Předvánoční

Dec 19, 2017 · 2,741 views kaann

Vešel jsem do kuchyně a to, co jsem viděl, mne dostalo. Stála si u kuchyňské linky pouze v bílém prádle a zástěře a snažila ses zpracovat těsto, které leželo před tebou. Kalhotky máš nádherně zařízlé mezi půlky tvého zadku, který tak zbožňuju. Ruce od mouky mačkaly těsto a já si představoval svoje ruce, klidně i bez mouky, jak hnětou tvůj zadek a prsa, která byla schovaná v podprsence. Usoudil jsem, že je třeba ti pomoct. Stoupl jsem si za tebe, obejmul jsem tě a chytil za ruce. Spolu jsme mačkali těsto a ty ses prdelkou vrtěla před mým klínem. Vzhledem k tomu, že jsem měl na sobě pouze trenky a triko, ucítila si po chvíli, že můj penis si moc dobře pamatuje, jak je mu dobře ve tvé kundičce a prdelce. Probral se k životu velmi rychle. Rozepnul jsem ti podprsenku a uvolnil tvoje prsa, která jsem okamžitě dlaněmi podebral a začal je mačka stejně, jako si ty mačkala těsto. Dostal jsem nápad, nabral jsem mouku, chvilku si sice protestovala, ale krásně jsem ti omoučil tvoje prsa, ze kterých teď trčely bradavky jak dvě maliny. Chytil jsem je mezi prsty a zmáčkl je a začal je masírovat mezi bříšky prstů. Povytahoval jsem je a cítil jsem, jak tuhnou, natékají. Tvůj zadek byl již zcela přimáčknutý k mému klínu. Ale chtěl jsem tě ještě chvilku pozlobit. Ponechal jsem zamoučená prsa svému osudu a klekl jsem si za tebe. Chtěla ses otočit, ale pevně jsem tě chytil a donutil jsem tě, aby si pokračovala v práci s těstem. Pohladil jsem tě po půlkách a jednou dvakrát je pleskl dlaní, až se na nich červenal otisk mých prstů. Olízl jsem tvoji kundičku, která se krásně rýsovala pod bavlněnou látkou. Prsty jsem tě polaskal přes kalhotky, až se na nich objevil flíček od tvé štávičky. Nechtěl jsem, aby přišla nazmar.
Odtáhl jsem látku na stranu a okamžitě se na mne vyvalila vůně vzrušení a já nedočkavě olíznul voňavou dobrotu, která se z tebe řinula. Miluji tu chuť a tu vůni, chytil jsem tě pevně za boky a zabořil jsem obličej mezi tvá stehna a snažil se dostat co nejhlouběji. Dopoledne býváš pěkně náruživá a mokrá, i když vlastně, ve tvém případě je jedno, v kterou denní či noční dobu se tě dotknu. Tvoje senzory reagují vždy okamžitě a znamenitě. Kundička byla plná šťávy, kterou jsem nedočkavě vylizoval, zatímco tobě se zrychloval dech a masírování těsta přešlo do jeho zuřivého mačkání. Tak už ho tam strč, zaslechl jsem od těsta. Rád jsem poslechl, protože můj penis už stál jako sloup a žalud, se kterým si tak ráda hraješ, natekl do tmavě červené barvy. Postavil jsem se za tebe a posunul si tě blíž k sobě, čímž se tvoje hlava dostala na úroveň těsta, k tomu si roztáhla nohy a já se krásně nabodl. Šlo to hladce, vždy zavřu oči při té slasti, jak žalud vklouzne dovnitř a já ucítím vlhko a teplo. Vyjekla si, protože jsem ti ho tam vrazil až po kořen a hluboko do tebe. Pár sekund jsem počkal a pak začal v tobě jezdit a čím dál víc zrychlovat. Prsa se ti houpala bílá, celá od mouky, hlavu si měla položenou vedle těsta, které tvoje ruce zuřivě mačkaly. Držel jsem tě pevně za zadek a přirážel tak divoce, až ti moje varlata pleskala o poštěváček v rytmu, ve kterém jsem do tebe přirážel. Tvoje dýchání se začalo zrychlovat, až si vydechla dlouhé ánooooooooooooooooooo. zajel jsem hluboko do tebe a cítil stahy kundičky při tvém prvním orgasmu. Po chvilce jsem z tebe vyklouzl a začal tě lízat, protože po orgasmu chutnáš nejlíp. Ale ty si rozhodně neměla dost.
