Nejdelší předehra

Apr 20, 2024 · 402 views HEYstars

Jsem už dlouho sama a tak jsem si řekla, že napíšu příběh. Poznáte, zda je tento příběh smyšlený, nebo se opravdu stal?

...

Je neděle a chystám se na první rande s mužem, kterého sice neznám, ale už teď se mi líbí. Cítím, jak toužím se s ním potkat, možná i milovat a zároveň mám strach. Strachu je nutné se postavit se a nenechat se jím strhnout a tak se stalo, když napůl v žertu navrhnul společnou vanu, že jsem napůl v žertu pozvání přijala. Těším se a zároveň mám strach.

...

Už když se svlékáme před vanou tak mám neodolatelnou touhu ho obejmout a políbit na tvář. Vůbec nechápu, kde se tento pocit ve mně bere. Chtěla jsem pouze provokovat, několikrát jsem ho upozorňovala, že opravdu nic nebude. Chtěla jsem ho pouze svádět a teď cítím jak si moje tělo dělá co chce. Vlezeme si do vany, každý na opačnou stranu a ačkoliv máme dostatek místa, že bychom se nemuseli sami sebe ani dotýkat, pocítím intenzivní touhu ho cítit na svém těle.."Chtěla bych obejmout" říkám, a vidím jak na moje slova reaguje a natahuje ke mě ruce. "Ne takto, jinak. Chci si lehnout do tvé náruče." Souhlasí a já se otočím a lehám si na jeho hruď. Uživám si ten okamžik tepla, blízkosti a touhy. Cítím se vzrušená a spokojená zároveň a vidím jak moje krásná kulata prsa tkví nad hladinoui vodou a vím, že na to stejné vidí i on. Chci mu vzrušení oplatit a tak si beru jeho ruce a tisknu si je k prsům. Vzrušeně zamručí, zmáčkne je, povolí a přejde do něžné hlazení.


Takto si povídáme a v jeden moment se intuitivně zakloním, abych se mu podívala do tváře a díváme se sami sobě hluboce do očí. Jakoby se v ten zastavil čas, který se pomalu rozběhne, když se pomalu přiblíží svými rty k těm mým a začně mě pomalu líbat. Jak málo stačí a cítím jak jsem mokrá nejen z vody ale vzrušením a chci víc a víc. Otáčíme se a líbáme se stále vášnivěji a začnu mu při tom hladit jeho tvrdý penis pod vodou. Chce mi to oplatit, a naznačí, abych roztáhla také své nohy, což mu nedovolím a překvapivě se od něho odtáhnu. Chci si povídat a nenechat se strhnout hned vášní, což se mi na chvilku podaří, ale za okamžik se znovu líbáme. Nicméně tentokrát, když se opět dobývá rukou mezi mé nohy tak opatrně povolím a když ucítím jeho prst uvnitř, tak povolím ještě více a oddávám se tomu slastnému pocitu. Po chvilce už to nemůžu vydržet, nejraději bych měla místo prstů uvnitř jeho velký penis, na který bych si nasedla až po koule a šukala ho přímo ve vaně v sedě a tak se radějí zase odtáhnu. Nechci s ním spát. Určitě ne na prvním rande. Pokouším se navázat na předešlou konverzaci a pokračovat v povídání, ale to vzrušení se nedá vydržet a v zápětí mu ho začnu kouřit. Po očku sleduji jak slastně zavírá oči a vychutnává si ten moment. Tak šíleně mě to vzrušuje, cítím že znovu nemůžu vydržet více a tak se raději odtahuji úplně na druhý konec vany. Překvapeně se ptá: "Ty jsi se ode mě znovu odtáhla?" Usměju se, podívám se mu do očí, opřu si chodidla o jeho tvář a odpovídám "Ano, vzrušením jsem to už nemohla vydržet". A citím jak vzrušení ve mě zase exponenciálně narůstá, když mi zlehka začne líbat prstíky na nohou. Nevím, zda to co prožívám je realita, ale cítím všeprostupující vzrušení, a uvědomuji si, že v tomto momentu jsem ztratila moc nad svým tělem, které se poddává okamžiku a vzrušení. Jen jedno vím, sex nedovolím, to jsem si slíbila...

.....

Pokračování možná někdy příště ;)