Žmurkacia bábika - Nákupná horúčka

Apr 15, 2024 · 474 views storm_and_stress

Muži si vymenili dlhý pohľad, ktorý som pri najlepšej vôli nevedela dekódovať.
»Vy ste, teda začali bezo mňa« skonštatuje Bad Boy. Jakub mu pritiahne stoličku po svojej ľavici.
»Veľa si toho nezmeškal, Pavol. Práve sme boli pri predjedle.«
Predjedlo? Aha. Ja mám v každom prípade dosť...

***

Dvojitým pípaním sa ohlásili vchodové dvere, ktoré sa, súdiac podľa závanu chladného vzduchu, vzapätí otvorili dokorán. Z predsiene zaznel Adamov hlas: „Som doma, bábika.“

Katka stratila pojem o čase, po kúpeli si ľahla naspäť do postele a začítala sa. Trochu jej aj bolo ľúto, že ju vytrhol z deja. Začínalo to tam byť celkom napínavé. Dvaja na jednu. Vyplašená srnka a predátori s jednoznačnými úmyslami. S povzdychom zavrela knihu, nebol čas zamýšľať sa, ako by sa v podobnej situácii cítila. Jej chlap sa práve objavil na prahu spálne v legínach po koleno, čiernej mikine a celý spotený bol stále miliónkrát lepší ako dvaja alfasamci z románu.

„Katarína...“ „Adam?“ skôr než dopovedal, skočila mu otázkou do reči a snažila sa tváriť prekvapene. „Myslel som, že budeš hladná a pripravená“, usmial sa. Ako tak nahá ležala na posteli, opäť raz si uvedomila, aký neuveriteľne príťažlivý je, keď sa usmieva a vyskočí mu jamka líci. Síce vedela, že diskusia nehrozí, no neodolala pokušeniu trochu provokovať. Ležérnym pohybom sa nadvihla tak, že sa vzadu podopierala o lakte a veľmi pomaly a vyzývavo odtiahla kolená od seba tak naširoko, ako to len šlo. „Veď ja som hladná a pripravená“, zažmurkala sprisahanecky Katka.

Adam pristúpil k posteli a bez slova natiahol ruku, úsmev nahradil temný pohľad. Jedným pohybom ju vytiahol na nohy. Stáli iba pár centimetrov od seba. On spotený, ona odetá len do husej kože. Zase. Katka zavrela oči, v ktorých sa nanovo rodila túžba, ešte sa stupňujúca tým, že si ju cieleným hmatom za zátylok pritiahol na bozk. „Rezervoval som stôl. Idem do sprchy a ty ak nechceš ísť takto...“ rukou jej zo šije skĺzal pomedzi lopatky, až po koniec chrbtice: „Mala by si si švihnúť. Zostaneme vonku až do večera.“ Na prekvapený pohľad dostala, miesto odpovede, holou dlaňou jedno štipľavé poláskanie na zadok.

Počas skvého obeda u Taliana sa Katarína snažila zistiť, aké majú plány na zvyšok dňa. Z Adamovho outfitu to vyčítať nevedela. Čierne jeany, košeľa, tenisky a kožená bunda. Mohli ísť do múzea, na výstavu či do kina, ale pokojne by v tom mohol spáchať aj lúpež storočia. Nie, že by bol nebezpečný, on len so svojimi tmavými vlasmi a jemným strniskom nebezpečne dobre vyzeral. Ale vyzvedanie bolo zbytočné. „Poslúchaj a čakaj“, bola jediná odpoveď, ktorú dostala. Prosebné pohľady dnes neprinášali svoje zvyčané výsledky, ale pravá talianska zmzlina bola na malé neúspechy skvelou útechou. O to viac, že sa kŕmili navzájom.

