Jeho bohyňa

Apr 14, 2024 · 2,453 views Mickajedina

Ten kto ma pozná, vie že moja obľúbená kategória sú zajačikovia. Nemám rada úplných ušiakov.. tým myslím vek okolo 20 rokov.. skôr zajačikov 30 rokov. Netvrdím že to musí byť podmienka. Aj keď aj 20 ročný ušiačik chuti sladko. Rada si obzriem takých mužov.. je to sexi, že oni väčšinou nemajú ani šajnu....
Veľa žien to chápe prečo. Je úžasný pocit byť pre nich nedosiahnuteľná méta.. životná skúsenosť a to ako sa snažia... akokeby to malo byť poslednýkrát v živote.. o vône.. tele.. a aj výdrži a zápale pre dobrú vec sa tu nemusíme ani baviť. Jediný problém u nich je že vekom nepríde serióznosť. Vymýšľajú.. nie sú často seriozni.. skúšajú si dávať podmienky.. ťahajú niekedy za nos, nemajú pokoru... a je to škoda...predovšetkým ich škoda. Ale keď má prísť raz za čas nejaký zajko... každá jedna vieme, že to stojí za to.
Hneď od začiatku serióznosť. Apartmán... chce zážitok a chce aby to stálo za to. Vtedy to je ono.
Ráno si kráčam na miesto činu.. opätky... samodržky.. červené tangá.. šaty.... odfotila som mu prádlo ešte keď raňajkoval... čo si obliekam..veci, ktoré idú hlavou... otázky na ktoré chcete odpovede lebo vás to rajcuje..
Mysli na to už celý večer... ráno?
Je nervózny?
Je nadržaný?
Na čo myslí?
Keď idem oproti nemu..čo mu prejde hlavou? Okrem toho, že vidím ako sa na mňa pozerá.. z našich konverzácii veľmi dobre viem, čo sa mu odohráva v hlave a viem, že je tvrdý..
Vzrušujúci pocit, keď viem, že toto robím s mladým chalanom, ktorého uvidím prvýkrát.. pritom on to vnima ako jackpot. Presne toto máme radi na zajačikoch..nevnímajú ženu ako samozrejmosť..je to príležitosť... šanca..
Vo výťahu je nervózny.. a mne sa to páči. Prejdem si celý apartmán.. v spalni si sadnem na gauč.. on vedľa mňa. Pohladí mi nohy.. trasú sa mu ruky.. je to tak roztomilé..povie mi aká som krásna... ako voniam a že je z toho hotovy.. hladí ma po stehnách.. nohách.. rozšírim mu nohy a pozriem sa na neho.. rukou skúša či vôbec môže ísť vyššie... prsty mi dáva do pičky..skúša ci som mokrá... či som rovnako nadržaná ako on v tejto chvíli... a áno... som..
Jeho nervozita.. stále to cítiť...prstuje ma.. jemne.. hladí...a pozoruje ma... či mi robí dobre....chytí mi ruku a dá mi ju do svojho rozkroku.. nech cítim aký je tvrdý... viem, že nevie vydržať ale mne sa páči byť tou, ktorá to má v rukách..
Postavím sa k nemu chrbtom a vyzlečiem si šaty.. má výhľad aký chcel... na aký čakal.. .môj zadok v tangáčikoch... samodržkách.... zozadu.. kľakla som si na gauč....nech si užije moje pozadie zozadu...len pre neho..
Vzdychá.. hladká..
"Si tak božská.." Znovu mi prejde mokrú pičku...zozadu druhou rukou hladí moje prsia...bozkáva na krku...
Presunieme sa na posteľ... " Chcem aby si ma lízal..milujem to a chcem to veľmi..." Posluchne ma.. stiahne mi tangá a poslušne sa snaží..líže prstuje a mňa čoraz viac rajcuje.. cítim ako ma vníma..či to robí dobre... posuniem sa na posteli viac dozadu nech má svoj priestor.. sadne si vedľa mňa.. s tvrdým vtákom...prejdem mu po ňom.. zo všetkého je na ňom najkrajší ten jeho vták. Pohonim ho.. sadnem si na neho a pobozkám ho...len sa o neho obtieram... líže mi bradavky... a drží za zadok... zasuniem si ho dnu... pekný tvrdý vták ktorý tu je pre mňa.. začnem na ňom jazdiť... čoraz viac pridávam....držím sa postele a ozaj si na ňom jazdím..
