Všetko zle je na niečo dobré...

Apr 20, 2024 · 1,905 views jadore31

Mala som šialene obdobie.Vela práce ,doučovania,deti, rodina.Chcela som vypnut,ale sama s niekým iným. Mimo domova,len my dvaja.

Bolo to pred pár rokmi, keď som zašla na zoznamku a stál tam inzerát: "Ak si inteligentná a máš aj iné záujmy ako sex,potom sa stretnime spolu a prezime krásne chvile.Ci to bude na dlv šie,čas ukáže... Ten chlap bol z Bratislavy,čo má najprv odrádzalo,ale keď sme si vymenili fotky,pacil sa mi.Mal niečo živočíšne v očiach,také uhrancive,krásne krojene pery,čo ja na mužoch milujem pri bozkávaní.Velke,mäsité pery.Postava normálna,ale mužská,nie svalovec,ale taký typ Russella Crowa.Proste citila som,že ho chcem,že má niečo v sebe,čo má rajcuje.

Ja som sa mu páčila od prvej minúty,pretože chcel moletku,macatu,veľké prsia,zadok a videl ma len raz na civilnej fotke v celej veľkosti.

Tak som tomu dala šancu ,aj keď bol zďaleka. Začal kolotoč telefonátov,pisani správ,sms,whatsapp a trvalo to približne pol roka,keď sme sa rozhodli,že sa stretneme. Chceli sme to obaja,priťahovali sme sa,túžili po sebe,boli sme lacní po svojich telách, milovaní... Keďže sme boli z 2 koncov republiky,dohodli sme sa,že sa stretneme v strede,aby nikto z nás nemal ďaleko k tomu druhému.Peto má ubezpečoval,že všetko zaistí a vybaví na jednej chate na strednom Slovensku a že tam prežijeme krásne 2 dní. Nejako som mu dôverovala,lebo mi poslal aj fota chaty,aj že to máme zabukované,tak som s kľudným svedomím nasadla do vlaku smer Bratislava.Mali sme sa stretnúť v Ružomberku na stanici.Ze tam vystúpim,on ma počká a potom sa odvezieme na chatu.

Keďže som bola v kupé sama ,chcela som ho počuť,ale vždy ma nejako odbil ,že nemôže rozprávať,lebo šoféruje a že mám byť pokojná,že je už na ceste. Vtedy však už začal vo mne vŕtať červík pochybnosti,či som urobila dobre. 'Preco so mnou nechce komunikovať,veď ma handsfree',pýtala som sa sama seba. 'A čo keď mi klame ,že ide a vôbec nepríde?'

Začala som ľutovať,že som tu hru začala a chcela som vystúpiť z vlaku,ale už bolo neskoro. "Najblizsia stanica Ružomberok",ozvalo sa v hlásení vo vlaku a ja som už vtedy stála pri východe a bola som strašne nespokojná,pretože som mu začala nedoverovat.

Ale ešte pred výstupom som mu zatelefonovala ešte raz. Zdvihol to:"No kde si? Vlak už stojí a ja ťa nevidím.Svihni si,lebo stojím tu na parkovisku a je tu zákaz státia".

Ten jeho panovacny tón v mobile sa mi vobec nepáčil.Rychlo som teda vystupovala z vlaku,ale zrazu sa mi zasekol opatok na schodíkoch a ja som skoro spadla pod vlak. Všetko sa mi rozsypalo, ľudia sa okolo mňa zbehli a pomáhali mi vstavať.

Koleno mi silno krvacalo a myslela som, že mám zlomenú nohu. Ale keď som urobila prvý krok,vedela som ,že to nie je až také vážne,tak som sa pomaly pohla za pomoci cudzieho muža smerom k môjmu kamošovi. Krivala som a on len nevedomky pozeral,a stál pri aute ale na pomoc mi neprišiel.

"Co sa ti stalo,preboha?' "Ale spadla som pri vystupovaní z vlaku a príšerné ma bolí celá noha.Koleno som mala rozrezane ,šaty pokrvavene a on tam len stal a pozeral. "Prosím ťa,vvber z lekárničky peroxid vodíka,alebo nejaký dezinfekčný prostriedok,že si to vycistim". Až vtedy sa pohol a doniesol celú lekárničku a ošetril mi ranu. Nepáčilo sa mi toto jeho arogantne správanie a tušila som,že to bude deň blbec. Otrasný začiatok. Zlé myšlienky vo vlaku,pád zo schodíkov,poranenie a potom to jeho správanie.....nechápala som to...

"Rýchlo nasadni do auta a musime odtiaľ zdrhnúť co najskôr,aby som nedostal pokutu." Poslúchla som ho a nasadla vedľa neho.Vyzeral ešte krajšie ako na fotke. Ramenaty, vysoký ,ale s výrazom arogantného hlupáka.

"Niečo ti musím povedať",hovorí mi cestou na chatu. "No,vysyp to".

"Hm...neviem ako ti to mám vysvetliť,ale ako som ti písal,som dispečer na vlakovej stanici.A cestou tu mi telefonoval kolega,že vraj ochorel a musím sa rýchlo vrátiť do Ba a nastúpiť za neho do práce,lebo nikto iný tam nie je. Takže budeš musieť zostať na chate sama".

Krvi by sa mi nebol dorezal vtedy,keď som to počula. "To si si teraz vymyslel" odvetila som. "Čo si sa zbláznila ? Len tak by som ťa tu nechal?Nie,všetko je pravda". Ďalej som už nepokračovala ani ja,ani on a len sme tupo hľadeli pred seba.kym zastaví pred chatou.

