Blindfolded girl part 1

May 25, 2024 · 232 views AlexLover

Dveře se otevřely a já vešel do temného pokoje. Předemnou stála ona, záhadná a svůdná, s očima zavázanými šátkem. Její dýchání bylo jemné a nepravidelné, a já cítil napětí v ovzduší, které se dalo krájet. Přistoupil jsem blíže, a moje ruce se přirozeně dotkly jejích boků, cítících horko jejího těla i přes tenkou látku šatku. Pomalu jsem ji objal, citlivě a s respektem, chtěje jí ukázat, že jsem tady pro ni.

Její rty se pohybovaly v hladkém vzdechu, když jsem přiblížil své rty k jejím. Lehce jsem je políbil, cítěním, jak se napětí mezi námi stupňuje. Naše rty se dotýkaly s vášní, zatímco moje ruce objížděly její tělo, objevující každý oblý kontur.

Pomalu jsem ji vedl ke gauči a políbil ji znovu, tentokrát se zvýšenou vášní a touhou. Moje ruce se šplhaly podél jejích stehen, zatímco její tělo reagovalo na každý můj dotek. Přitiskl jsem se k ní, cítěl jsem teplo a vzrušení, které mezi námi proudilo, až jsem byl skoro ztracený v této vášni.

Pak, když se náš polibek oddálil, jsem cítil její horký dech na mém uchu, když mi šeptala: “Vezmi si mě, prosím.” A já, plný touhy a vášně, jsem jí odpověděl polibkem, který zahřál celé mé tělo, a přijal její pozvání do divokého, svůdného světa, který nás oba očekával.

Similar stories