Krasne velke krivky

Jan 17, 2017 · 6,919 views bihide

Chodila k nam prezentovat firmu a dojednavat obchody v ktorej pracovala. Padasiatnicka baculka, vzdy elegantne nahodena, klasika office sukna obvykle biela bluzka.
Ked prisla obvykle som jej pomahal pripajat pocitac na projektor, prehodila som mnou vzdy par viet a ja som sa opytal, aka bola cesta ako u nich a tak zdvorilo, ale vzdy ma na nej nieco pritahovalo. Bola na mna velmi mila a pri nastavovani jej notebooku sa niekedy ku mne sklonila napisat heslo alebo nieco a dotkla sa ma - tak letmo po ruke, pritlacila sa aby videla na obrazovku a citil som na ramene aj dotyk jej velkych prs ako sa jemne primackli o moje telo, vzrusovala ma, jej hlas, aka bola mila, jej telo venuse - velke prsia, velky zadocek.
Bola z Ciech, dochadzala z Prahy i ked ani neviem kde sa narodila. Bola u nas v praci tak na 1-2 dni raz za rok a ja som sa v duchu tesil, ked bola u nas, pacila sa mi aj jej kypre tvary a predstavoval som si s nou krasne milovanie.
Tretim rokom, vlastne treti krat co prisla ma oslovila podpichovacne, ze tu este stale robim a ja som jej smecoval odpovedou, ze vzdy cakam, ze sa tu objavite, myslim, ze vtedy som ju zaujal a chcel som ju zviest.
Zhodou nahod ma poprosila, ze ci sa jej viem pozriet na pocitac, nejak jej ide pomaly a bude tu este den a nechala by mi ho. Suhlasil som, ze to mozem prejst a spravit aspon co stihnem.
Bol uz koniec pracovnej doby, pocitac som precistil a chcel som jej to odovzdat. Na recepcii my povedali, ze uz nie je v zasadacke a uz odisla, nenechala mi ziaden odkaz. Poprosil som asistentku riaditela o jej cislo a napisal som jej sms Dobry den, mate spraveny pocitac, mam Vam ho nechat u nas na recepcii alebo Vam ho niekde po ceste odovzdam, hned nato mi volala, hm aj v telefone znela fantasticky, hned som myslienkami sklzol pod jej bluzku, dotykal sa jej velkych prs, hladil... opantala ma svojou osobnostou... jaj no a vravela, ze uz je v nakupnom centre a potom pojde na hotel, ci ma niekde preto prist? Nie, vravim, zastavim sa v nakupnom a dam Vam to po ceste ako pojdem domov, asi 15 minut a som tam.
Prisiel som k nej, sedela v kaviarni. Spytala co mi je dlzna, samozrejme, ze nic, zazartoval som, mozno kava by to spravila - pozvala ma na nu, neodmietol som.
Rozpravala mi co pracovne riesi s nasou firmou a tak sme klabosili o ludoch u nas co sa s nimi stretla. Chcel som jej nejak lichotit, imponovala mi, tak som jej obcas vo vete povedal, ze taka krasna zena... a podobne lichotky, ale nechcel som vyzerat nutene i ked urcite videla, ze to na nu skusam a mam pocit, ze i ked som mladsi sa jej to pacilo, vlastne pacilo.
Nebola autom, mal prenu prist kolega, ked uz vyzeralo, ze sa ideme rozlucit, chcela mu zavolat, ze nech pride po nu, ale urcite cakala, ze sa ozvem. Vezmem Vas podte somnou, jasne tie reci okolo, ze nie nebudem Vas takto vyuzivat a tak, ale isla.
Pridrzal som jej kabatik, zobral tasky a isli sme. Pocas cesty som jej navrhol drink, ale chcela ist do hotela, odniest veci, tak som sa trosku votrel, ze jej pomozem, mozno som bol drzy, ale strasne sa mi pacila.
