Služební cesta do Hamburku, I. část

May 21, 2024 · 1,828 views DOM20BRQ

Po stresujícím týdnu na služební cestě v Hamburku jsem měl chuť strávit pohodový večer se ženou a dal jsem inzerát na relevantní seznamku, kde jsem měl ještě profil. Fotky už nebyly nejnovější, ale podstatou textu je: Dominantní podnikatel si chce udělat zábavný večer. Rád bych pozval nekomplikovanou ženu se smyslem pro kulturu, eleganci a estetiku na kulinářský zážitek, který končí na wellness patře mého hotelu.
K mému překvapení mě během pěti minut kontaktoval pár a zeptal se, jestli bych taky nešel s párem. Měli pozvání na soukromou párty na jihu města. Proč ne? Spontánně jsem souhlasil.

Udělali jsme rychlý videopokec na WhatsAppu a dohodli jsme se, že mě navštíví na večeři v hotelové restauraci, abychom odtud mohli začít společnou noc. Požadavkem na párty bylo, aby muži byli oblečeni kompletně v černém.

Osprchoval jsem se, oholil si penis, koule a rozkrok, oblékl si sexy boxerky a průhlednou černou košili. Něco mě vzrušovalo jen při pomyšlení na ten večer. A když jsem se znovu v klidu podíval na fotky na profilu těch dvou, dostal jsem tvrdou erekci. Měla fantastické tělo s malými, pevnými prsy a piercingy v bradavkách. Téměř na všech fotkách měla černé outfity z vinylu nebo latexu. Nemohl jsem se dočkat, až uvidím, co má dnes večer na sobě...

Přesně v půl sedmé mi zazvonil mobil, že ti dva už jsou v hotelovém baru a popíjejí sklenku šampaňského. Všechno jsem znovu zkontroloval: měl jsem s sebou mobil, hotovost, kondomy, anální kolík, blindfold a kartu pokoje. Šel jsem tedy do baru, ale když jsem tam došel, k mému překvapení jsem potkal jen paní z páru. S okouzlujícím úsměvem se představila jako Sandra, dala mi něžný polibek a chytila mě do rozkroku. Pak mi zašeptala do ucha, že její manžel má něco na práci a přijde později. Na sobě měla lehce průhlednou halenku s leopardím potiskem a vinylovou minisukni, hrubé síťované punčocháče a lakované kozačky po kolena na platformě a vysokých podpatcích. Málokdy narazíte na takovou krásu.

Šli jsme do restaurace, dali si salátek a tapas a povídali si na různá témata a zvláštní atmosféru Hamburku. Město je nejen světově známé díky St. Pauli a Reeperbahn, ale především mezinárodní obchodní město a kulturní metropole. Podíl velmi bohatých a vzdělaných lidí je v Hamburku nadprůměrný a elita je zde odpovídajícím způsobem silná. Z vlastní zkušenosti vím, že jsou to právě vzdělaní lidé, kteří mají daleko extrémnější sklony k různým excesům. Teorie, že čurák a kunda jsou pouze sekundární pohlavní orgány, ale že mozek stoji nade vše, je v této třídě bezpochyby nejvíce komunikovaná a praktikovaná. Zpětně jsem si uvědomil, že to byl právě můj nepřímý způsob psaní v inzerci, který ponechal velký prostor pro interpretaci a fantazii, a právě proto se Sandra cítila oslovená.

Zazvonil jí telefon. Naznačila, že řidič přijel a my už můžeme vyrazit. Platil jsem a pomohl jí do černého lakového kabátu. Když došla k limuzíně, otevřela dveře, dala řidiči rychlý francouzský polibek a nastoupila. Řidič se mi představil jako Carsten, její manžel. Samozřejmě jsem se rád řídil jeho návrhem sednout si také dozadu. A jakmile se dveře zavřely, Sandra vzala mou levou ruku a dala si ji mezi nohy. Její kundička byla horká a mokrá. A než jsem se nadál, rozbalovala mi péro. Navzájem jsme si honili, zatímco její manžel jel s námi přes noc v Hamburku. V jasně osvětleném tunelu pod Labí se Sandra ještě víc nadržovala a klekla si vedle mě na zadní sedadlo, aby mi kouřila ptáka. Zřejmě chtěla abych stříkal. Pomyslel jsem si. Ale Carsten jen řekl, že asi chtěla ukázat svůj horký zadek předjíždějícím řidičům. Pravděpodobně také mohli vidět její horkou kundu. Taková zkažená kurvička. Chtivá děvka jedna. Už jsem chtěl vystřelit svůj náklad do jejích úst, když přestala. Upravila si oblečení a naznačila, že už jsme skoro tam. Než jsme vystoupili, znovu si nanesla oční linky a trochu lesku na rty. Šli jsme přímo ke door bitches, které zkontrolovaly náš dress code a naše jména na seznamu hostů, nechali jsme kabáty a bundy v šatně, dostali welcome drink a byli vřele přivítáni různými přáteli obou. Jemná elektronická hudba, tlumené osvětlení, ve vzduchu slabá vůně opia, tu a tam smíchaná s marihuanou z kuřácké zóny. Celkem tam bylo asi 100 lidí. Páry s přítelkyněmi nebo přiteli. Všichni muži diskrétní a rezervovaní v černém. Dámy se předváděly ve všech fazetách erotiky. Latexové catsuity, sexy kostýmky, klasické outfity kurev (halenka, mini, podvazky, punčochy a lodičky), ale i holá kůže. S maskou nebo kuklou, se zavázanýma očima, svázaným, s roubíkem, s pásem cudnosti nebo ve svěrací kazajce. Od měkkého a jemného po tvrdé a perverzní tam bylo všechno. Ze žaludu mi kapalo vzrušení a všiml jsem si, jak mi šťáva stéká po noze.

