Noční směny mají své kouzlo - SOUTĚŽNÍ

Sep 1, 2017 · 7,343 views modrytygr

Před určitou dobou, jsem si jako brigádu přibral noční směny.
Když jsem poprvé přišel na pracoviště, dá se říct že mi trochu spadla brada. Na směně asi 20 lidí a z toho 15 žen, hned sem věděl tady se mi bude líbit.
Vše probíhalo v pohodě, občas proběhlo nějaké to špičkování, přece jen spolu kolektiv tráví 6 nocí každý týden. Pak nastal ten den, kdy nastoupila nová dispečerka, všech 5 chlapů nás koukalo jako na zjevení, přirozeně hezká žena se stálým úsměvem na tváři. První co mi proběhlo hlavou tuhle ženu chci.
Dny běží, výměny úsměvů, občas letmý dotek jakoby při plnění pracovních povinností, při podání zapalovače, kytka k narozeninám. Rýpání kolegů co vy dva záříte jako sluníčka. V tu chvíli jsme si ovšem ještě ani nestihli vyměnit telefonní číslo.
Pak přišla vedoucí směny, v pátek jdete od čtvrt na deset spolu na přípravnu ostatek jde na půlnoc. Vyměnili jsme si teda kontakty a rozešli se se slovy ahoj večer.
Jdu do práce 15 minut předem ať na mě nečeká a co se nestane setkáme se u dveří, s rozesmátou otázkou co ty už tu děláš. Vezmu ji za ruku podívám se do těch očí plných života a říkám nemohl jsem se tě dočkat. Dá mi ruce kolem krku, začneme se líbat a ruce bloudí po těle druhého. Šeptám pojďme aspoň dovnitř, jen co za námi zaklapnou dveře, padá z nás oblečení, které už je stejně dávno zbytečně, pohlceni jeden druhým se milujeme na různých místech pracoviště, její nenasytná kunda nemá stále dost. Když máme za sebou oba dva orgasmy a jsme příjemně unaveni a v obětí se vydýcháváme šeptáme si bylo to skvělé. Najednou nám padnou oči na hodiny, sakra je 11 hodin máme hodinu na přípravu aby nikdo nic nepoznal. Tak se rozběhneme za prací, makáme na 200% aby jsme nebyly prozrazeni. Za minutu půlnoc vše hotovo jdeme si zapálit a říkáme si jak jsme to skvěle zvládli. Jako vždy přichází první vedoucí a hned jde za námi. V očích blesky, říkáme si co se děje, všechno zboží u linek. Na co jsme proboha zapomněli. Řiká pojďte se mnou ihned do kanceláře. Típáme cigára a jdeme. Jen co vstoupíme víme ihned na co jsme zapomněli. Na stole leží kalhotky a trenky. Vedoucí nám řekne jen dvě věty, práce je hotová, není problém, ale dávejte si pozor, kdo to má po Vás sakra sbírat. Odcházíme rudí jako po pár fackách. Na konci směny stojíme venku bokem od firmy líbáme se a říkáme i tak to stálo za to a příště si to zopakujeme.