Breathplay v plynové masce

Aug 31, 2017 · 5,392 views PetrK85

Tahle povídka vnikla narychlo na "zakázku" pro jednoho mého kamaráda, protože to co je v ní, nedokázal své partnerce říci do očí. Oba jsou teď díky ní šťastnější ve svých společných chvílích, to mě potěšilo nejvíc. Tak tedy trochu mimo mé téma, navíc jsem se uvolil to napsat z pohledu ženy, ačkoliv k tomu nemám sebemenší předpoklady...

Sedím v kuchyni a jsem zcela nahá, v našem bytě jsou zatažené závěsy a já si pohodlně piji kávu. Právě končí můj oblíbený seriál v televizi. Pokládám hrníček a vypínám televizi. Pomalu jdu do naší ložnice. Rozsvítím světlo. Na posteli leží na zádech muž, je oblečen v těsném latexovém obleku, na hlavě má plynovou masku s jedním velkým zorníkem. Ruce i nohy má přivázané k okraji postele. V rozkroku mu leží penis, který je také navlečen do tenkého latexu. Jeho maska má volný otvor, do kterého lze našroubovat rovnou filtr nebo hadice, která leží na nočním stolku.

Sednu si na okraj postele a hladím lesklý oblek. Také mám ráda, tu čistotu tvarů, kterou tento materiál vytvořil na jeho těle. Pořád musím myslet, jak mě před časem žádal, abych se nebála a zašli jsme spolu na jeho hranici možností. Při našich prvních breathplay hrátkách jsem byla velmi opatrná a když se tato hranice jenom přiblížila, měla jsem o něj takový strach, že jsem si to moc neužívala. Ale postupem času jsem to začala milovat a vlastně jsem si nebyla jistá, zda by i on chtěl. Aby mu to bylo ještě příjemné. O to víc mě potěšilo, když mě o to sám požádal. Myslím, že to byl ten nejsilnější projev důvěru v našem vztahu.

Teď ho tu mám připraveného. Obracím se k němu. Snaží se zvedat hlavu a prohlédnout si mě. Něžně ho pohladím přes masku a hlavu mu tisku zpět na postel. Druhou rukou mu přejíždím po těle. Nemůžu si nevšimnout, že se chvěje. Asi ho ta hodina čekání tady po tmě velmi navnadila. Začíná trochu rychleji oddechovat. Dám lehce ruku před otvor v masce a cítím z něj závan jeho teplého dechu.

Je čas nám oběma udělat radost. Já se také potřebuji rozehřát. Obkročmo si mojí kundičkou nacouvám na volný otvor v jeho masce. Ještě, než se na něj přitisknu, je slyšet jeho silné vzdechnutí. Předkládám si to jako „Děkuji bože“. Do rukou si nabírám trochu lubrikačního gelu, něco si natřu na mou mušličku a zbytek na jeho latexem potažený penis. Ten už se začínám pomalu rýsovat a latex na něm napínat. V pomalých rytmech se dráždím o masku. Zatím mu vždy zbývá dost místa asi 3 cm otvoru, kudy může stále dýchat. Ale jak jsem stále víc vzrušená o oblé tvary masky, tlačím se na ni s větší silou a občas otvor zcela překryji. Cítím tlak nebo podtlak vzduchu, podle toho, v jaké fázi jeho dechu se přirazím. Začínám cítit, že jsem velmi vlhká. Do otvoru muselo také nakapat trochu mé milostné šťávičky. Snaží se hlavou jít proti mým pohybům. Latex obepínající jeho penis je již nyní zcela napnutý a já vím, že teď je ta pravá chvíle.

Otáčím se. Pevně uchopím jeho péro a navádím jej do své vlhké jeskyňky. Opět zasténání. Líbám jeho masku, ze které na mě koukají jeho krásné hnědé oči. Ze stolku podávám asi půlmetrovou hadici. Pomalu ji šroubuji do otvoru v masce. Jeho dech nyní prochází hadicí a je více slyšet. Párkrát se zhoupnu na jeho údu. Občas při jeho výdechu zamezím přístupu vzduchu. Má silné plíce, podtlak na konci hadice mi napíná kůži na ruce, která zabraňuje proniknutí vzduchu do masky. Při tom vždy trochu zrychlí pohyby na jeho péru. Také mě to velmi vzrušuje. Párkrát to opakuji. Nakonec sám vždy začne pohybovat pánví a přirážet pro ti mým pohybům. Nechám ho ještě nadechnout.

Začíná to vypadat, že si to oba moc užíváme a že to už lepší nebude. Za celý večer na něj poprvé promluvím „nadechni se“. Hrudník se mu zvedne a do plic nabírá vzduch. Já rukou ucpávám hadici. Milujeme se. Jeho úd jezdí mojí vagínou a způsobuje ty nejkrásnější pocity. Pravou rukou se opírám o jeho hrudník a cítím, jak mu tluče srdce. Ten rytmus se začíná zrychlovat. Tak jak začínáme zrychlovat naše společné pohyby. Opět cítím tlak na konci hadice. Tentokrát jí ale nepouštím. Pokračuji v jízdě. Pomalu zvedá hlavu, vidím jeho výraz žadonící o čerstvý vzduch. Ale tohle ještě není ten správný čas. Opět pokládá hlavu na postel. Zrychluji pohyby. Je to nádherné. Já jsem ta, kdo rozhodne kdy. Teď je můj. Když bych chtěla, mohu ho nechat se udusit, ale to nechci. Pozorně vnímám jeho projevy. Stále má energii přirážet do mojí kundičky. Opět zvedá hlavu. Napnuté provazy, které mu drží ruce i nohy, jsou pevné. Je slyšet, jak se napíná dřevěný rám postele, když se snaží uvolnit ruce. Má velkou, ohromnou sílu, kterou teď ovládám já. Marné snažení. Při snaze dýchat, je slyšet trochu unikajícího vzduchu pod okrajem masky. Začíná mávat hlavou ze strany na stranu. Je to jediné, co má také volné. Při propínání jeho těla cítím, jak jeho penis do mě zajíždí hlouběji. Je na něj překrásný pohled. Z masky se linou nejasné, ale hlasité zvuky. Opět se naše pohledy potkaly. Už to nebyl výraz touhy, byl to panický strach a zděšení. Hlava mu zapadla hluboko dozadu. Celé tělo se mu třese. Latex kolem penisu je zalitý jeho spermatem. To vše mačká moje svírající se kundička. Také mám orgasmus. Ještě vteřinu a pouštím konečně ruku z hadice. Mohla bych jí teď použít jako vysavač. Mocně se nadechuje. Koukám na ruce, mám tam červené kolečko. Silně oddechuje a sténá blahem. Nechám ho odpočinout. Zvedám se, zhasínám, a nakonec zavírám dveře. Slyším ještě zvuky napínání provazů. Půjdu se osprchovat a asi si přečtu ještě nějakou pěknou delší povídku...