Nezvaný host

Jun 1, 2024 · 4,407 views Steel_lady

Hodnota na teploměru ukazuje každým dnem vyšší číslo a pomalu se jaro přelévá do letních měsíců. Konečně, už bylo na čase. Mé nejoblíbenější období právě začíná.

První vlaštovkou, která mě každoročně přivede na letní vlnu jsou festivaly. Vzduchem se line hudba, lidé tancují, popíjejí, baví se a užívají si pohodovou atmosféru. Bohužel rána po takto strávené noci, jsou často náročná. A zrovna jeden takový den nastal a já se rozhoduji co s načatým dnem. Ráda bych někam do klidu mimo civilizaci, jelikož kocovina mi dává zabrat. Máme v okolí poměrně velký výběr písáků,které mají krásně čistou vodu a rozlehlé pláže. Rozhoduji se, zda vyrazit sama nebo někoho vzít s sebou. Asi telepatie, jelikož mi cinkla zpráva od Davida: „Co vyrazit k vodě, když je tak krásně? Našel jsem nové místo!“ Beru tašku s dekou a dalšími věcmi, jelikož je lepší toho mít vždy více než méně. Než se naději, tak už mě vyzvedává a během chvilky parkujeme u silnice poblíž vody. Nemůžu se dočkat, až skočím do té křišťálové vody. My ale jdeme bůhví kam uzounkou pěšinkou a tak si trochu rýpnu, kam až mě to táhne. Najednou se pod námi objeví malá soukromá plážička s molem, kam pomalu sejdeme. V okolí nikdo není. Hlavní pláž je na druhém konci a vypadá to, že do této části ani nikdo nechodí. „Velmi zajímavé místo“ pochválím mu výběr. Pomalu se začnu svlékat a odhazuji věci na strom. Hledám v tašce plavky a mezitím na mě David křičí: „Neříkej, že si chceš brát plavky, víš jak je to osvobozující jít naostro?“ Jen to dořekne, tak už je po pas ve vodě. Jelikož se známe a pár nocí jsme spolu strávili, nemám před ním ostych a tak ho poslechnu a pomalu našlapuji cestou k molu. Slunce se odráží na hladině vody a já pomalu smáčím nožku do vody. Je příjemně osvěžující a vzhledem k mé nastávající kocovině a domnění, že ji ve vodě utopím, skáču za ním. Plaveme kousek od břehu a poté se vracíme na molo. Rozprostírám deku a leháme si vedle sebe.

Užívám si ten klid a dopady slunečních paprsků na mé tělo. Teplota je tak vysoká, že během chvilky jsem téměř suchá. Na mou otázku: „Daví, můžeš mi prosím namazat záda?“ byla kladná odpověď a tak vytahuji olejíček, vlasy hodím do drdolu a nechávám si vmasírovat horký olej na celé tělo. Jeho doteky jsou velmi příjemné. Když jsme se dříve scházeli, vždy mě rád hladil a objímal. Pomalu sjíždí až k bedrům a směřuje k mému zadku, neptá se, pokračuje stále níž a níž. To mi moc nepomáhá, jelikož většinou po takovýchto večerech spojených jsem často druhý den dost nadržená. Asi zkouší, co vydržím, jelikož dává olejíček i na stehna, hlavně na vnitřní stranu a pečlivě ho vmasírovává. Přitom mu prsty zajíždí téměř až do mého klína. Cítím, jak začínám vlhnout a pomalu se nechám unášet příjemným vzrušením. Je vnímavý a tak nemůže přeslechnout, jak se mi mění dech. Moc dobře ví, že mám ráda to napětí a oddalování, čímž se stupňuje mé vzrušení. Rozmasíruje olejíček od krku až k nožkám a lehá si vedle mě. S Davidem jsme se sice určitou dobu scházeli, ale je to již delší dobu a nechci to nijak porušovat, i když vím, že by stačilo říct.

