Lesní tajemství

Jul 3, 2014 · 7,024 views cila_nemrava

Dnešní den byl pro výlet jako stvořený. Již od časného rána, kdy se sluneční paprsky vydaly rozjasnit hladinu rybníka, bylo jasné, že dnes doma nezůstaneme. Jen co jsme se nasnídali a sbalili svačinku na cestu, nadešel čas vyrazit. Sluníčko bylo již od rána příslibem teplého dne a lehký vánek jej činil velice příjemným.

Naše kroky vedly úzkou pěšinkou širokou tak akorát, aby naše ruce o sebe sem tam zlehýnka zavadily, která nás zavedla do jehličnatého lesa plného borůvčí se sladkými borůvkami. Nemohli jsme odolat a začali se jimi krmit. Pro první se sklonil Pavel. Opatrně ji utrhl ukazováčkem a palcem a pomalu s ní směřoval k mým ústům. Než jsem borůvku uloupla z jeho prstů, dotkla jsem se jeho ukazováčku špičkou jazyka následovanou jemným dotykem zoubků, což vyvolalo na jeho rtech zvídavý úsměv. Teď byla řada na mne. Jakmile jsem utrhla jednu modrou bobulku a vkládala ji Pavlovi do úst, už jsem cítila drobný dotek jeho zoubků, který mi mezi stehny vyvolat pocit toužebného chvění.

Pavel si ke sbírání klekl, zatímco já v pase ohýbala. Krátké šaty však po čase způsobily, že jsem z ničeho nic ucítila, jak mi čísi prsty zlehýnka přejíždí po kalhotkách od poštěváčku ke štěrbince a zpátky. To mě na nějakou chvíli ochromilo. Nebyla jsem schopna ničeho, jenom vnímat ten slastný pocit, zatímco dech začal být čím dál tím víc slyšitelný. Netrvalo dlouho a kundička mi začala vlhnout. Když jsem se podívala za sebe, viděla jsem, jak se v kalhotách pomalu, ale jistě hýbe velká boule, která se nemůže dočkat, až bude osvobozena.

Vzala jsem Pavla za ruku a odvedla jej na nedalekou mýtinku, která byla alespoň trochu schovaná před nedalekou pěšinou. Pavel mě vzal do náručí, a protože jsem cítila, jak mi cosi tlačí na podbřišek, odstrčila jsem jej od sebe, rozepnula jsem knoflík a zip jeho kraťasů a nechala je spadnout na zem. Do výšky vyletěl jeho nádherný a tvrdý úd, který jsem vzala do rukou a pomalu a jemně stáhla předkožku. Vzdech, který vydal, byl projevem slasti i částečné úlevy předchozího napětí. Klekla jsem si čelem k němu a zvolna jej vzala do pusy. Nejprve jsem na něj lehce dýchla, pak špičkou jazyka kroužila od vrcholu směrem ke kořenu, až jsem ho měla v puse celý. Pomalu jsem jej vytahovala a znovu pohlcovala, zatímco si má ruka hrála s jeho koulemi. Každý pohyb mu způsoboval drobné záchvěvy, které byly nádherným znamením, jak moc se mu to líbí.

Po pár minutách, co jsem si s ním hrála, mi naznačil, že nyní je čas na něm. Postavil mne, sundal mi šaty a začal si hrát s mými prsy. Zatímco mne zahrnoval polibky, lehce přejížděl přes bradavky tak dlouho, než mi ztvrdly. Poté je začal mačkat a bradavky cumlat. Hezky jednu po druhé. Bylo to nádherné. Měla jsem pocit, jako by to trvalo celou věčnost, přitom to nebylo více než pár okamžiků. Po chvíli mě chytil za zadeček a začal do bradavek lehce kousat, což mě rozpálilo. Vzala jsem jeho ruce, navedla je na boky, zahákla za okraj kalhotek a pomohla mu je sundat. Přiložil hlavu k mým slabinám a se zavřenýma očima si přičichnul a usmál se, jako by již dlouho necítil něco tak překrásného. V okamžiku mě povalil na záda a začal mě lehounce lízat. Prsty brzy našly poštěváček. Začal jazykem lehce projíždět ze strany na stranu střídavě krouživými pohyby, až byl krásně naběhlý. Byla to taková nádhera, že jsem nemohla nic jiného, než slastně vzdychat. Když viděl, jak mi jeskyňka vlhne, strčil do ní pomalu prst. Myslela jsem, že se z toho nádherného pocitu zblázním. Netrvalo dlouho a prst byl vystřídán něčím daleko větším a tvrdším. Cítit jej celého vevnitř je něco opravdu úžasného.