"Pojď, hraj si se mnou!" řekla Sandra a vytáhla mě na taneční parket... "Ukaž mu, že jsi opravdový chlap, je to můj paroháč, můžu dělat, co chci a dnes dostanu všechno, co chci." Chvíli jsme se tak pohybovali v rytmu hudby. Sandra si neustále stahovala minisukni, která jí klouzala až k pasu. Sundal jsem ji tu otravnou věc a hodil ji jejímu manželovi. Sundala si i halenku a na sobě měla jen vinylovou podprsenku, síťované punčocháče s otevřeným rozkrokem a ty kozačky. Tušil jsem, že je to tajné znamení, protože se k ní najednou přidali další tři nebo čtyři pánové a začali ji laskat. Byl jsem viditelně podrážděný, protože už jsem se připravil na to, že večer bude jen moje. Když za mnou nečekaně přišla cizí paní a navrhla mi, abych si svlékl oblek. Sako a kalhoty jsem dal našemu sluhovi. Neznámá mě vytáhla z tanečního parketu do koktejlového baru, kde bylo příjemné ticho a méně horko a kde jsme se uvelebili na červené kožené pohovce. „Pokud je Sandra nadržená, určitě k nám přijde. Ale bude to chvíli trvat,“ řekla neznámá, která se mi představila jako Anja. Její manžel byl dlouholetým přítelem sluhy Sandry, a tak se zde všichni evidentně bavili na tom, že dámy si svobodně sexuálně užívají a pánové si užívají jako pozorovatelé. Připadal jsem si trochu hloupě, jako bych tam byl jen pro pobavení, jako trubec a úplně zbavený mé přirozené dominance. Ale než jsem o tom mohl dále přemýšlet, Anja převzala iniciativu a vytáhla mého polotvrdého čůráka z kalhot a strčila si můj žalud do skleničky. "Naplníš mi znovu sklenici?" Dobře, pomyslel jsem si a chtěl jsem zamávat barmance, když Anja dodala: "Nastříkej mi plnou, prosím!" Její horká ústa se omotala kolem mého kokota a pomalu a citlivě pohybovala hlavou nahoru a dolů. Žádné škubání rukou, žádné ostré nehty, žádné ostré zuby. Jen její rty a jazyk. Takhle horké jsem už dlouho nebyl kouřen. A právě když jsem byl těsně před výstřikem, přidala se k nám Sandra.

Zřejmě se o ni její obdivovatelé hodně starali a byla teď taky nadržená, jak mi potvrdila Anja. Vylezla na pohovku a strčila mi svou mokrou dírku do obličeje. Okamžitě jsem pochopil a začal jsem olizovat její mokrou kundičku. Chytil jsem ji oběma rukama za pevný zadek. Právě jsem chtěl zatlačit špičkou jazyka do jejího močovodu, když se mi úplně vychcala do úst. Většina mi vystříklo do očí. Hořelo to jako čert. Byl jsem bez sebe a tak naštvaný, že jsem Sandru chytil pod krkem, dal ji facku a ji plácl po zadku holou rukou. Pak jsem ji hodil na pohovku a šel do koupelny si vypláchnout oči. Byl jsem naštvaný.

Sandra mě následovala, omluvila se vášnivým francouzským polibkem a něžně mě pohladila. Krátce nato se k nám přidala Anja. A než jsem se nadál, hra pokračovala. Opřel jsem se o okraj umyvadla a obě děvky si dřeply přede mnou, aby mi olízly koule a střídavě mě kouřily. Ale neměl jsem chuť sem jen tak se udělat. "Nechte toho, chci mrdat!" vyštěkl jsem na své dvě klisny. Poslechli, postavili se, upravili si těch pár kousků oblečení na těle a společně jsme se vrátili do davu.

Taneční parket byl prázdný. Místo toho všude kolem byla masturbace, lízání, sání, sténání, křik a mrdání. Zpočátku jsme nemohli najít místo. Pak nám ale pánové z dam řekli, ať se k nim přidáme. Sandra a Anja se naklonily nad manželovy čůráky, roztáhly nohy a natáhly žhavé zadečky ke mně. Okamžitě jsem si uvědomil, že toto bylo jednoznačné pozvání. Vytáhl jsem tedy z kapsy kondom a chtěl jsem si ho nasadit, když v tom Sandřin manžel navrhl, abych ji ošukal bez. "Všechno do ni!" - Jaké šílenství...

Můj penis sklouzl bez odporu až ke kořenu do její mokré kurevské kundy. Byla tak extrémně horká a těsná, že jsem měl opravdu těžké ovládat se. Přišla s hlasitým výkřikem a pak ji následovalo několik dalších. S hlubokými a tvrdými přírazy jsem znovu a znovu vrážel svůj tvrdý penis zezadu do její kundy. Anja teď seděla vlevo vzadu s kundou na penisu svého pána a nepřetržitě stříkala. Konečně jsem ztratil kontrolu a vystříkl celou svou nálož v několika výtryscích do její Sandřiny horké díry. Jaký úžasný orgasmus!
Chtěl jsem si někam sednout, když se Sandra otočila a olízla můj penis, zatímco její pán ji strkal do díry prsty a olizoval moji mrdku.

Všechno to bylo tak bizarní. Jednoduše ohromující.

Následuje pokračování…

Similar stories