Mníška

Nov 11, 2015 · 9,045 views vijimka

Spoznal som amatérku, dali sme si rande a všetko šlo ako po masle. Najskôr sme boli spolu na káve, tam sme prehodili zopár slov a oťukali sa. Keďže sme sa prvýkrát stretli verejne, tak bola čiastočne zahalená, ale bolo zrejmé, že sa zodpovedne pripravila a tak sa náš príbeh mohol kúsok po kúsku spontánne odvíjať.
Pod mikinou sa jej rysoval strih čiernych šiat - robý pre mníšky – určite nejakej zhýralej rehoľníčky. Jej guľaté prsia náznakom vykukovali spod hlbokého výstrihu, do ktorého bol strieborný
krížik zavesený na retiazke. Na krku dominoval biely golierik.
Mala síce obuté obyčajné topánky, ale pohľad na jej členky prezrádzal, že pod džínami schovávala krajkované biele pančušky. „V kabelke má istotne dáke hriešne lodičky alebo sandálky“, pomyslel som si. Tvár jej zdobili dlhé čierne vlasy a zvodné krvavo červené pery a nechty zase červený
lak.
Slovo dalo slovo a boli sme pripravení, spoznať sa bližšie. Cesta na hotel bola vzrušujúca. Flirtovali sme ako bežný
pár muža a ženy pri náhodnom zoznámení. Moje vzrušenie minútu od minúty gradovalo.
Hneď na izbe sme sa odstrojili z civilu. Dal som dáme chvíľku na úpravu v kúpeľmi,
pokým som ja s netrpezlivosťou mladého miništranta odratával sekundy . Dvere od sakristie sa otvorili. Do miestnosti vstúpila pomalým krokom tá najsexi matka predstavená a tá Bohu najoddanejšia rehoľníčka, akú som mal česť, vo svojom živote spoznať. Jej čierny hábit nebol dlhý, siahal doprostred stehien a na ritke obopínal jej ladné krivky. Rukávy boli po stranách po celej dĺžke otvorené, odkrývali malé ramená a na zápästiach sa opäť spájali v biele manžety. Nad kolená
jej siahali biele krajkované samodržky a obuté mala červené
lesklé lodičky. V ruke držala ruženec a pekné dlhé vlasy mala zopnuté a zakryté čiernym čepcom s bielym lemom nad čelom. Oči lemovali okuliare s hrubým čiernym rámom.
Bol to božský pohľad. Kolená sa podlomili do pokľaku. Usmiala sa a prehovorila rázne: „Si hriešnik a zaslúžiš si trest“.
Povytiahla si sukničku a ukázala mi čipkovaný
lem červených nohavičiek a kdesi hlbšie pod čiernou sukničkou som letmo zazrel jej zahalenú jaskynku. Bol som nahý ako Adam.
Kľačal som s tvárou natiahnutou k jej lonu a špičkou jazyka žiadajúc viac. Smiala sa na plné hrdlo. Kráčala sem a tam, vábila ma, hrala sa s mojimi citmi a s mojou trpezlivosťou. Bola to žena nebesky krásna a étericky príťažlivá. Zobula si lodičku a nôžku zanorila do môjho rozkroku. Potom ju zodvihla a palec zatlačila do mojich úst.
Zahryzol som do špičky pančušky a ladne, už dokonale spoločne zladení, som ju ústami a s jej pomocou stiahol z alabastrovej nožičky. Lakované nechtíky na nohách prebudili v mojom vnútri zabudnutého hriešnika a kajúcne som zastonal.
Zanoril som nos do jednej lodičky, potom do druhej a vdychoval sladkú vôňu. Maznal som sa s pančuškami a bozkával jej nôžky. Posadila sa na posteľ, bezostyšne roztiahla stená a nerušene sa oddávala orálnemu láskaniu.
Vychutnávala si rytmus môjho jazyka, šikovnosť mojich prstov, moje hladné ústa a moje neúnavné ruky. Po stehnách stekali sliny a kyslastá šťavička z jaskynky. Moja mníška kŕčovito spínala kolená, trhane krúžila lonom a zvierajúc päsťou strieborný kríž na prsiach čakala na to posledné – na extázu, na apokalypsu.
Zodvihol som jej chodidlá, pohonil si mokrý žaluď a vnikol do nej tak sprudka, že z pľúc sa jej vydralo len jediné - hrdelné
„Boožééé!“ Ďalej sme sa milovali ako dvaja starí-známi.
Lenže ja stále nahý a ona naďalej ako rehoľníčka. Avšak s láskou a oddane. Ten pohľad na ňu bol chvíľami neopísateľný. Pohodlne si na mne jazdila, šatka jej na čepci presakovala potom, zahmlievali sa jej okuliare, kríž na prsiach narážal do jej odhalených bradaviek a s červenými nechtami zarytými do mojej pokožky sme sa milovali jeden druhého...
Takéto bolo moje stretnutie s jednou amatérkou,
viackrát sme sa však nevideli. Našla si druhého, ale to nevadí.
Spomienka mi totiž zostane a to naveky-vekov.

Amen