Jak tak ležíme, jsou slyšet v dáli nějaké hlasy. Přímo nad námi vede cestička, z které je na nás nádherně vidět. Horší je,že my nahoru vidíme hůře, pokud ležíme. Vzhledem k dané situaci nemáme tedy přehled, jestli někdo jde okolo. Tahle skupinka je ale dost hlučná. Zvednu se, abych si mohla obléct plavky a David mě následuje. Po očku se díváme na svá těla a oblékáme plavky, která zakryjí jen ty nejintimnější místa. Skupinka se nachvíli usadí opodál, ale během chvíle se zvedají a zase odcházejí. Sedíme na molu, nohy svěšené do vody, vystavujeme se sluníčku a snažíme se nachytat zlatavou barvu. Slunce pomalu zapadá a hází to krásné odstíny nejen na hladině, ale i na našich tělech. Najednou se ke mně přiblíží, chytí mě rukou za zátylek, přitáhne k sobě a začne mě vášnivě líbat. Pokud mám říct tři muže, kteří umějí dokonale líbat, tak on patří mezi ně. Nedokáži mu odolat, sedám si obkročmo na něj abych cítila jeho tělo na tom svém. Po chvíli vnímám tlak v mém rozkroku, jak mě jeho ztopořený penis tlačí čím dál více. Přesouváme se na deku a on se svléká. Popravdě nikdy jsem neviděla dokonalejší péro. Má ho extrémně širokého, což mám ráda. V průměru má k 6 cm a svou rukou ho nemám šanci celého obejmout, aby se mé prsty spojili. Celkově mu příroda nadělila. Má krásné tělo, světlé oči, husté hnědé vlasy, které má postupně sestříhané, krásné plné rty, vypracované tělo a to péro je boží! Oba ležíme, on již bez plavek, beru olejíček na opalování a stříknu ho do oblasti pupíku. Začnu ho pomalu roztírat po těle a vidím, jak je příšerně nadržený. Přestanu ho týrat a pomalu se začnu dotýkat jeho péra. Je to nádherný pohled, výstavní tvrdé péro na které dopadají sluneční paprsky a v pozadí zapadá slunce a odráží se na hladině vody. Jen tak ležíme, já si poměrně dlouho hraji s jeho penisem v ruce a oba na to přihlížíme. Je to velmi vzrušující pro oba. Pak z ničeho nic zvedne telefon a začne to natáčet. Mezitím mi druhou rukou vjíždí pod kalhotky. Cítí na svých prstech jak je vlhká a horká. „Ukaž mi ji!“ slyším z jeho úst. Nemám ráda natáčení, ale v tom rauši mě to je jedno. Odkrývám plavky a začínám si s ní hrát. Stále to natáčí a já si obkročmo sedám na jeho tělo a pomalu směřuji jeho tvrdé péro k mojí mokré kundičce. Dovolím mu ho tam strčit pouze na špičku. Vypíná telefon a je na něm vidět, že ho už chce mít celého ve mě. Chytá mě za boky a napíchne mě na něj až po kořen. Je to jak extáze, ta slast, která mnou projede, to jak je jím celá naplněna. Cítím každý jeho pohyb ve mně, to jak je jím naplněná, pomalu se na něm pohupuji a nevnímám okolí. Užívám si tu chvíli.

Najednou periferně zahlédnu nějaký pohyb. Na cestě, která je nad námi projíždí cyklista. Velmi pomalu popojíždí a přitom kouká, jak si to spolu užíváme. Střetneme se pohledy a on pomalu odjíždí dál. Nerušeně pokračujeme a po chvíli ten stejný mladík jede tím nejpomalejším tempem a stále na nás kouká. Provokativně se dotýkám svého těla, ale nevěnuji mu pozornost. Po chvíli to špitnu Davidovi a ten mě začne šouštat mnohem divočeji. Během chvíle opět cyklista odjíždí. Musím se přiznat, že mě to dost vzrušovalo, když nám dělal společnost. Navíc vypadal dost sexy.

Měníme polohu, jdu na čtyři a pomalu mě šoustá zezadu. Po nějaké době si mladíka opět všimnu, tentokrát už slezl z kola a upřeně se na nás dívá. Usmívám se na něj a prstem na něj udělám posunek, ať jde k nám. Odhazuje kolo a helmu a přibližuje se. Pěkně vysportovaný muž okolo 35 let v cyklistickém dresu. Pochopil, že nám nevadí, když se bude dívat. Stojí tedy opodál a vytahuje z kalhot pěkne ztvrdlé péro. David vypadá že není nadšený, ale zachvíli to přejde a pak už ho nevnímá, ačkoliv si ho nad námi honí péro. Měníme polohu, jde nade mě a roztahuje mi ve vzduchu nohy. Tuhle polohu s ním mám ráda a on to ví. Vnímám každý jeho centimetr, který do mě zajíždí. Jednu ruku dávám mezi nohy a hladím si poštěváček. Pomalu,ale zato hluboce přiráží a já vzrušená z přítomnosti našeho hosta se dostávám do té úžasné rauše. Cítím jak mě naplňuje slast, pomalu se mi stahuje tělo, hlava mi vypíná a nevnímám svět, začíná pulsovat a celým tělem mi projíždí extrémně silný orgasmus. Nehty mu zarážím do zad a křik se mi dere z hrdla. Takhle silný prožitek jsem dlouho neměla. Ten pocit je úžasný,jako bych se vznášela. Cítím, jak se mi po celém těle rozlévá horko. Po chvíli na mě dopadá horké sperma a klesá vedle mě. Periferne vidím i našeho cyklistu jak dosahuje svého vrcholu, poté se usměje a pomalu odchází s úsměvem na rtech.

Chvíli jen tak ležíme a odpočítáme. Poté skáčeme do vody, abychom se ještě naposled osvěžili. Od té doby jsem na daném místě nebyla,ale myslím, že nejen pro mě to byl nezapomenutelný a velmi silný zážitek ....

Similar stories