Moje žena v pornu? (2)

May 8, 2024 · 3,969 views baertla

„Byla jsem mladá a blbá,“ vypráví Gita Tomášovi. Ten se jí po dlouhém rozmýšlení rovnou zeptal, jestli někdy v minulosti nenatočila něco lechtivýho. „Ani nešlo o peníze, tehdejší přítel mě do toho navez a já se nebránila, chtěla jsem to zkusit,“ pokračuje, „ale rozhodně se nenecham vydírat ňákym hovadem.“ Tomáš jí řekl, co mu přišlo do mailu, ale film jí nepustil. Myslel si, že to nebude chtít vidět, a nemýlil se.

„A netušíš, kdo to mohl poslat?“ vyzvídá Tomáš. „Karel asi ne, to moh udělat už dávno, nevim,“ přemýšlí Gita nahlas. O Karlovi, Gitině bývalém, Tomáš věděl, nikdy ho neviděl, ale i on si myslí, že to bude někdo jinej. „Bylo to takový amatérský natáčení, já ty filmy potom ani pořádně neviděla, prej se udělalo jen pár kopií,“ vysvětluje manželovi. „No a co teď?“ rozhodí rukama Tomáš. „Normálně ho pošli do háje,“ pronese rezolutně Gita a považuje věc za vyřízenou. „A když splní tu výhružku?“ kontruje Tomáš. „Tu může splnit tak jako tak.“ Tomáš uzná, že má žena pravdu a nechá celou věc plavat. Ani autorovi mailu neodpoví.

Asi týden nato mu do mailu přilétla další zpráva. Zase psal Velkej bejk a i tentokrát měla zpráva přílohu.

Odesílatel: Velkej bejk
Zpráva: Připomenutí
Příloha: Děvka pro všechny.MP4
Tomáš mail smazal a snažil se na to zapomenout. Ale jsou věci, které z hlavy prostě nevymažete, i když se snažíte. V práci se nedokázal pořádně soustředit, a třebaže se pokoušel na to nemyslet, v hlavě to měl pořád.

Po práci zašel s kolegy na pár piv, to mu alespoň na chvilku zvedlo náladu, ale když dorazil domů, zjistil, že Gita vyrazila na jógu jako každé úterý. Chvíli bloumal prázdným bytem, ale nakonec jako ve snách sedl k počítači, otevřel poštu, otevřel koš, označil zprávu, kliknul na přesunout, vybral doručenou poštu a poslal mail zpět. Aniž o tom pořádně přemýšlel, zprávu znovu otevřel a kliknul na přílohu.

V přehrávači běží film. Kamera zabírá nějaké sklepení. Pak zabere schody, na kterých se za chvíli objeví Gita ve své mladší verzi. Na sobě má krátký tmavý kabátek, černou sukni a šedivý rolák. Za okamžik se objeví muž v košili, přistoupí ke Gitě a něco jí zašeptá do ucha. Pak od ní poodstoupí a Gita se začne svlékat. Nejprve sundá kabát a předá ho muži vedle sebe, pak si přetáhne přes hlavu rolák. Nemá podprsenku. Rolák také dá chlápkovi a nakonec si stáhne sukni. Nemá ani kalhotky a do ztemnělého sklepení zasvítí její hladce vyholený klín.

Na nohou jí zůstanou samodržící punčochy a tmavé střevíce. Také sukni odloží maníkovi do ruky a ten jí pokyne, aby pokračovala dál. Gita zkříží ruce před sebou, sejde pár schodů a zmizí z obrazu. Střih. Kamera zabírá sklepení a potom se zpoza rohu vynoří Gita a kameraman ji zabírá zepředu a sleduje ji, jak kráčí dál do útrob potemnělé kobky.

Další střih. Kamera zabírá Gitu zezadu. Ta dojde až k nějakému kamennému podstavci, na němž leží červená matrace. Gita se zastaví vedle něj a rozhlíží se kolem. Ruce drží pořád způsobně před sebou.

Potom se v záběru objeví muž v tmavé košili a tmavých kalhotách. Je to ten, do jehož rukou na začátku odložila své oblečení.Vezme ji za ramena, trochu na ně zatlačí a Gita se posadí na červenou matraci. Pak se vzdálí a okamžitě je vystřídán třemi muži. Mají na sobě džíny a trička. Jeden si sedne vedle Gity a začne jí hladit prsa. Přidají se i zbylí dva a jejich ruce osahávají Gitino tělo, prsa i kundičku.

Tomáš na to fascinovaně kouká a říká si, že tohle už teda na nějakou amatérskou produkci moc nevypadá. Jeden z trojice si stoupne před Gitu a vytáhne z kalhot ztopořeného ptáka. Ta ho okamžitě chytne a začne pomalu kouřit. Pomáhá si přitom levou rukou a postupně zrychluje. Další dva ji stále hladí po těle.

Nakonec i oni vytáhnou svoje ocasy a Gita postupně všechny chvíli honí a kouří. Scéna je slušně nasvícená, takže všechno je opravdu dobře vidět. Střih. Jeden z chlápků si lehne na matraci a Gita na něj pomalu nasedá. Sedá si opačně, zády k němu. Chlápek do ní pomalu strká ocas, ale k Tomášovu překvapení, jí ho rve do prdelky. Gita s tím chvíli zápasí, rukou si honí klitoris a celkem hlasitě u toho vzdychá.

Střih. Gita jezdí na chlápkově ocasu a ten ho do ní rychle zaráží. Heká u toho mnohem hlasitěji než před tím. Zbylí dva mají své ocasy v ruce, honí si je a hladí Gitě každý jednu kozu. Za chvíli si před souložící pár stoupne jeden z honičů a rychle vrazí svého ptáka Gitě do kundičky. Okamžitě v ní začne jezdit. Ani ten v zadku nezahálí. V Gitě kmitají dva pořádný pyje a ta heká jak na lesy. Třetí se objeví u Gitiny hlavy, ta ji pootočí a nechá si třetí péro narvat do pusy.

Pak kamera zabírá souložící čtveřici z různých úhlů, pokaždý udělá kameraman celkový záběr a potom najede detail, takže vidíme, jak Gita kouří jednoho, potom se po celkovém záběru zaměří na detail dvou ptáků v Gitině kundičce a zadečku.

Střih. Gita leží na matraci a maníci stojí kolem ní. Ona má pootevřenou pusu, oni si je honí a postupně na ni stříkají. Většina z toho přistane na jejím břiše. Pánové si je ještě chvíli ždímají a pak rychle zmizí ze záběru.

Střih. Gita sedí na podstavci a vedle ní muž v košili a kalhotách, jenž ji původně na ten podstavec posadil. Něco si povídají, ale není slyšet, o čem mluví. Potom ho Gita políbí na tvář, zvedne se a kamera ji sleduje, jak odchází pryč. Poté kameraman zabere Gitin obličej, ta se usměje a pak film končí.

Tomáš tentokrát vstane od počítače velmi rychle a začne zlostně chodit po pokoji. Neví, jestli je víc naštvaný na Gitu nebo na toho debila, kterej mu to poslal. Ani si neuvědomí, že tentokrát má péro snad ještě tvrdší než posledně.

Gita má pravdu, nenechají se vydírat, protože on to může rozeslat, kdykoli se mu zachce. Jen si v duchu představuje, jak se budou tvářit jeho známí, až tohle uvidí. Že by to viděl někdo z rodiny, na to nechce ani pomyslet.