Překvapení (4)

May 26, 2024 · 1,825 views Trickie81

Sešly se už šestkrát během dvou týdnů - jen ony dvě a vždycky se schovaly do ředitelovy pracovny. Nebýt toho, že od ní měla Hanka klíč, musely by si vystačit s některým ze stolů v kanceláři, ale takhle si mohly vybrat, jestli kožená sedačka, pohodlné ředitelské křeslo, a nebo měkký koberec před jeho stolem. Bylo to jako dobré koření už tak dobrého jídla.
Když ale před pár dny musela kvůli něčemu za ředitelem zajít, připadala si v místnosti najednou nepatřičně. Několikrát jí sjel pohled na sedačku a nemohla z hlavy vypudit obraz, jak tam leží nahá Hanka. 

Dnes se měly setkat znovu, tentokrát dřív. Hanka si domluvila záskok na úklid kanceláře, kam chodila před jejich firmou, aby na sebe měly víc času. Jinde setkání bohužel nešlo, pokud nechtěly platit hodinový hotel. Ani u jedné doma to nebylo bezpečné. Tomášovi totiž o Hance ještě neřekla, asi i trochu ze sobeckosti, chtěla ji mít pro sebe. 
Byl večer a Hanka čekala v průchodu protějšího domu, dokud jí Martina nenapsala, že už odešel i poslední kolega a pozvala ji nahoru.

Tentokrát na sedačce čekala v prádle Martina, a jak se předtím domluvily měla s sebou svou oblíbenou hračku - masážní hlavici, aneb jak tomu ráda říkala mikrofon a k tomu široká pouta na přesky spojená řemínkem. Byla zvědavá, jakou hračku donese Hanka, ale nevyzvídala, když Hanka dorazila a jen odložila kabelku na sedačku.
Polibky a vzájemné hlazení přešly velmi rychle do dráždění jedna druhé a v tu chvíli požádala Hanku, ať se posadí na velký pracovní stůl. 

"Zavři oči, prosím," políbila ji a teprve pak jí připnula pouta na kotníky a řemínek nechala protažený za nohami stolu, takže Hanka nemohla nohy stisknout k sobě. "Teď se opři o stůl, nech ruce tak, a mě prosím nech, ať se o tebe postarám." 
Pak zapnula hlavici. 
Místnost naplnil tichý vibrující zvuk a vědoucí zavzdychání Hanky, která tušila, co přijde. Martina ji schválně napínala, přejížděla jí po tříslech, podbřišku, na bradavkách, než sjela na kundičku a zvýšila vibrace na vyšší stupeň a přejížděla po pyscích od poštěváčku až k zadečku. Zároveň ji začala líbat a volnou rukou si hrála s jejími bradavkami. Několikrát se odtáhla v momentě, kdy už byla Hanka skoro na vrcholu, aby jí to ještě o kus oddálila.
Když to udělala potřetí, Hanka ji skoro frustrovaně kousla do jazyka. Vyšla jí tedy vstříc a přitiskla hlavici silněji na pysky až vklouzla dovnitř. Začala hlavicí zajíždět dovnitř a ven, natočila ji směrem vzhůru a prsty zakmitala přes poštěvášek. V tu chvíli se Hanka udělala. Martina proto vibrace stáhla na minimum a užívala si pohled na Hanky tělo, jak v ní doznívá, jak se uvolňuje. Po chvilce s hlavicí přejela na poštěváček, ale místo nežného dráždění zapnula nejvyšší stupeň vibrací a neúprosně ho přitiskla k naběhlému hrášku. Vzdychání a množství šťávy, které viděla vytékat z kundičky ji vzrušovalo skoro stejně tak, jako by byla sama na jejím místě. Druhý orgasmus pohltil Hanku skoro okamžitě a neměnší intenzitě jako ten první. 

Jenmže Martina jí ještě nedopřâla klid. Hlavici nechala přitisknutou na stejném místě a nedbala Hančiny snahy odsunout se, oddychnout si, ta slast byla až bolestivá. "Prosím... dost... Už ne," vydala ze sebe přerývavě a propalovala Martinu pohledem. Zároveň u toho ale nechávala ruce na hraně stolu, tak jak byla předtím požádána. Chvěla se. Martina ji chytila za krkem a přitáhla si ji k polibku. Hlavici pořád přitisknutou na rozdrážděný klín. Vášnivě se začaly líbat. O dalších pár okamžiků později přešla Hanky slastná bolest v čistý příval energie a v něžné křeči se tak svalila zády na stůl a jenom sténala. 
O pár okamžiků později ji Martina odpoutala a konejšivě hladila, usmívaly se na sebe. 
"Tohle ti oplatím i s úroky!"
"Jak si přeješ," uculila se Martina. Podala jí sklenku, aby se mohla osvěžit a pak se zvědavě zeptala: "no a co tvoje hračka, cos přinesla?" 
"Lehni si na koberec a tentokrát zavři oči ty."