Po pár lehkých přírazem jsem se iniciativy chopila já. Položila jsem Pavla na záda a nasedla na něj. Kromě drobných pohybů v bocích jsem si zlehka začala hrát s ňadry. Pomalu jsem kroužila okolo bradavek, střídavě je chytala mezi palec a ukazováček a mačkala je. Když jsem se nad Pavla naklonila, začal je sát a zuby opatrně skousávat, což mě čím dál tím víc rozpalovalo.

Z úst se mi nezadržitelně draly vzdechy a hlavu jsem pomalu odtahovala od Pavlových rtů. V tom něco upoutalo moji pozornost. Něco… nebo snad někdo? Poblíž nedalekého stromu stál muž a pozoroval naše dovádění. Koukání však nebylo vše, co dělal. Naše řádění se mu na první pohled zamlouvalo, což bylo vidět na pohybech jeho ruky. Poté, co se naše oči střetly, ztuhl. Když viděl, že mi to, co dělá, vůbec nevadí, pokračoval. Po chvíli vzájemného pozorování i Pavel zaznamenal přítomnost třetí osoby. Do ouška mi pošeptal, zda jej nechci přizvat k nám, když se mi líbí, co vidím. Kývla jsem na souhlas a gestem cizince pozvala blíž. Nenechal se dlouho přemlouvat. Bez jediného slova přišel k nám, sundal si všechno přebytečné oblečení a rukou začal přejíždět po mých zádech. Hezky jemně, až mi příjemně začal přebíhat mráz po zádech. Netrvalo dlouho a ruce zajely na má ňadra, kterým se dotyky velice zamlouvaly. Bradavky jsem měla v tu ránu tvrdé.

Bylo na čase změnit pozici, aby i cizinec nepřišel zkrátka. Položila jsem jej na záda a klekla si na všechny končetiny tak, aby Pavel měl zezadu přístup k mojí štěrbince, které by jeho nepřítomnost velice zarmoutila. Zatímco Pavel dorážel zezadu čím dál tím silněji, starala jsem se o cizince, aby nelitoval, že na nás narazil. Nejprve jsem jej vzala do ruky a pomalu jezdila nahoru a dolů, po chvíli jsem začala špičkou jazyka slídit kolem žaludu a dál až ke kořenu. Ani nevěděl jak, a měla jsem jej v puse celý, tvrdý a pulzující. Bylo vidět, že se mu to moc líbí. Jen chvíle stačila k tomu, abych jej dovedla k výstřiku a mohla ochutnat jeho sladkou šťávu.

Teď už jsem se mohla soustředit jenom na sebe. Pavel byl z toho, co viděl, velmi vzrušený, což jsem měla možnost cítit uvnitř. Jeho vzrušení umocněné mou kundičkou, z níž tekla šťáva, bylo něco úžasného. I na Pavlovi, stejně jako na mně, bylo vidět, že již brzy dosáhneme toho slastného pocitu. Jenom pár posledních přírazů stačilo k tomu, aby se Pavel do mě udělal, a oba jsme spokojeně a vyčerpaně klesli na zem. Zatímco jsme odpočívali, cizinec se oblékl. Vyměnili jsme si zasvěcené úsměvy a beze slova se rozloučili. Všichni tři jsme věděli, že pokud se příště znovu setkáme, víme kde pokračovat.