stranu, olizoval prsty a čistil prostor mezi nimi. Jak jsem tak cucal, ozvalo se jen „Dobře to děláš, moc dobře,“ vděčně jsem se podíval nahoru abych viděl jak je můj zajíc spokojenej. Při tomto pohledu jsem však viděl i do nohavice, kde jsem konečně uviděl, zatím napůl stojící, ale již slintající péro. To mě tak natěšilo, že jsem přidal na intenzitě péče o nohu, abych dostal co nejdříve svou odměnu. Ačkoli jsem se už těšil, následovala ještě práce na druhé noze, kterou jsem již málem ukousnul.

Když tohle skončilo, postavil se nad mě a s opovržením zavelel, „Dělej, svlíkni se“ udělal jsem tak, stáli jsme naproti sobě, nic nedělal, nic neřekl, jen na mě pohrdavě koukal. Pak mě obešel, aby si mě prohlídnul. Můj pták byl taky jen napůl, koukal na něj, pak ho proplesknul ze strany na stranu se slovy „Jsem myslel, že ti bude stát. Se ti nelíbím nebo co?“ „Líbíš, moc se mi líbíš, ale v tomhle případě mi bude naprosto stačit, když ty budeš ten spokojenej.“ Ještě chvilku stál a koukal a pak významně pronesl „Dobře, rozhodl jsem se ti moje péro poskytnout, pro tvoje prasácký choutky.“ „No konečně“ řekl jsem si v duchu. Sundal si kraťasy a na mě koukalo stále jen na půl stojící péro. Ačkoli byl nahoře neoholený, což pěkně kontrastovalo s kompletně hladkým tělem, koule měl dohladka oholené. Koule nebyly nijak veliké a trochu zatažené v pytli. Péro samotné, působilo ještě trochu chlapecky, z předkožky mu koukala jen špička žaludu a na špičce visela kapička šťávy.

Přistoupil jsem k němu, rukama přejel po jeho štíhlém těle a zaklekl. Nejdříve jsem olíznul mokrou špičku, aby kapka touhy nepřišla vniveč. Pak jsem špičkou jazyka přejel přes péro od kořene až k žaludu. To už jsem viděl, že reaguje a začíná se pomalu zvedat, do pohotovostní polohy. Nasál jsem mu ho tedy do pusy, přičemž jsem mu při nasání, stáhnul předkožku, abych si mohl vychutnat celého žaluda. Péro neměl kdovíjak veliké, takový ten průměr 15-16 cm, zato ho měl jak kámen, že jsem se bál abych si nevymlátil zuby. Cítil jsem, jak začíná pomalu přirážet a zároveň jak mu z něj postupně teče sladká šťáva. Chvilku jsem ho vyndal a věnoval se jeho hladkým koulím, které jsem olizoval, cucal a občas jemně zkousnul. Pak si ho zase nandal do pusy, chytnul za zadek a narval si ho tam co to jen šlo. Po nějaké době se začalo ozývat funění. Vyndal ho a začal mě s ním pleskat po obličeji a zeptal se: „Máš šprcky a gel? „Jo mám, pro jistotu je nosím s sebou.“ „Hmmm, skvělý buznička je vždy připravena. A chceš vomrdat?“ „Ano chci prosím“. „Dobře, lehni si na záda, i když luxusně kouříš i čuráka v díře si musíš zasloužit.“ A bez dalšího si mi sednul na ksicht, takže si jeho štíhlá prdelka udělala pohodlí na mém obličeji. Zblízka jsem ji tak mohl cítit, voněla ještě pěkně po chloru z bazénu. Naštěstí jak byl celý spíše drobnější, tak nebyl velký tlak a já měl pohodlně dost prostoru abych mohl lízat. Jazykem jsem chvilku pátral po díře, což netrvalo dlouho a já ji mohl dát co proto. Lízal jsem co to šlo, až mi sliny tekly po obou stranách pusy. Nademnou jsem cítil slastné vrnění a jak pomalu začíná jezdit prdelí tam a zpět. V probíhající slasti jsem jen uslyšel „jo čubko dělej, pěkně mi lízej mojí kundu, takhle to mám rád.“ Toto mě rozparádilo ještě víc, chytil ho za boky a ještě víc přirazil do nadrženého obličeje.