Víc Hanka neřekla a čekala, až bude po jejím. Martina poslechla a nemohla se dočkat, až se dozví, co jí Hanka nachystala. Ta jí ale ze všeho nejdřív nasadila masku přes oči. 
"To abys nepodváděla," políbila ji na špičku nosu a pak jí začala upínat nějaký řemínek kolem pasu a mezi nohy. "Máme podobné chutě, jak tak koukám, akorát že já pouta nevzala," v jejím hlase bylo slyšet pobavení i vzrušení. "Tohle je ale můj oblíbený motýlek," dodala ve chvíli, kdy spustila vibrace a Martiny podbřišek se celý rozechvěl od plochého vibračního vajíčka připoutaného pásky pevně k tělu, přesně obepínající vrcholek kundičky s poštěvákem. "Samotný mi ale přišel trochu málo, a tak jsem si přinesla ještě jednu oblíbenou hračku, nevadí?" 
Nečekala, že by nesouhlasila, ale i tak si počkala, až dostane svolení. 
Pak Martina ucítila, jak jí do kundičky zajíždí něco pevného, tak akorát širokého a evidentně dlouhého. Vzrušeně zavzdychala. A pak ještě jednou překvapením, když ucítila, že na ni obkročmo dosedá Hanka. 

"Tohle je můj oblíbený čurák," pošeptala jí, když se nad ní naklonila, "je oboustranný, tak to chce trochu sladit pohyby, ale to se myslím rychle poddá," a přitom už dosedala a tlačila tak konce hluboko do jejich kundiček. S připnutým motýlkem a všemi vjemy okolo to bylo na Martinu skoro až moc. Zalapala po dechu, když ucítila, jak jí od poštěváčku proudí do těla první záchvěvy. S maskou na očích si jen představovala, jak asi spolu vypadají, objímala Hanku poslepu, hladila ji na prsou a pak ji chytila za zadeček a pomáhala jí udržet rytmus takový, aby byl pro ni prožitek ještě silnější. 

Hanka ji líbala na sténající ústa a s radostí sledovala, jak je Martina roztoužená. Přitiskla jí motýlka silněji na poštěvák a završila útok na její smysly. Nechala Martinu pěkně si prožít ten první dnešní vrchol. Další byly v plánu, nebylo naspěch tak jako jindy. Proto ji něžně hladila a líbala po těle. Postupně se začala znovu pohybovat na umělákovi a nabodávala je obě zároveň. Vzrušení opět začínalo postupně narůstat. 

"Slíbila jsem, že ti ještě něco oplatím, že?"
"Já vím."
"Takže, teď se zvedni a pojď si lehnout přes ten stůl. Ne, masku si nech! Pomůžu ti."
Vzala ji za ruku a pomohla jí položit se břichem na desku. Pak ji přiměla dát nohy od sebe, a ještě o kousek víc. 
"Nádhera," pochvalovala si, když viděla, jak se Martině pod vyšpuleným zadečkem leskne kundička. Sklonila se k ní a začala ji lízat, jednu ruku vsunula pod ní a opět jí přitiskla motýlka na naběhlý poštěvák. Cukavé pohyby pávne od takhle přímého dráždění dávaly znamení, že je Martina na cestě k dalšímu orgasmu. Proto naopak motýlka na chvíli oddálila. Pak se natáhla pro masážní hlavici, která zůstala ležet na desce stolu. Zapla ji na střední vibrace a tlačila s ní střídavě na obě její vystavené dírky. Hladila ji dlaní po zádech, po zadku a sledovala, jak je Martina vydrážděná, jak teče a smáčí hlavici, až se celá leskla. Teď si s ní hrála přesně tak, jak slíbila, prodlužovala její vzrušení bez momentu vyvrcholení a těšila až ten moment konečně nastane. 
Právě, když se chystala dopřát Martině úlevu v orgasmu, ozvalo se ostré klapnutí dveří. 

Martina si hned strhla masku a obě se překvapeně dívali na ředitele firmy, jak za sebou zamyká dveře a strká si klíč od dveří do kapsy. 
"Tak a konečně jsem vás přistihl, ..." 

Similar stories