Něžná trojka

Jul 16, 2016 · 6,233 views bear3

Čirá fantazie. Ale pro mě krásná. Snad se bude líbit, tak čtěte:

Probouzely se postupně. První byla vzhůru Terezka. Chvíli ještě nechala oči zavřené a poslouchala oddechování svých dvou nejlepších kamarádek. Potom oči otevřela a uviděla, že do pokoje pomalu proniká svítání, ztlumené oranžovými závěsy. Potichu otočila hlavu doleva. Nalevo od ní spala černovlasá Dana. Vlasy měla rozhozené po bílém polštáři, ležela na zádech a s pootevřenými ústy klidně oddechovala. Poodtažená pokrývka umožňovala Terezce pokochat se pohledem na její maličká prsa a drobnými bradavkami, které se uměly úžasně vztyčit a zvětšit při sebemenším doteku. Terezka pocítila lehké svrbění v podbřišku. Lehce se zvedla na loket a naklonila se nad spící Danu. Chvilku sledovala její tvář, ta však stále klidně spala. Terezka se tedy sklonila a špičkou jazyka přejela Daně bradavku bližšího prsu. Jak předpokládala, drobný dvorec kolem tmavé bradavky se zvrásnil, stáhl a poupátko vyrostlo vzhůru. To Terezku vzrušilo, pootevřela rty a postavenou bradavku vsála do úst. Jemně přes ni přejížděla jazykem a do dlaně sevřela druhý Danin prs. Zavřela oči a stále jazykem jemně dráždila bradavku, kterou měla v ústech. Otevřela je teprve tehdy, když ve vlasech ucítila čísi prsty.

Dana už měla oči otevřené, ale obě ruce spokojeně založené pod hlavou a sledovala Terezku, jak jí dráždí nahá prsa. Ta ruka, která Terezku hladila ve vlasech, patřila Jitce, která se už také probudila. Když Terezka ucítila, že ji Jitka líbá zlehka na šíji a záda, svědění v podbřišku zesílilo. Na chvíli pustila z úst Danin prs, aby ji mohla políbit. Jejich rty se setkaly, měkce na sebe dosedly a jazyky se začaly proplétat. Pustila z ruky i druhý prs a sjížděla dlaní po jejím bříšku směrem do klína. Dana jí to usnadnila tím, že pokrčila kolena a roztáhla pod pokrývkou stehna. Během několika sekund držela Terezka dlaň na Danině hladce vyholené kundičce a jemnými pohyby ji masírovala. Cítila, jak moc je Dana vzrušená a mokrá. Zároveň Terezka ucítila, že Jitka se se svými polibky přesunula přes záda k jejím bedrům a dlaněmi jí hladila zadeček přes jemnou látku bílých kalhotek.

Terezka vystrčila zadeček proti Jitčiným rukám a nechala se laskat. Přitom stále mazlila Daně vzrušenou kundičku a zlehka do ní pronikala prstem. Dana lehce vzdychla a oběma rukama si sevřela svoje drobná prsa, teď už tak vydrážděná. Pohnula pánví proti Terezčinu prstu a Terezka najednou ucítila teplo, řinoucí se z kundičky své milenky. Dana dráždění nevydržela a počurala se slastí. Roztahovala přitom stehna doširoka a nabízela svůj horký mokrý klín k laskání. Terezka ucítila stejnou touhu a vůbec nedbala, že má na sobě kalhotky. Také rozevřela stehna a Jitka jí ústy pronikla mezi nohy a začala líbat a dráždit Terezčinu už tak na nejvyšší míru vzrušenou kundičku.

Dana stále ještě pouštěla teplý proud své rozkoše Terezce na dlaň, ta ho ale díky svému rostoucímu vzrušení přestávala vnímat. Cítila jen, jak jí Jitka tiskne rty hladkou kundičku skrytou pod jemnou bílou látkou kalhotek a špičkou jazýčku se snaží proniknout mezi pysky jejího pohlaví a toužila po tom udělat to samé, co před chvilkou Dana. Dlaní si přitiskla Jitčinu hlavu do klína a uvolnila se. Cítila, že má svůj výstřik na krajíčku, a v příští vteřině už si první kapky teplého proudu našly cestu mezi vzrušenými rtíky Terezčina pohlaví a na kalhotkách se objevil mokrý flíček. Jitka ho přelízla jazýčkem. Terezka trošku zatlačila a ucítila, jak její teplý proud zesílil, protéká látkou kalhotek a stéká na stehna a zadeček. Už se nedokázala ovládat. Sténala rozkoší a čurala si do kalhotek stále silnějším proudem, Jitčin jazyk na její kundičce slastný prožitek ještě zesiloval. Náhle Jitka mokré kalhotky odtáhla stranou a přisála se jí na nahou kundičku. Jazykem přitom hledala tu malou stříkající dírku. Terezka vykřikla rozkoší v nastupující vlně orgasmu a zároveň se dvěma prudkými výstřiky do Jitčiných úst také vyvrcholení dosáhla.

Dívky ležely jedna přes druhou v ohromné posteli a užívaly si doznívající rozkoš. Potom se jedna po druhé začaly zvedat a mířily do koupelny. Terezka i Dana dobře věděly, že Jitka ještě svého ranního orgasmu zatím ještě nedosáhla…

(… mám pokračovat?)