„Ide sa na nákupy“, zavelil so žmurknutím parkujúc auto v podzemke veľkého obchodného centra. Zvláštne, že kvôli tomuto robil také tajnosti, ale Katka bola práve nadmieru sýta a teda úplne spokojná. Vo výťahu boli sami a trochu ľutovala, že sa nechala pomýliť výberom jeho odevu a tiež zvolila čierne rifle a tenký rolák. V šatách, ktoré si pôvodne chcela obliecť by sa dráždilo oveľa jednoduchšie. Červeň jej vystúpila do líc, keď si spomenula na ich zoznámenie vo výťahu. Ani ďalšie spoločné výťahové zážitky neboli bez hviezdičky. Kabínky boli Adamova slabosť a medzičasom už aj ona prišla na chuť sladko pálivému riziku, že by ich mohol niekto pozorovať.

„Viem celkom presne, na čo myslíš, bábika“, vytrhol ju zo zamyslenia hlboký hlas. „A podľa toho, ako sa tváriš, si zabudla na taký maličký detail“, pokračoval pobavene: „Steny okolo nás sú presklené...“ pristihnutá sa porozhliadla. Provokovať Adama bola jedna vec, ale pohoršiť polovicu nákupného centra, bolo nad rámec Katkiných predstáv. „Ďakujem, že na mňa dávaš pozor“, so sklopeným, zahanbeným pohľadom ho odmenila pusou na opačnú stranu dlane a ruka v ruke vystúpili na treťom poschodí, rovno medzi figuríny s odevami. Moment, móda!?

„Potrebuješ niečo na seba?“ Premerala si ho pohľadom, aj keď odpoveď už poznala. Veď ju viedol smerom ku stojanom v dámskej časti oddelenia. Niečo tu nesedelo. Zajtra síce mala mať narodeniny, ale oni si predsa nikdy nedávali hmotné darčeky. Kým sa stihla spamätať z myšlienkových útržkov, ťahal ju už jednou rukou smerom ku kabínkam. V druhej mal niekoľko ramienok so šatami. „Spoločenské šaty“, skonštatovala a stále nerozumela tomu, prečo sú tu. Až pred skúšobnými kabínkami, ktoré boli umiestnené uprostred obrovského oddelenia spomalili a na svoj spýtavý pohľad dostala konečne odpoveď: „Na večer máme lístky do divadla a ako ťa poznám, bábika, nebudeš tam chcieť ísť v gatiach a čižmách.“ Katka sa zasmiala, konečne pochopila, že tajnosti boli súčasťou plánu. A výsledkom celodenného čakania, okrem večerného predstavenia, bola aj zábava v boxe za závesom, pred ktorým stáli. Koketne zažmurkala a tentokrát to bola ona, čo Adama vtiahla do kabínky.

„Ruky nad hlavu a nohy od seba“, zavelil tlmeným a o to viac sexi hlasom. „Teraz sa otoč smerom k zrkadlu.“ Kým zatiahol ťažký čierny záves, ktorý oddeľoval vnútro priestrannej kabíny od zvyšku predajnej plochy a zavesil všetky ramienka na háčiky na na to určené, Katarína sa otočila tvárou k zrkadlu a pozorovala v ňom jeho odraz. Hrýzla si pri tom spodnú peru, aby sa odreagovala od vzrušenia, ktoré ňou v horúcich vlnách pretekalo. Adam si ju už odzadu prezeral tiež. Pristúpil bližsie tak, aby sa ich telá dotýkali a ona zacítila jeho tvrdnúce mužstvo. Katka si do pery zahryzla ešte intenzívnejšie. „Mám ťa rád označkovanú, bábika“, zašepkal je odzadu do vlasov: „ale chcem si ťa označkovať sám, takže si prestaň trápiť svoju peknú pusinku, ak budeš poslušné dievčatko a ešte trošku počkáš, tak ti ju o chvíľu potrápim ja.“ Pri nasledujúcom nádychu, za ktorým mu niečo chcela odvetiť jej položil prst na pery. „Pssst, odteraz si moja krásna nemá hračka. Nechcem počuť ani pípnutie“, zašepkal. Vzápätí jej pretiahol rolák cez ruky a hodil ho na stoličku v kúte kabínky. Šikovne jej jednoručne porozopínal gombíky na jeansoch a druhou rukou stiahol zips na svojich nohaviciach, aby pomohol svojmu stoporenému údu na slobodu. „Dnes som k tebe chcel byť dobrý, ale pozri sa, čo so mnou robíš ty moja nenásytná samička“ povedal a zatriasol pri tom bokmi tak, že to vyzeralo, akoby jeho vták súhlasne prikývol. „Gate dolu!“ prikázal jej šeptom stojac stále tesne za ňou.