"Tak,čo urobis? Mám ťa znova odviezť na stanicu na ďalší rýchlik,alebo zostaneš tu sama?"

A mňa vtedy napadol diabolský plán. 'Ved ja ti to dám vyzrať aj s úrokami". Vošli sme do chaty a privítal nás príjemný casnik s ponukou jedál a pitia.Moj znamy sedel oproti mne a len zizal na mňa.

"Tak a teraz má dobre počúvaj.Som hladná ako pes,takže mi objednas halušky,veľké pivo a zaplatíš za tú noc v izbe.Zostavam tu a na tie tvoje podlé reči to nenaskocim.Si hajzel 1.stupna. Nič ti neverím, asi si mal inú predstavu o mne,ale to si mi mal napísať,kým som nasadla v KE na rýchlik.Mal si dosť času aj celý polrok.Urob rýchlo objednávku,zaplať a zmizni mi z očí."

Chlapec len zalapal po dychu a všetko zrazu bolo na stole.V priebehu 20 minút vyplatil aj izbu a zmizol bez slova jak gafor.

Ja som sa najedla a casnik,vytusiac,že sa medzi nami niečo stalo,podišiel ku mne a spýtal sa:"Budete si ešte niečo priať? "Áno 1 vodku". Chcela som toto svinstvo spláchnuť a tak som sa mierne opila.Vonku bolo horúco a keďže už som bola vybalená a na izbe ,dala som si sprchu a rozmýšľala,čo budem robiť. Naraz som si spomenula na jedného môjho spolužiaka z výšky,ktorý bol z Popradu a veľmi dobre sme si rozumeli.

Tak som mu ležiac na posteli zavolala. "Cauki Danko,ako sa máš?" "Fajn,sme so ženou v Tatrách na túre.A ty čože sa mi tak ozyvas po toľkých rokoch." "Ale,stala sa mi taká vec,že som teraz pri Ružomberku na nejakej chate a došla som sama,pretože kamoška si deň predtým zlomila nohu." Nič múdrejšie ma vtedy nenapadlo. "A chcela som ťa teda pozvať ku mne troška pokecať,je tu restika,pospominat na vylomeniny na výške. Ale keď si s manželkou,tak nič z toho". "Počkaj,počkaj,nejak to vymyslím.My sa aj tak dnes popoludní vraciame,lebo ona má večer nočnú,tak by som mohol dôjsť tak k večeru".

Aj sa stalo.Dano docvalal okolo 20hod za mnou na chatu.Neverila som vlastným očiam. Dano bol tu,pri mne.Sedeli sme von na lavičke pred chatou a smiali sa na sprostostiach,ktoré sme zažili na výške.On bol ruština- hudobná,takže obaja hudobnici,mali sme dosť tém na kecanie. Však aj jeden aj druhý sme vedeli,ze to pri slovách nezostane. "Ideme byť hriesni?"povedal s úsmevom na perách a prepleteni cez seba sme vošli do mojej izby. Obaja nádržani jak ťažné kone.On žil s manželkou len kvôli deťom,ale nespalii spolu vôbec.Ja podobne niečo.

Dvaja stroskotanci na opustenom ostrove. Dano má oprel o stenu a zdvihol mi ruky hore a jedným šmahom odhodil zo mňa podprdu,tričko .Vášeň a chtic bol neskutočný.Vliezli sme do sprchovacieho kúta , Dano si cupol podo mna a začal ma šialené vylizovat,Ja som pustila sprchu,ale on má lizal ďalej,bol celý mokrý,ale robil to vynikajúco.Prehol si ma za chvíľu a vrazil celého vtáka do mna.Voda tiekla na nás a my sme sa sukali ako divé zvery. Za chvíľu ma hodil na posteľ,roztvoril doširoka nohy s trtkal ma ako o dušu. "Počkaj,mám tu aj nejaké hračky a vsunula som si Venušine guličky do kundy aj spolu s jeho vtákom.Rycala som jak byvol ,ale Dano pokračoval v jebani.Dali sme sa na 69 a moja picka už riadne tiekla.Mne pristáli pred očami jeho gule,ktoré som celé strčila do pusy a vtáka som mu zatiaľ honila.Vzdychali sme,ale Dano mal výdrž.Lizal má šialene a ja jeho veľkého vtáka som cítila až v mandliach. "Máš krásne vemená,pod urobím sa medzi nich". Stisol mi cicky spolu a vopchal mi medzi nech svoj kokot,ktorý som ešte aj fajčila.Klacal obkročmo a jebal ma medzi prsia.Prva dávka semená išla na prsia. Druhá dávka do pusy a tretia do picky.Sukali sme bez prestávky skoro do 5 hodiny rannej,ale to už Dano vyskočil z postele a svihal naspäť do Popradu,lebo jeho žena sa mala vrátiť okolo 8hodiny. Došiel som v poriadku,všetko je ok,znela jeho sms v mojom mobile. Ja som potom prespala skoro celý deň a picka a riťka mi priam horeli.K večeru som zišla busom na stanicu a v pohode,krásne vysukana a spokojná som zalahla do postele. "Tak ako bolo u kamošky?",pýtal sa ma ráno muž. "Výborné, jedli a pili sme celú noc."

Áno ,nevera,poviete si.Ale krásna.Ked ti to nedáva druhý partner,lebo nemôže.Je chorý.

Čo oči nevidia,srdce nebolí.