Neodolám

Mar 30, 2017 · 6,338 views monncherry

Můj telefon zvoní a já vím že jsi dole, že si to beze mne nemohl vydržet . Vím to tak jako ty víš že i já i když se sama tomu bráním ti nedokážu odolat . Bože jak bych chtěla bý rozumná a vyhodit tě ze své hlavy a svých představ .
Jdu dolů po schodech a hlavou mi letí tisíce myšlenek , které kdyby se daly dohromady by vlastně neznamenaly vůbec nic . Těším se na tebe a zároven mám obavu .
Zase to bude jako dřív nebo se jen pohádáme ?
Otvírám a vidím tvůj úsměv , vždy mě odzbrojí stejně jako tvé oči , které dokáží mluvit .
Řekneš jen Ahoj a jdeme nahoru .
Sleduješ můj zadek jak se kroutí na schodech a musím se přiznat , že trochu víc s ním vrtím . Vím že se ti neskutečně líbí
Odemykám dveře a cítím tvůj dech vzadu na krku
Najednou na mě natlačíš a prudce mě tlačíš do vnitř .
Opřeš o zed a tvé koleno se vmýsí mezi má stehna . Držíš mé ruce a prudce mě líbáš a já se snažím uhnout tvým rtům . Vím že tě chci a taky vím proč nechci , ale nějak sama nad sebou neumím vyhrát . Zbožnuju tvoje doteky a tvůj chtíč .
Nebran se , sama dobře víš že to chceš stejně jak já jen řekneš a já se přestávám bránit a opětuji ti polibky , tvé koleno tlačí na můj klín a já už zase jsem mimo . Uvolníš mi ruce a svlékáš mi tričko . Začínáš mačkat moje prsa a drtit mé bradavky . Vždy na síle tlaku na ně poznám jak moc po mě toužíš .
Přesouváme se na postel a ty leháš do mého klína a tvůj jazyk rozehrává hru , hru která mě ničí . Líbáš mé třísla , olizuješ vše okolo jen se nedotkneš poštěváčku . Okusuješ slabě mé pysky , líbáš a tvé oči směřují pohledem na mě . Kurva zase čekáš až tě o to poprosím .
Prosím tě a tvůj jazyk začíná kmitat a já se prohýbám slastí . Vrážíš do mě prst a za chvilku druhý , cítíš jak teču a tvé ruce jsou mokré a ty přidáš další a já šílím . Zbožnuji to . Během chvilky mě přenášíš do jiného světa a do jiné dimenze . Vznáším se a mé tělo se chvěje a jen prudce oddechuji .

Usmíváš se a nenecháš mě ani chvilku odpočinout a dáváš mé nohy na svá ramena a vjíždíš do mě . Trošku se přizvedám a opřu se o lokty abych viděla . Líbí se mi jak mě šukáš jak vjíždí do vnitř . Ten pohled je dokonalej . Spojení našich těl je dokonalá , vůně našich těl je nesmírně omamná . Během chvilky začínáš prudce přirážet a cítím že už to jde i na tebe .
Prosím ano mrdej mě skoro křičím a ty přidáváš na intenzitě pokud z tvých rtů nezazní pro mě tak nádherný sten . Už se nechvěju jen já , ale oba . Položíš se na mě a lehce políbíš na krk .
Já věděl že to tak dopadne i když sem chtěl s tebou jen mluvit .
Vždy to tak dopadne .
Má cenu s tím bojovat a být rozumná ?
Asi ne :-)))