Katarína, udržiavala cez zrkadlo kontakt s jeho pohľadom a pomaly postupne si začala sťahovať nohavice. Predklonila sa, aby si ich stiahla ešte nižšie a zadočkom úmyselne drzo vrazila do jeho stále pevnejšej erekcie. „Kto chce kam, pomôžme mu tam“, zasipel Adam, keď si so stále vyšpúleným zadkom vyzula kožené čižmičky a pretiahla jeany cez členky. „Na kolená!“ zaznel ďalší šepkaný príkaz. Asi nereagovala dosť rýchlo, lebo ju schmatol za vlasy a hlavu jej nastavil tak, že sa mu špičkou nosa dotýkala ružovej hlavičky penisu. Katka tichúčko zavzdychala. Nečakaný, nežne násilný pohyb jej dal zabrať v dobrom slova zmysle. Stačilo si raz siahnuť do nohavičiek a urobila by sa.

Celý deň odkladaný orgazmus sa blížil. „Mysli na zákaz z rána“, doľahlo k nej tiché zavrčanie. Ráno, čo bolo ráno? Nevedela si spomenúť. Spracovávala teraz dôležitejšie podnety. Prioritu mala tichá hra jazyka s Adamovým vtákom, ktorého držala v jednej ruke a cesta druhou do vlhnúcich čiernych krajkových braziliek. Ťah na korienky vlasov zosilnel a Katarína bola prinútená zakloniť hlavu tak, že jej nemohol uniknúť vzrušený výraz jeho temných očí. Mala plné ústa slín a horúceho penisu, preto iba spýtavo zažmurkala. „Bábika, môžeš sa pre mňa urobiť“, šepol takmer nežne: „ale až keď ti to dovolím.“ Adamov hlasný hrdelný smiech zarezonoval celou kabínkou. Už potichu dodal: „Ruky za chrbát a snaž sa, o čo dlhšie tu budeme, o to vyšší trest ťa čaká. Práve som nám vymyslel krásnu hru“, povedal a tvrdo prirazil vtáka tak hlboko, že Katka začala roniť krokodílie slzy. „Zaplatíš za každú predavačku, ktorá nám dá najavo, že sme neboli dostatočne diskrétni.“

Čím a ako zaplatí si zatiaľ nechal pre seba, ale myšlienka na to sa Kataríne vryla do podvedomia. Ľakavá a žhavá zároveň. Rukami za chrbtom si zvierala zápästia a jazykom dráždila penis, ktorý do nej stále rýchlejšie vnikal. Viac, ako uvoľniť sa, robiť aj tak nemohla. Adam kontroloval tempo aj hĺbku a ona sa snažila kontrolovať aspoň zvuky, ktoré nemala vydávať. Okrem nohavičiek už mala zmáčané aj obe líca a netvalo dlho, kým jej prúd horúceho semena zmáčal aj hrdlo. „Blowjob do poslednej kvapky, ako sa patrí“, uštedril jej Adam pochvalu a pomohol jej postaviť sa na trasúce sa nohy. „Ďakujem, bolo to krásne ako vždy, bábika“, natiahol nasledujúcu vetu trochu udýchane. Katka len zažmurkala. Jeho chuť na jazyku bola najväčším poďakovaním a odmenou zároveň.

Adam si zapol zips a podal jej ramienko s krátkymi snehobielymi šatami. „Myslím, že tieto mojej nevinnej bábike pristanú najviac, čo ty na to?“ opýtal sa a nečakajúc odpoveď pokračoval: „Počkaj tu, ja ti zatiaľ vybehnem vybrať k nim nejaké prádlo“, otvorenou dlaňou jej pohladil celý oblúk medzi nohami. „Toto nielenže nemá dobrú farbu, ale je aj také mokré, že by si v ňom do večera prechladla."

Katka neuspokojená, ale spokojná, osamela a opäť poslušne čakala. Ďalšie prekvapenie malo prísť už o chvíľu.