"Micka poď, vyšukaj ma ako to ty potrebuješ.. jazdí na mne.. nešetri ma... máš chuť na iný kokot?" Úplne ma tým hecuje a ja len pridávam a vylejem sa rovno na neho..
Citi to a je tým úchvatený.. pokračujem na ňom stále viac... drží ma za zadok a ja si užívam jazdu na ňom... tvrdý, ktorý drží a nechá ma nech si na ňom jazdím ako len chcem..... v jeden moment sa opriem do jeho náručia a len dorážam na ňom... v iný moment si ma chytí on a priráža na tvrdo...cítim ako na ňom tečiem a stále chcem pokračovať...
"Šukáš ako bohyňa... šukaj ma... ešte.. ešte.. šukaj ten kokot..."
Hladí mi vlasy a užívam si ten pohľad podomnou... ja mu dám prsník do pusy... cítim ako mi saje bradavku ako vzdychá a ako krásne drží... zajazdi si koľko chceš...pridávam na tempe.. vôbec ho nešetrím.. chcem aby to neprestalo.. aby som sa na ňom robila.. jazdila a on len nech drží... obraz ... ako sa na mňa pozerá zospodu a drží.. ako mi drží obe polky zadku a cíti ako na ňom pridávam do tempa...prirážam až po koreň.. jeho vták je neskutočne dobrý.. výdrž.. čo má .. "šukaj ma.... ešte... "
Vzdychám tak hlasno a cítim ako sa znovu urobím...pri jeho jazyku na mojej bradavke explodujem znovu.... zadýchana si ľahnem vedľa neho..predýchavam orgazmus... on ma hladí zozadu.. stále tvrdý...
"Som z teba tak nadržaný...chcem byť v tebe...zasunie ho zozadu do mňa... vzdycháme obajs a on pridáva...viac... ešte tvrdšie.. ešte.. . .....
Ešte!
Urobí sa mi na zadoček tak ako si to želal. Obaja oddychujeme .. dáme si sprchu a ľahnem si k nemu v tangáčikoch..rozprávame sa... a za chvíľku znovu stojí.. hladí mi celé telo....bozkáva... prejde rukou do gatiek znovu... samotný dotyk mnou prejde ako elektrika...rukou ho pohonim a začnem sa s ním hrať.. oblizovať ho.. špičku...až celý tvrdý vták...nasliniť ho a začať ho fajčiť. Od hora až dole..vychutnávam si jeho chuť... vzdychanie a dám si ho medzi moje kozy... vzdychá čoraz viac a ja pokračujem vo fajke... pridávam tempo..plne si užívam jeho vyholené miesta...oblíznem mu gule..sajem.. pohľad mladého chalana ktorý je z tohoto hotovy...lebo práve prežíva svoje vlastné porno. "Toto je jebačka môjho života.." Páči sa mi jeho úprimnosť...
Postavím sa k oknu.. aby ma rovno vyjebal v tom okne.. som opretá a cez sieťku vnímam okolie vonku...podide zozadu za mnou a zasunie ho do mňa.. začne do mňa prirážať... drží ma za zadok.... plecia aj vlasy... neviem čo je viac vzrusujucejšie... to ako sa snaží ma šukať... to ako cítim jeho tvrdý vták vo mne.. alebo fakt že stojím v otvorenom okne.. hryziem si pery..a on pridáva...som čoraz hlučnejšia..prirážam aj ja... až mi povie..nech len držím....a priráža on... cítim ako ma šuká...ako zasúva do mňa.. ako priráža... znova a znova...ako ma urobí..
....niekedy to je proste nevyhnutné.. dať sa takto vyjebať bez rečí.. keď vaše telo ide explodovať...pridržiavam sa a cítim znovu vlnu orgazmu a ten jeho krásny kokot vo mne.. vnímam autá a ľudí vonku z okna zatiaľ čo ja cítim ako na neho tečiem...ako už budem ďalší krát...keď privrem oči a citim jeho dych.. moje mokré pery ..prehltam na prázdno.. cítim jeho teplé semeno na mojom zadku...
Nie je to úžasné dopriať si zajačika, ktorý mi urobí čo presne potrebujem? Bez zbytočných rečí byť jeho bohyňa.