BI(gay) trojka

May 21, 2019 · 6,125 views bihide

Par, oni 40-nici ja o par rokov mladsi. Mily, vonavy par, ona krv a mlieko, krasne velke prsia, siroke boky, velmi vzrusujuco tvarovana plus size zena. On, taka normalna postava a take zarastenejsie telo. Boli milenecky par a mali chut na bi trojku. Stretli sme sa na hoteli, vecer ma pozvali k nim. Otvoril mi Andrej, Iveta mi naliala poharik vina na privitanie a sadol som si k nej na postel, lepsie povedane chytala ma za ruku a posadila k sebe, pobozkala a sepla mi "spravite pre mna nieco?", 'Ivet, ako nieco specialne?' odvetil som. Chytila mi ruku a prilozila k prsu, mala len nocnu kosielku a ruka mu vklzla na jej prso pod nu a citil som ako ich ma nadherne velke a bradavku krasne tvrdu. "Ano, pomilujete sa?", 'prosim, ako jasne, na to som tu' nechapavo vravi, "Prosiiiim..." milo odpovedala. 'a uhm, ako s Andym?' mierne v rozpakoch som sa naklonik k nej a zasepkal do ucha.
Rozopla mi nohavice, vyzliekol som si ich pohotovo, naklonila sa k mojmu penisu a zobrala do ust, par krat pohonila a opat sa nahla ku mne s bozkom, "si zlaty, ze si to pochopil". Andrej si prisadol ku mne z druhej strany, Ivet mi chytila opat ruku, ale namiesto svojho krasneho tela ju nasmerovala k rozkroku, k rozkroku Andreja. Cez moje rameno, sa pozerala, zozadu som citil jej velke prsia ako sa ma dotykaju. Zacal som mu ho hladit cez boxerky co mal na sebe, citil som ako je tvrdy. Roztvoril som jeho zupan a pohladil ho cez brucho, prsia, bol pekne zarasteny s chlatym hrudnikom. Ivet zatial zjemnila svetlo v miestnosti a tv prepla na nejaku hudobnu stanicu, docela prijemna 'zvlastna' romanticka atmosfera...
Ivetka si k nam prisadla a uzivala si co vidi, oblizala si prst a presla Andrejovi a potom mne po perach, "jazyckovu..." sepla, naklonil som sa k nemu a jemne jazyky sa nam stretli, potom viac az sme sa do seba zaborili, "ano, krasne" do toho Ivetka a oboch nas francuzkym bozkom odmenila. "pokracuj, prosim" milo zasepkala.
Vyzliekol som mu zupan, pobozkal na krk, a pomalicky jazykom isiel cez jeho chlpate telo k bradavke, cmulanim mu stvrdla a sklzol som sa k jeho rozkroku, Andrej lezal a so zatvorenymi ocami si to ocividne uzival, Ivetka lezala tak v plazovej polohe pri nom, prsia jej krasne vykukovali. Pacilo sa jej ako mu bozkavam ohanbie, tvrdu hrudu v jeho spodnom pradle, chytil som mu boxerky a zacal stahovat dole, pritom som tvarou a jazykom postupne prebadaval miesta, ktore boli zatial skryte. Jeho penis sa mi krasne natlacil do tvare, ked som mu ich daval dole, bolo vidiet, ze sa mu to paci.
Pacilo sa mi na oboch, ze boli velmi vonavy, cisty. Chytil som mu ud a rukou jemne pohonil, jazykom presiel od jeho chlpatych guliek k spicke penisu a vsunul som si ho medzi pery. Jemne ho jazykom ochutnaval, Ivet ma chytila za vlasy a smerovala pohyby hore, dolu, nech mu ho fajcim. Pokracoval som, Andrej pekne drzal. Zasepkala mu nieco do ucha a on si potom chytil nohy a odhalil mi i jeho zadok. Pozrel som sa na Ivetu, ze toto nie, chcel som jej povedat, ale prstom ma zastavila na perach "neboj, je cisty, tak ako ma byt... prosiiim.." zase ma jej vnadne telo prehovorilo pokracovat.
Klakol som si a presiel k dierke, citil som len prijemnu vonu parfemu, bol cisty i ked chlpaty. "vies, ako moju keby si.." Ivetka s prstom v puse, vnadne, vzrusujuco vyslovila.
Nadvihol som si gulky a vnoril jazyk medzi jeho polky, lizal som mu dierku, citil chlpy na jazyku, vzdychal od slasti.
"kludne pouzi aj prst, .. naozaj neboj, je pripraveny, robim mu to aj vibratorom", naslinil som si prst a vsunul do jeho dierky, len trosku a lizal mu pritom gulky, fajcil stoporeny tvrdy ud.
Andrej sa na prianie Ivetky dal na 4 na postel, postavil som sa k nemu a pre zmenu on mi zacal laskat rozkrok, jazykom preskumavat, fajcit, lizat. Ivet zobrala robertka, a Andrejovi ho zacala vsuvat do dierky, namazany zacal jemne mlaskat ako mu ho zasuvala.
Potom si andrej klakol dole s postele na koberec, Ivet ho zatlacila aby sa prehol, cize sme mali na neho pohlad zozadu, prehnuty s hlavou na koberci a vyspulenym zadockom.
Sadla si ku mne na postel, pobozkala ma, prstom presla od pier, bradaviek k mojmu rozkroku a chytila mi ho, zacala ho jemne honit a bokom na krku, k usku zasepkala, "prosiiim.., prosiiim, on este nemal muza". Nikdy ma nenapadlo, ze by som bol v tomto aktivny, ale bolo s nimi velmi prijemne, on bol tiez docela fesak, pekny zadocek, penis, vonavucky, dierka ako zenska, len zozadu pohlad na jeho visiace vajcia, vzala moju ruku a vlozila si ju medzi stehna, citil som jej mokry rozkrok, par krat som presiel prstom, "Prosim...", potvrdil som jej to bozkom a olizal mokry prstik od jej vlhkosti.
Pribehla s kondomom, klakla si a par krat mi ho pofajcila, natiahla kondom a tiez ho namazala.
Andrej stale drzal, prstom mu presla medzi polky a parkrat aj vsunula dnu, klakol som si k nemu a penisom presiel po jeho zarastenej brazde, nasmerovala ho k jeho diere a rukou za moj zadok ma zatlacila dnu.
Citil som jeho zovretie ako obima moj penis, zacal som pomalicky vsuvat a vysuvat, Andrej vzdychal a zacal prirazat, citil som aky je vzruseny, bolo to vzrusujuce ako ho milujem do zadocku, Ivet mu honila rukou ud a nechala ma sa urobit do jeho analu. Ako som zacal citit vrchol, aj Andrej zacal so sebou trhat, Ivet mu ho vyhonila a striekal na koberec a ja do neho. Vybral som ho, stiahol, s Ivet sme sa pobozkali, lahli na postel, tiez Andrej a uzivali si tie chvile...