Otočila ses a přitlačila mne na podlahu, na které se už válely kousky těsta a která byla oprášená moukou. Penis stál tak, jak když poprvé do tebe pronikl. Chytila si ho u kořene a druhou rukou si podebrala kulky. Vcucla si žalud do pusy a na tvém obličeji byl vidět blažený výraz, jak si ráda hraješ s mým lízátkem, které ti působí takovou rozkoš. Sála si ho a mačkala u kořene tak, že červená barva se měnila na fialovou. Víc už natéct nemohl. Rozkročila ses nade mnou a nasedla si na něj. Teď bylo hnětení těsta mojí prací, jen místo těsta se přede mnou objevily tvoje nádherná prsa. Přitáhl jsem si tě, zatímco si rajtovala na penisu a já cítil v rozkroku, jak se mi po něm roztéká tvoje šťáva, vcucl jsem jednu bradavku do pusy. Chvíli jsem ji masíroval rty, pak jsem jí vcucnul a sál jak lízátko nebo bonbón. Pohazovala si hlavou v rytmu přirážení a když jsem pusou začal bradavku sát ještě víc až na pokraj bolesti, zrychlila si nejen dech ale také frekvenci nasedání. Hlouběji už jsem se do tebe dostat nemohl. Pustil jsem tvoji bradavku, která na omoučeném prsu zářila rudě, a to samé jsem udělal i s tou druhou. Pak ses zvedla a já si vzal obě prsa do ruky a vycházel ti svými pohyby vstříc aby si cítila penis co nejhlouběji v sobě.
Po chvilce jsem zachroptěl, otoč se. Poslechla si a mě se dostalo nádherného výhledu na to, jak mi mokrý penis zajíždí do tvé kundičky, který ho pevně svírá a jak se ti svírá a otevírá análek. Nádherný pohled, hladil jsem tě po půlkách a naslinil si prst. Kterým jsem začal kroužit po tvém druhém otvůrku. Malinko jsem přitlačil a palec vklouzl do tvé prdelky. Zrychlil jsem přírazy do tebe stejně jako pohyb ruky a šukal jsem tě do obou dírek. Jednou rukou ses chytila okraje kuchyňské linky, aby si neztratila rovnováhu a tím ses na můj prst napíchla ještě víc. Cítil jsem mravenčení ve slabinách. Zvedni se. Poslechla si. Obracíš se ke mně a klekneš si. Rukama si zajedeš pod zástěru a masíruješ si prsa. Dlouho to netrvá. Několikrát si pohoním penis v ruce a dívám se, jak první kapy spermatu padají na tvůj nastavený obličej, tak jak to máš ráda. Zmáčknu ho u kořene a semeno vystříkne víc na tvou pusu a krk. Chytnu tě za vlasy a ty otevřeš pusu, zajedu po tvém jazyku dovnitř. Olížeš celý žalud, až se leskne, několikrát ho zmáčknu, abych ze sebe dostal všechny kapky. Olízneš si spokojeně i rty a já se dívám, jak si prsty rozetíráš moje sperma po tváři a krku. Usmíváš se u toho. Lehce si honím penis a cítím, že to nebyla poslední dnešní pleťová maska pro tebe. Nicméně je třeba dokončit to těsto a upéct nějaké perníčky. Budou přeci Vánoce.