Nejkrasnejsi zazitek

Jan 25, 2017 · 10,847 views happy_grepy

Kdyz mi bylo 17 tak jsem jela s holkama na mou prvni poradnou hudebni akci. Znate to- uz cestou na vlak, brzy rano jsme pocucavaly krabicak s colou a podobne veci, kterych se dnes uz ani nedotknu. Cesta vlakem ubihala jako voda. Kazdou zastavkou pristupovalo vice mladych a v podstate vlak byl obsazeny jen lidmi, kteri jeli na stejny festival.
V te dobe jsem byla jeste panna, ale s cim dal vetsi chuti okusit jake to je, kdyz vam to udela nekdo jiny. Vetsina mych kamaradek uz to mela zdarne za sebou a mne nabadaly k tomu at uz se taky necham ojet. Uz v te dobe ma orientace byla otevrena, jak muzum, tak zenam. Mela jsem jasno- letosni leto do toho pujdu bud co bud.
Kdyz jsme dorazily na festival a zdarne sehnaly misto pro stan a uspene ho postavily, tak sme se ve stanech prevlekaly. Jako muj spolubydlici pro nadchazejici vikend se stala Veronika- 16ti leta brunetka s cokoladovyma ocima a neskutecne nadhernou prdelkou, kterou jsme ji vsechny zavidely. Pri prevlekani mi neuslo jak krasne a prusvitne bile kalhotky Verunka ma. Po dlouhem dni ve 30° a 3hodinove ceste vlakem jsme byly pekne upocene, ale dodnes bych prisahala, ze kdyz si Verunka sundala kratasky a drepla si, ze se po celem stanu rozvinula vune jeji prcky. Tak sladka a opojna vune me privadela do transu a vydrzelo mi to po cely zbytek dne.
Po prevleceni a mirne uprave v bojovych podminkach, jsme vyrazily k verejnym "sprcham". Probehla nutna ocista a sup honem do centra deni. Muzika dunela do sirokeho okoli a my si to nalezite uzivaly. Cela parta se tak nejak rozpadla a zustaly jsme tam uz jen tri. Kolem 4h rano, kdyz dohravala skupina Skwor, tak i ja uznala, ze je cas na spanek.
Jelikoz byl cerven tak v tuhle hodinu uz bylo docela svetlo a ja se potacela do sveho stanu. Cestou jsem prekracovala ty, kteri usnuli jiz cestou a svuj stan nenasli.
Po rozevreni prvni vrstvy stanu me cekal neskutecny pohled pres sitku. Nevahala jsem a potichounku rozepla i sitku a zas po sobe peclive zavrela, aby k nam nikdo nevidel.
Verunka lezela na rozepnutem spacaku. Na sobe mela jen bile tricko a jiz zminene bile krajkove kalhotky, ktere temer nic nezakryvaly. S jejim opalenym telem to byl uzasny kontrast. V hlave se mi opet vybavila ta vune jeji kundicky, kterou jsem citila dopoledne pri prevlekani.
Nevim co me to popadlo, ale neslo to jinak-sepla jsem si vlasy do drdolu abych jimi nahodou Veru nepolechtala a ona se nevzbudila. Sehla jsem se k jejimu rozkroku a z hluboka nasavala tu jeji neskutecne sladkou vuni. Pres krajku jsem si prohlizela jeji kundicku a predstavovala jsem si, jake by to bylo ji ochutnat. Odvaha mi nedovolila ji kalhotky odsunout a alespon se dotknout te jeji do hladka vyholene nadhery. Dlouho jsem ji lezela hlavou u rozkroku a kochala se pohledem, az jsem z toho usnula.
Rano me probudil vybuch smichu, ktery Verunka neudrzela, kdyz me uvidela v tehle poloze. Okecala jsem to tim, ze jsem byla fakt hodne opila a ani nevim jak jsem se do stanu dostala.
