Rok s rokem?

Feb 13, 2017 · 4,273 views svudny-dabel

Rok se s rokem sešel a já se těším jako malá holka. Pořád nevěřím tomu, že se zase máme sejít na jednu noc plnou vášně.. no spíše bezhlavého šukání.
Vystoupím z vlaku, čekám jako trubka na nádraží, rozhlížím se.. nikde ho nevidím Jo, jsem blbá, jako vždycky. Co jsem si vůbec myslela? pomyslím si. Sednu si na lavičku, stejně mi vlak zpátky jede až za hodinu a půl, tak počkám ještě.
Přemýšlím nad tím, co všechno jsem s ním chtěla dneska dělat. Někdo si ke mně přisedne, až moc blízko. Chci se odsunout, podrážděně se na toho nezdvořáka podívám. Jsi tam ty, nečekala jsem, že se ještě ukážeš a tak jsem překvapená.
Pozdravíme se, chytneš mne za ruku a spěšně odcházíme z nádraží. Nevím, kam mne vedeš a ty mi to nechceš říct. Bavíme se o hloupostech, ptáš se, jestli mám s sebou všechno, co jsem ti slíbila, že si vezmu. Ujistím tě, že jsem na nic nezapomněla, vidím ten potěšený výraz ve tvé tváři.
Vedeš mne ulicí, jakou ještě neznám. Najednou se zastavíš, pokyneš mi, abych zašla do jedné postranní uličky. Tázavě se na tebe podívám, nechápu, proč bych tam měla chodit. Nic neřekneš, jen mě jemně postrčíš směrem k uličce.
Neprotestuji, plně ti důvěřuji. Zajdeme až na konec uličky, dál to už nejde kvůli vysokému plotu. Stoupneš si zády ke zdi. Jdu k tobě, chci ti dát pusu. Nenecháš mě. Chytneš mě za vlasy a zatáhneš směrem dolů. Kolena mi poklesnou a najednou klečím přesně před tebou.
Nepouštíš mé vlasy z ruky, druhou si rozepneš kalhoty. Přitáhneš si mou halvu k tvému trčícímu údu. Vystrašeně se podívám k ústí uličky. Bojím se, aby nás někdo neviděl. Mám stažené hrdlo a divný pocit, asi adrenalin a strach dohromady. Zatáhneš mě za vlasy, abych si tě začala všímat.
Otáčím se zpátky k tobě. Chytím tě do pravé ruky, párkrát přejedu rukou. Chceš abych si tě vzala do pusy. Bez váhání plním tvé přání. Hraju si s tebou ve svých ústech, kmitám jazykem, saju, pomáhám si rukou…..
Je to rychlé,, až moc rychlé. Cítím, jak sebou cukáš, vím že to přijde. Přidám na rychlosti, sevření tvé ruky zesílí a plníš mi ústa, poslušně polykám..
Pár chvil čekám. Tvá ruka pouští mé vlasy a ty mi pomáháš postavit se na nohy. Zapínáš si kalhoty. Přitáhneš si mne k sobě a věnuješ mi polibek, potom mne chytáš za ruku a odcházíme pryč z uličky.
Odvádíš mě k našemu útočišti na následující noc. Vyzvedáváš si klíč a odvádíš mě do pokoje, posíláš mě do koupelny, abych se připravila….
Rychle se svlékám, vstupuji do sprchy a omývám se. Vzrušení vzrůstá, nevím, co mám čekat a jsem docela nervózní a natěšená zároveň. Oblékám si spodní prádlo, upravuji culíčky. Zrovna si chci natáhnout alespoň tričky když najednou rozrazíš dveře. Leknutím pouštím tričko na zem.
Zavřeš za sebou dveře a zničehonic zhasneš. Jsem zmatená, nevím, co to má znamenat, nevím, kde jsi. Cítím tě za sebou, dáváš mi pusu na obnažený krk a poté za mi zavazuješ oči. Bojím se.. ale ten pocit miluji, kdy ti musím bezmezně důvěřovat a přestat se spoléhat na jistoty.
Odvádíš mě z koupelny ven. Pomalu mě vedeš až nohou narazím do něčeho tvrdého. Řekneš mi, ať se posadím. Á postel, pomyslím si.
Poslušně se posadím a čekám. Chceš, abych ti podala ruce. Něčím jemným mi je svazuješ k sobě. Se zatajeným dechem čekám, co se bude dít dál. Zatlačíš mi na rameno, lehám si na postel.
Přilehneš si ke mně, líbáme se, rukama putuješ po mém těla. Překáží ti prádlo, které jsem s stačila obléknout a tak ho ze mne svlékáš. Vzrušení stoupá, jsem vlhká, připravená. Přesouváš se mezi mé nohy a jedním rychlým pohybem do mne vnikáš. Překvapením se trochu zajíknu. Zvedáš mé nohy a opíráš si je o ramena. Chtěla bych se tě dotknout, ale nemůžu. Tvrdě to mě přirážíš, hraješ si s mými prsy a nakonec mě chytáš pod krkem. Víš, že se mi to líbí, že miluji ten pocit bezmoci a naprosté odevzdanosti. Netrvá to dlouho a přijde první slastná křeč, jedna z mnoha, které dnes zažiji.
Nestačím se ani vzpamatovat když mne otáčíš a pomáháš si kleknout na a opřít se o lokty. Klekáš si za mě, chytáš mne za vlasy a začínáš přirážet. Užíváme si to oba, víme, že nám zbývá už jen málo času a pak se dlouho takto nebudeme mít možnost sejít. Během chvíle je to tady.. oba dva vrcholíme zároveň.
V průběhu noci vyzkoušíme ještě několik nových poloh, a zbytek, to snad někdy příště … :)
Nakonec se krásně unavení zhroutíme na postel a v obětí usínáme.