Vlhko

Dec 13, 2018 · 2,305 views vivahruska

Cez okno krásne svietilo jarné slniečko na moje telo. Nedočkavo ma bozkával po celom tele...na vzrušené bradavky, bruško, krk, ústa....ale keď sa chce posunúť nižšie zarazila som " poď už do mňa!"

V očiach sa mi iskrila nedočkavosť. Rozkročila som nohy ako som len mohla. Celá buchta sa mi leskla od šťavičky....bože ale som bola mokrá . Šťavička zo mňa vytekala skôr ako sme poriadne začali. Stačil by jediný zasun a moje telo by sa roztriaslo rozkošou. Jazykom mi sa mi prisal na buchtu, povedal že je smädný a bola by škoda nechať tú sťavičku vytiecť len tak. Jazyk mal vskutku šikovný. Pocítila som prudké chvenie a zrazu výbuch. Zdvihol hlavu a sledoval ako z mojej buchty výstrekol malý ale výdatný gejzír tekutiny. Neuveriteľné ja som naozaj striekala.

Chcela som niečo povedať, ale nezmohla som sa nič. Ani jedno slovo. Pozerala som sa na neho. Chytil svojho vtáka pevne do ruky a obnažil žaluď. Začal ma sním dráždiť. Jediné na čo som sa z mohla bol vzruseny výkrik. Hlavou mi prebehla myšlienka, že budem prosiť aby prestal...alebo nikdy neskončil? Stačil jediný zásun a moje telo sa znovu roztriaslo rozkošou. Bez pohnutia zostal vo mne a sledoval ako mnou šklbe... Keď mal pocit, že moje vyvrcholenie poľavuje, pomaly ho vytiahol von a začal ma dráždiť zaludom.

Zaklonila som hlavu dozadu a bolestivo som mu zaryla nechty do chrbta. Niečo podobné som ešte nezažila. Nechal ma trosku nabrať druhý dych. Zrazu som počula ako mi rozkázal " lahni si na bruško". S radosťou som poslúchla. Položil ruky na môj zadok a roztiahol ho. Úzka dierka ho lákala. Prstom po nej prešiel... Rukou stisol svojho vtáka, opäť obnažil svoj žaluď a vysunul ho na okraj mojej úzkej dierky. Nedočkavo som zavrela zadkom. Plesol ma po ňom. Naklonil sa a pomaly ale isto vnikol do mňa. Vyšla som mu v ústrety...pritlacila som svoj nedočkavý zadoček k nemu. Rukou som prešla po mojej vlhkej buchte. Všimol si to.... " Tvoja buchta je moja starosť" povedal. Skúsenými prstami mi po nej začal krútiť. Horúcavu ktorú som pocítila bola miestami neznesiteľná. To napätie v ktorom má držal.

S tvrdosťou a pravidelnosťou začal prirážať do mojej úzkej dierky. Bola som neskutočne plná. Úžasný pocit. Jeho vták ktorý s presnosťou vedel co robí a skúsené prsty na mojej buchte. Chytil ma silno za vlasy a zozadu ma tak akurát zahryzol do krku. To bolo to posledné co si pamätám.

Prebudila som sa po pár minútach s úsmevom na perách. Môj prvý orgazmus do bezvedomia. Ďakujem ti.