Zatvorila dvere izby, chces ma? Zostal som prekvapeny, ale nedal som to poznat. Ano, si nadherna. Pobozkali sme sa, jemne sa dotkli nase pery, nesmelo som zaboril jazyk o jej, vychutnaval som si vonu jej parfemu, vlhkost jej ust. Rukou som sa dotkol jej pasa po boku som presiel az na jej prsia, boli pevne zakliesnene v podprsenke, pomalicky som jej rozopinal gombiky a obopol rukami az k haciku jej podprsenky. Sikovne rozpol a jemne jej ju vyzliekol, jej velke prsia sa uvolnili. Velke bradavky jej stali, zobral som ich do ust, bozkaval a jazykom laskal, rukami stlacal, od vzrusenia mi stvrdol ako kamen, siahla si, stlacila, pohladila ma v rozkroku. Sadli sme si na okraj postele, jednou rukou som jej zasiel pod suknu, hladil po stehne a vnaral sa hlbsie az k jej horucemu rozkroku, bozkaval som ju na usta, krku cez jej nadhrene visiace prsia so stavnatymi bradavkami, klakol si pred nu, pred jej jaskynku rozkose, uvolnila si suknu a vyzliekol som ju, cierne silonky isli hned za nou, hm vyhutnaval som si nadherny pohlad, jej siroke boky, velke stehna roztiahnute pred mojimi ustami, od noh jazykom som cielene pokracoval k jej tajomstvu ktore zahalovali biele krajkovane nohavicky, trochu ju to posteklilo, ale hned som bol v jej lone a lizol ju cez nohavicky, uz lezala, stiahol som jej ich a zaboril sa hned do jej stavnatej jaskynky, krasne vonala, cele jej telo, lizal som ju, jazykom jemne okolo klitorisu, prstami roztahoval jej vyholenu dierku. Jazykom co najhlbsie vnaral do posvy, vzdychala, jej vzdych ma drazdil, vsunul som jej prst vaginy a palcom kruzil po postevacku.
Chytila ma za hlavu, lica a postavila sa aj mna, zacala ma bozkavat a rozopinat nohavice, hned som si dal dole tricko, nohavice, boxerky, ponozky proste zostal som prednou nahy, bozkami presla od krku, ramien, hrudnika az k mojmu stoporenemu penisu. Rukou mi vyhrnula predkozku a odhalila zalud, pobozkala a vsunula do jej horucich ust.
Jemne som prirazal a pozeral ako jej ho vsuvam cez jej vlhke pery, jazykom to vedela, fajcila tak, ze som ju musel niekolko krat prerusit, lebo by som hned dosiahol orgazmus. Vyuzil som to a vytiahol z penazenky kondom, aj sa ma nan chcela spytat vravela, len ma pochvalila, ze som pripraveny.
klakla si na okraj postele a vyspulila na mna jej velky zadocek, jej broskynka sa vynimala medzi jej polkami, nasadil som si kondom, ale najprv som ju ochutnal, ten nadherny pohlad na jej mokru vaginu ma nevyslovne rajcuje a olizat ju takto zozadu milujem, premna pohlad pre bohov, zena s vystrcenou ritkou a vyspulenou dierkou, to zboznujem.
Ale hned potom som si ho chytil a presiel cez polky po zadocku, pyskoch penisom, jemne zasunul do vaginy, co najlhbsie. Zacala prirazat, zviera vo mne - zivocisny pud zacal tvrdsie vrazat, bol som vzruseny nastastie kondom extra safe bol docela hruby a vyvrcholenie co som mal uz uz skoro ako mi fajcila sa oddialilo. vzdychala, bola krasne mokra klzal som do jej dierky, von, dnu von, rukou si stimulovala klitoris, len som ju miloval, silno miloval, drzal ju za siroke boky, obcas pleskol po ritke a vrazal, rozrazal jej dierku. Zacala rychlejsie vzdychat, ja som ju len utvrdil a pridal, ze uz sa blizi vyvrcholenie, urobila sa, ja hned tiez, este som parkrat v krci orgazmu sa v nej pohyboval az som sa uplne vystriekal. Citil som ako sa jej posva stiahla, silnejsie obopinala moj zasunuty penis. Vytiahol som ho, kondom naplneny spermiami, lahla si nabok, sadla a stiahla mi kondom, penis mi uz mierne ochabol ale bol cely od semena, dala na neho bozk a vsunula do ust, nadherne, cukol som sa kedze zalud som mal este velmi citlivy. Lahli sme si vedla seba, pobozkali a chvilu ticho uzivali. Krasa a vona jej zenskeho tela, milovanie snou, bol som stastny i ked viem, ze odide, odide za manzelom, ale opantany pritomnostou jej bytia ma robilo stastnym. Snad za rok bude mat opat spomaleny pocitac.