Necakany voajer

May 24, 2017 · 6,570 views huginy

Ako každý večer som prišiel na izbu kde bývame so spolubývajúcimi aby som si po celom dni učenia a sedenia vo vysokoškolských laviciach oddýchol.Neprekvapilo ma ze som na izbe sam,bývalo to tak väčšinou.Moji spolubývajúci o rok starší ako ja sa často oddávali nástrahám zmiešaného internátu.Alkohol ,ľahké ako aj tvrdšie drogy ,ženská prítomnosť.
Po hodine som zaspal nekľudným spánkom z ktorého ma vytrhlo vŕzganie dverí.Zase je opitý povedal som si .No po par sekundách som si všimol ze Majo nieje sam.Kašlal som na to pokiaľ ma nebude rušiť určite si ľahne a hneď zaspi a ako vždy keď mal vypite bude rušiť ešte aj vedľajšie izby svojim prenikavým chrápaním.
Na podiv sa hneď nehodil do postele ale tichým šuškanim sa z niekym dorozumieval.Musíme byt potichu ten šprt už zase spi. Budem sa snažit odpovedal dievčensky hlas a zvonivo sa zasmialo.Psssssst tichšie.
Počujem ako si lahínaju a pritom im mlaskajuce bosky vytvaraju ideálnu atmosféru pre nespútaný sex a vášnivé maznanie.Nechcel som ich rušiť tak som sa akoby náhodou otočil chrbtom.Nič si nevšimli ,to ale neznamenalo ze ja som nič nepočul.Jemne vzdychy vášnivé bosky a co ma prekvapilo aj zvuky vyzliekajuceho oblečenia.
Neodolal som a musel som sa pozrieť co sa tam deje. Naše záclony poskytovali len chabú ochranu pred vonkajším jasom bezoblačnej oblohy takže som mal dostatok svetla na to aby som sa mohol nerušene prizerať na žive porno.Dievča bolo relatívne pekne aj keď tvar som jej nevidel koli strapatým vlasom ktoré jej siahali až po ramena.No jej telo sa vo svite mesiaca lesklo ako dokonala bábika.Jemná pokožka,malinke no guľatučké prsia kde sa jej rysovali až čierne dvorce.Už len to mi privodilo miernu erekciu.
Všimol som si ze Majo sa pomaličky prebozkáva prsiami k brušku a pokračoval asi 5 palcov pod pupkom.Ked sa dostal ku určite už vlhkej a krásnej mušličke a prvý krát si svoj nos zaboril do jej rozkroku dievča si muselo dať vankúš na hlavu aby nevykríklo tak nahlas ze by to určite vzbudilo pozornosť.Tak to pokračovalo asi 3 minúty a mňa začala napadať myslienka ze by som sa dáko pridal.
Teraz chcem ja trosku potešiť teba.Povedala.Opri sa o stenu.Tak sa aj stalo Majo si pohodlne sadol a nechal sa raz pomaly potom živelne fajčiť.Dievča si urobila pohodlie tak ze išla na štyri a zadoček vystrčila na mňa.Mierne rozkročene som mal neuveriteľný výhľad na jej krásnu lesknúcu sa mušličku ,pysky.Moja erekcia išla vybuchnut vtáka som mal tak tvrdého že som nevedel co mam robit aby mi nevybuchli vajcia.Začal som si ho osahávať a jemne hladkať co prešlo až do pomalého honenia.
Bola veľmi šikovná raz ho oblizovala cucala dokonca som zreteľne videl a počul ako sa snažila o hlboký oral co doprevádzalo hrdelne zvuky inokedy si zase Majovho vtáka dávala medzi prsia a snažila sa ho uspokojiť.
Sadni si na man a trosku si zjazdy. Dievča poslušne poslúchlo a sama sa vyšplhala na Maja.Pri prvom prieniku trošku zastonala ale začala sa hýbať v rytme ktorý jej vyhovoval a bol nadmieru príjemný. Už som to nevydržal začal som si ho naplno honiť a cítil som ze čoskoro bude koniec.
Striedali polohy raz na misionára neskor ju nakladal až to plieskalo z boku chcela aj na stojáka no zozadu to bolo najkrajšie.Mal som krásny výhľad ako si to rozdávajú asi meter odo mňa kde už nebrali ohľad ako by na mňa zabudli.Jej male gulaé prsia sa hojdali v rytmu tvrdšieho pryrážania.
Konečne bol koniec.Urobil som sa no nebol som sam dievčina pri orgazme skoro roztrhala Majovi tričko pri tom ako ho žmolila a naťahovala. Majo ju nasledoval asi po 30 sekundách no pred tým ju požiadal aby si ľahla na chrbát a hlávku si sklonila dole z postele a otvorila ústa ze jej chce ostriekat mandle.Neskor to odôvodnil aby nenarobil neporiadok.Ona trosku z obavami ale poslušne poslúchla.
Majov kar sa jej zaryl do ust hlboko až po koreň kde si ešte 2-3 krát prirazil aby sa definitívne urobil.Trvalo to asi 10 sekúnd no ona očividne pociťovala nedostatok vzduchu tak ho rýchlo odtlačila.Začala kašlať čo malo za následok ze začala kašlať a Majova mrdka zmiešaná s jej vyšlahanými slinami sa jej roztiekli po tvári až do vlasov.
Majo spokojný pri pohľade na spúšť ktorú spôsobil si sadol a podal jej navlhčené utierky.Teraz sa poutieraj a vypadni som unavený povedal a natiahol si spodne prádlo.Dievča smutná ze bola len zneužitá sa narýchlo poobliekalo a taka špinavá odchádzala z izby preč.Majo jej ešte stihol povedať slečna Janka Groslingova ešte sa ti ozvem bolo to uspokojujúce.
Síce neviem prečo jej povedal celím menom asi ju chcel ešte viacej ponižit ale aspoň som vedel ako sa vola a odhodlal som sa na to ze v najbyžších dňoch ju nájdem poviem co som videl a skúsim sa s nou kontaktovať lebo taka krásna a šikovná žena by nemala byt takto hnusne zneužívaná.