Maser 002

Jul 12, 2016 Marvin-uk

Masaz noh pokracovala v hustnucej atmosfere. Nohy mala pekne dlhe, zjavne bolo vidno, ze sporuje, takze bolo radost ich masirovat.
Zacal som dole od lytok , njprv jedno potom druhe.
Ohol som jej nohu v kolene aby som jej mohol pomasirovat cele predkolenie.
Pomaly som sa posuval k stehnam. Ked som naniesol emulziu na svoju ruky a uz uz som ich chcel polozit na stehna, nenapadne nadvihla zadocek a dala nohy trosku viac od seba.
Aby si mal lepsi pristup, povedala. Pri tom pohybe sa jej vsak uterak posunul kusok vyssie takze odhaloval nielen spodnu cas zadocku ale v podstate mi poskytoval aj celkom pekny vyhlad na jej rozkrok.
Pekne do hladka oholeny, presne ako nohy a aj podpazusie. Zjavne sa na masaz pripravila.
Pocas masaze stehien nasa konverzia plynula o setkom a o nicom.
Ked som sa dopracoval k hornej casti stehien tak konverzacia zacal tak trochu viaznut a Marta dychala coraz hlbsie a jej odozva na moje otazky a komentare sa predlzovala.
Toto sa mi normalne zacina pacit, vyhlasila.
Masiruje sa aj zadok ? Opytala sa zrazu.
Ja naivne, ze jej ide ozaj o masaz som zacal vysvetlovat, ze ano, ze zadok je v podstate sedaci sval a aj jeho tvar urcuje tvar zadku plus extra tuk na spravnych miestach robi zo zenskeho zadku ozaj sexi zadok.
Zrazu ma prerusila otazkou
Je moj zadok dost sexi ?
Zarazil som sa , vypadol som z role masera a naskocil zase do role flirtujuceho
Tazko posudit, poriadne som ho ani nevidel
Tak zdvihni uterak a pozri sa, odvetila.
Pocuvol som, obzrel som si ho dokladne , co mi Marta spestrila tym, ze ho na mna vyspulila a este nim aj zavrtela.
Okrem toho krasneho sexi zadocku som mal moznost si obhliadnut cele jej pohlavie na ktorom sa nedalo nevsimnut, ze je uz celkom pekne vlhke a vonave.
Zakryl som jej zadocek ale zase som uterak posunul kusok vyssie aby som mal dobry vyhlad na cely jej rozkrok.
Daj prosim ten uterak prec, vsetko si uz videl a iba zavadzia, zohrieva ma az sa zacinam potit, zapriadla ako m
Ako si zelas, odvetil som, venujuc posledne tahy na jej stehnachh rozotreniu emulzie.
Aj ked som uz v podstate skoncil masaz, nevedel som z nej spustit ruky a stale som jej rozotieral emulziu po stehnach zachadzajuc prstami medzi jej vnutorne strany stehien az tak vysoko, ze som nahodou prstami zavadil o jej , teraz uz krvou naliate, plne pysky ohanbia. Nereagovala. Tak som znova urobil dalsi pohyb teraz este vyssie a oboma rukami naraz takze sa jej pysky ohanbia ocitli stlacenene medzi mojimi palcami na rukach.
Chvilu nereagovala tak som jej chvilu pysky masiroval medzi palcami. Nadherne sa o seba smykali pretoze vlhkost z jej rozkroku sa uz zacinala dostavat vonku.
Nechala ma par okamihov takto sa s nou hrat a zacal advihat zadocek aby som mal lepsi pristup.
Tato nasa hra trvala ani neviem ako dlho. Obom sa nam to zjavne pacilo ale nikto sa nejako nehrnul posunut hranicu.
Prestal som ju drazdit. Polozil som jej ruku na zadocek , jemne stlacil a opytal sa ci si chce necha pomasirovat aj zadocek.
Ja som myslelal, ze uz si zacal, flirtovne odvetila.
Nie, tadial nevedie cesta k zadocku, tadial vedie cesta k rozkosi odvetil som jej.
Hm, aj nad tym pouvazujem ale teraz si vychutnam ten zadocek, odvetila.
Aj ja , aj ja , pomyslel som si.
Velmi som sa snazil v nasledujucich minutach zase vklznut do role masera ale ako mi tak ruky klzali po jej zadocku, mysel sa klzala kade tade a zacal som si predstavovat kde vsade co vsetko by sa klzalo.
Marta na tom bola podobne, z rozkroku sa jej zacinala sirit vona dobre vzrusenej zeny, pysky uz mala cele mokre, stavy z nej uz vytekali na podlozku, pri niektorych pohyboch som dokonca pocul ako jej pysky mliaskaju ked sa od seba odlepuju.
V mojich nohaviciach to vypadalo podobne, erekcia ako drevo, zalud som uz mal cely mokry od mojich stiav, rozmyslajuc nad jej stavami, zacinal som sa potit a zrychlene dychat.