Rano tak jako kazdy clovek jsme potrebovali na wc. Jo jenze na festivalu je tohle nadlidsky vykon. Bud fronta tak na pul hodiny a nebo zachod brutalne spinavy. Rozhodly jsme se, ze pujdeme tak jako spousta ostatnich do lesika vedle kempu. Chtela jsem hrozne videt jeji kundicku a ted k tomu byla vyborna prilezitost. Zasla jsem kousek od ni pod mirny kopecek do krovi, odkud na ni byl dokonaly vyhled. Kdyz si stahla kratasky zaroven s tangami tak jsem videla, ze latka v miste prcky byla pekne prilipla na ni. Mela ji tak krasnou. Kdyz si drepla a jeji bochanek vykoukl mezi stehny a ja ho mela jako na dlani tak jsem se neudrzela a poprve v zivote si zacala hrat s postevackem z pohledu na prcinku. Vzrusovalo me i to jak z ni tekl proud moci. Predstavovala jsem si, ze jsem pod ni a vsechno mi to dopada na prsa. Kdyz jsme se obe vycuraly tak jsme sly za zbytkem osazenstva.
Cely den probehl vicemene v poklidu a my se tam seznamily se starsimi lidmi, kteri jsou mistni a nabizeji za mirny poplatek sprchu u nich doma. Jelikoz to byl manzelsky par a vypadali duveryhodne a my uz sprchu potrebovaly jako sul, tak jsme nabidku prijaly.
Po cca 10min cesty jsme dorazili spolecne k paru domu. Za sprchu chteli 200kc- za jednu! Pche! Prej mirny poplatek! Verunka si bohuzel (bohudik) zapomnela penezenku ve stanu a ja u sebe moc penez taky nemela. Navrhla jsem tedy, ze pujdeme spolecne a tim i usetrime. Pani se to moc nelibilo, ale panovi se ocicka zajiskrili kdyz si predstavil dve mlade holky spolecne ve sprse. No co uz.. Dohoda padla a my sly spolecne. Mistnost tak 1,5*1,5m se sprchovym koutem. Svleknout se bylo dost obtizne a vzajemnym dotykum se neslo vyhnout. Vsimla jsem si, ze Verunce krasne tvrdnou bradavky. Zas byla citit vune jeji uzasne prcky. Kochala jsem se pohledem na ni. Byla proste dokonala. Citila jsem dotyk jejich bradavek na svych zadech. Byla jsem tak vzrusena! Obe jsme mely za ten den neco upito a tak jsem rekla, ze ted a nebo nikdy. Kdyz ji to urazi tak reknu ze to byla jen sranda. Zname se dlouho a vi, ze jsem pro kazdou srandu.
Poprve jsem ji sahla na prcinku a jeji pohled do mych oci nezapomenu do smrti. Byl plny vzruseni,prekvapeni,chtice... Vedela jsem, ze je na stejne vlne.. Pritiskla se na mne celym nahym,mokrym telem a polibila mne. Potom zaseptala, ze tady ne. Po sprse jsme pekne podekovaly a sly zpet na festak.
Holky byly davno pod podiem a my tak mely klid samy na sebe. Zalezly jsme si do stanu a bez jedineho slova a preruseni dlouheho polibku jsme se svlekly uplne do naha. Polozila jsem ji na zada a sunula se k jejimu rozkroku. Byl to uzasny pohled. Jeji tmave hnede malicke bradavky trcely jak dva spuntiky. Jeji vyholena prcinka se leskla touhou. Postevacek krasne nabehly, ale velky tak jako arasidek. Stydke pysky temer nema. Proste jen uzasna ruzova carka , ktera se uz sama mirne rozevirala vzrusenim. Ten pocit kdyz jsme poprve jazykem ochutnala jeji stavnatou a hebkou prcinku byl famozni. Parkrat jsem ji zakmitala na postevacku jazykem a kroutila se jak uzovka. Po chvilce spitla, ze me chce taky. Posadila jsem se ji kundickou na oblicej a zaujala poluhu 69. Kdyz jsme se obe uspokojily, tak jsme jeste chvili zustaly v obeti a pak se vydaly hledat zbytek kamosek. Za cely zbytek vikendu jsme to jeste 2x zopakovaly.
Po akci uz se to bohuzel nikdy neopakovalo a po prazdninach jsme se moc nevidaly. Mrzi me, ze nam to nevydrzelo, ale vzpominka zustava. To leto jsem o pannestvi neprisla, ale i tak tohle beru jako nejhezci sexualni zazitek, ktery jsem doposud zazila.