Po asi 10 minutách vstal a řekl, „dělej, teď pojď na všechny čtyři!“ Bez váhání jsem tak udělal, nandaval si gumu, načež jsem slyšel, jak si plivnul do ruky a fláknul mě s ní přes prdel, až to štíplo. „To je prdel jak má být, ta ho tam chce co?“ „Přesně tak, už je pěkně hladová“ reagoval jsem. Namazal si ho gelem a trochu nechal i na prstech, jen mě dvakrát protáhnul prsty, pak už jsem cítil tlak Matyho žaludu, jak hledá kudy dovnitř, v zápětí však zajel až na doraz. Chvilku čekal a pak začal přirážet, postupně rychleji a rychleji. „Dělej, mrdej mě, dej mi co si zasloužím borče!“ To Matyho rozparádilo a začal mě mrdat rychle jak parní stroj. Občas si zase plivnul do dlaně a fláknul mě přes prdel, načež jsem vždy trochu vypískl. „Takhle to máš rád, ty štětko viď?“ „Ano, ty víš jak na takový kurvy.“ Cítil jsem Matyho pevný stisk a při dorazu tlak tvrdých koulí na mé prdeli. Byl jsem v extázi a nechtěl jsem aby to skončilo. Najednou ho Maty vyndal a jen zařval „dělej otoč se!“ Rychle jsem se otočil a viděl jak si strhnul šprcku a ptáka mi zarazil do huby. Prakticky hned jsem cítil jak Maty explodoval do mé tlamy. Pumpoval to tam, že jsem to nestíhal a pár kapek mi steklo z pusy na mé tělo a nohy. Matymu se třásly jeho šlachovité nohy a odfukoval. Když už byl vyšťavený, vyndal ho a všimnul si, že mám trochu jeho spermatu na těle. Nandal to na prst a vrazil mi ho do pusy se slovy „všechno to sníš, nebo si myslíš, že tady plýtvám svou sladkou mrdkou jen tak?“ Poctivě jsem všechno olízal, všimnul jsem si, že z Matyho ptáka ještě visí poslední kapka, kterou jsem taky slízal. „Tak co chutnalo ti to?“ „Byla skvělá“ odvětil jsem. „To jsem rád, jakobych to tušil, že potřebuju šetřit a včera jsem vůbec nehonil.“

Seděl jsem tam celý nahý a rozdýchával právě proběhlý zážitek. Matyáš už se pomalu oblíkal, najednou se začal hrabat v batohu a vytáhl svoje ještě mokré plavky a hodil je po mně. „Na tady máš na památku, když se ti tak líbili, já mám doma ještě asi patery.“ Poděkoval jsem a zálibně si je prohlížel. Této nepozornosti Maty využil vytáhl telefon a rychle udělal pár fotek jak tam sedím nahatej s plavkama v ruce. „Co to děláš? Jsi normální?“ Obořil jsem se. „Jen v klidu, je to na tobě, tady máš můj telefon a do půlnoci chci mít na whatsappu video jak se do těch plavek uděláš a slížeš to. Když to uděláš, tak ty fotky smažu, když ne ukážu je svým kámošům z koupáku, aby viděli jakýho tady máme buzeranta a mohli si na tebe ukazovat. A věř, že já svoje slovo dodržím, je to čistě na tobě.“ Řekl to s takovou razancí, že jsem o jeho slovech nepochyboval. Pak už se dooblékl a odešel.

Cestou domů jsem přemýšlel nad tím, co jsem právě zažil, nikdy jsem nebyl na hry dom/sub, vždy jsem měl rád ve vztahu i sexu rovocennost, ale z Matyho sálalo něco, co jsem v životě nezažil. Byl milý, ale zároveň neuvěřitelně sebevědomý a věděl naprosto přesně co chce a co chce ten druhý. Jeho pohled a to co říkal, mě nutilo poslechnout na slovo. Najednou jsem začal chápat to, že někdo udělá nějakou hloupost jen proto, že mu to někdo řekl. Chvíli jsem váhal, zda požadované video udělat a poslat. Byl jsem si ale jistý, že svou výhrůžku splní, přesně tak jak naznačil. Video tedy raději hned po příchodu domů připravil a poslal. Po chvilce mi přišla odpověď, „Skvělý, přesně takhle si představuju poslušnou nadrženou čubku. Až se potkáme na koupáku příště, zase si na tebe počkám.“ A já se těšil, že bude brzy zase hezky.